Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beluskoniemu wybili zęby i połamali kości twarzy. Prawie jak Jaruzelowi |
Jakich facetów pragną kobiety. Tajemniczych, pewnych siebie i niedostępnych(im bardziej nie mogą go mieć tym bardziej go chcą) czy może takich "milusich", dobrych, na każde zawołanie. Proste, facet chcąc zdobyć kobietę i utrzymać ją przy sobie, nie może latać za nią z "wywieszonym ozorem" i być na każde jej zawołanie. Zawsze musi być trochę niedostępny, bo przecież im bardziej czegoś mieć nie można tym bardziej się tego pragnie, a jak juz to się ma to przestaje to być atrakcyje. A jakie jet Wasze zdanie. Zapraszam do burzliwej dyskusji:))) Ale dla mnie osobiście odpowiedź jest jedna. Kobiety istnieją po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć - Oscar Wilde
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beluskoniemu wybili zęby i połamali kości twarzy. Prawie jak Jaruzelowi |
No właśnie: phpBB. No i tego modzi i admini. Ale czy wtedy ktoś by tutaj zaglądał? Dzieciaki nie zamieściłyby żadnej wypowiedzi, gdyby np. za ortografy (typu: "zrobio") był banik :) Pozdro.
|
|
w USA to kolego policjant sciga podejzanego na swoja odpowiedzialnosc, jezlei sie okaze ze jest on niewinny to wiesz co sie dzieje, wyobrazasz chyba sobie co?? Leszek
|
|
Czyli rozumiem, ze po kazdym wyroku uniewinniajacym jaki zapada w USA policja ma przesrane? Bo przeciez kazdy jest niewinny, poki mu sie tej winy w sadzie nie udowodni? Moze troche tego nie rozumiem, ale wyjasnij mi, co sie dzieje w USA, kiedy policjant podejmuje poscig za niewinnym ,a ten nie tylko ucieka, ale jeszcze probuje go przejechac?
|
|
Cieszę się Maćku ,że masz ładną pogodę. U nas niestety smutna aura. Może gdyby popadał deszczyk byłby powód do radości. Zachód słońca nad morzem ma niepowtarzalny urok ,te fale leniwie uderzające o brzeg,kropelki słonej wody na skórze i to uczucie wolności kiedy się patrzy w dal gdzie niebo zanurza się w wodzie...ale się rozmarzyłam....:) Pozdrowionka:) Leszek
|
|
Ja również nie jestem miłośnikiem policji, ale wiem, że jest ona potrzebna. Tu trzeba spojrzeć nieco szerzej, musimy zrozumieć policjanta, który napewno nie przeszedł do porządku dziennego nad tym, że zastrzelił młodego człowieka. Musimy zastanowić się jak zachwalibyśmy się w jego roli, gdyby po napadzie z bronią w ręku ktoś próbował nas staranować na motorze (oczywiscie jeśli to była prawda) i nie zatrzymywał się do rutynowej kontroli. Nie próbuję bronić policji, ale spróbujcie sobie wyobrazić, że to dotyczy napadu na Waszych najbliższych, czy kazalibyście policjantowi zadawać pytania w czasie kiedy ktoś go taranuje na motorze, czy kazalibyście mu użyć broni. Wiem, że trudno teraz oceniać to w chwili gdy wiemy o śmierci młodego człowieka, ale myślę, że ten policjant nie chciał być jego zabójcą, to był efekt sytuacji w jakiej znalazł motocyklista i policjant. Opierając się teraz na faktach podawanych przez media staję po stronie policjanta.
|
|
znając życie to się zaraz zbrojnie Stany do konfliktu wpieprzą i będzie jeszcze gorzej niz jest -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Dokładnie, sprawa jest na tyle prosta, że nie było sensu aż tak się unosić (to co do niektórych pisząc w tym temacie). Szkoda chłopaka, ale sam się do tego przyczynił. Mi jest jeszcze bardziej szkoda policjanta, bo on nie chciał go zabić, wykonywał swoją pracę, a że sytuacja było taka a nie inna ... Pomyślcie, co ten człowiek teraz przeżywa, wie, że zabił człowieka, rodzina chłopaka wiesz na nim psy, ale tak naprawdę to nie on zawinił, a mimo wszystko stał się ofiarą i cierpi. Co do policji z USA, rozgryweczka jest krótka. Oni tam nie szczędzą nawet samochodów, nie zatrzymasz się do kontroli, zepchną Cię swoimi maszynami i tak unieszkodliwią, a potem jeszcze sąd itp. W Stanach policjant podchodząc do Ciebie podczas kontroli, cały czas ma rękę na spluwie, taka jest rzeczywistość. Wg niektórych najlepiej stałoby się, żeby ten chłopak przejechał tego policjanta, a dopiero wtedy można byłoby do niego strzelać. Chłopak nie miał prawka i tylko dla tego się nie zatrzymał. 1 błędem była jazda motorem bez pozwolenia, 2 błedem i ostatnim nie zatrzymanie się do kontroli. Przykra sprawa ...
|
|
Radeusz masz rację! Trzeba mieć to coś:))) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
LACHOCIAGA :p
|
|
Bo Ty misiek to panikarz jesteś i tchórz ;P Piratem drogowym nie jestem ale czasem lubię troche adrenalinki... wiesz o tym najlepiej :) Off!
|
|
taki komp to sie nadaje... kazdy wie gdzie :P do sklepu gdzie jest uzywany na nim jeden program do wypisywania faktur
|
|
jakość paliw jest do d u p y wystarczy przejechać się do niemiec i tam zalać najtańsza wahe i niema że fura się dusi czy wogóle nie ma mocy itp. a u nas jak zalejesz to po jeżdzie na tamtej waszce zastanawiasz sie co to kur.. jest ? 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |