Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł LPR Andrzej Fedorowicz chce nowelizacji Karty Nauczyciela |
hey !! ja jestem jak najbardziej za wyscigami samochodowymi w Łomży :)) jak cos to dajcei znac kiedy beda!! z gory dzieki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł LPR Andrzej Fedorowicz chce nowelizacji Karty Nauczyciela |
przyjemne z pożytecznym??? JESTEM ZA!! Zorganizujemy tournee po lokalach łomzyńskich, wydamy spostrzeżenia w formie przewodnika-rankingu i będzie faaajnie!! A do tych najlepszych będziemy mieć darmowy wstęp (bo je korzystnie zrecenzujemy, rzecz jasna ;-) Clubbing'owcy na start!! Matko, to dziś ostatki??? Ja choć piękny i gładki w domu siedzę!?!? Matko, podaj mi szatki, niech ten czas hadki spędzę z dala od chatki ! Matko, może zostanę?? jesli w domu w dniu dzisiaj, to może fanem "MISIA"?
|
|
Dobry pomysł. Zależy czy w grę wchodzą jakieś degustacje w celu przyznania określonej punktacji ;-P Mr S
|
|
Zdecydowanie tak!!!!
|
|
do roboty się brać , uczyć się bo na tych wyścigach to tylko do nikąd zajedziecie - no może na te klimaciki. Szalejące chłopy na swych wibratorach.
|
|
Panowie więcej luzu ....... Jak tak czytam Wasze posty mam wielką ochotę również wyruszyć moim cacuszkiem o napędzie V6eiFredFlinston ewentualnie RedBus Line No8 (czyt. czerwoniak linia nr 8) Więcej uśmiechu a mniej zbędnych docinek i nerwów Wyścigi? Tak!!! - pod warunkiem dobrze zaplanowanej organizacji imprezy - bez niepotrzebnego narażania życia - tak samo kierowców jak i ewentualnych widzów..... Pozdrawiam i idę pastować mój napęd (polecam KIWI) :D Tiger
|
|
DaSto otwórz stronę internetową! Masz u mnie hosting ;-) Pozdrawiam Mr "S"
|
|
Serdecznie dziękuję z krytykę MrS. Trochę utemperowała moje zapędy narcystyczno literackie. Ja zdaję sobie sprawę że mój styl i sposób pisania nie każdemu odpowiada, ale przecież to rodzaj blogu (dla mnie). Moje teksty to chwilowe przebłyski między plikami w quarku, a wyprawy zabijają samotność i pozwalają poznać ten, z perspektywy tych 6 tygodni, jakże inny świat. O stronie pomyślę, na razie mam około 60 zdjęć, teraz zaczynam fotografować wystroje świąteczne domów (niektóre są niesamowite). No i zbieram na dobrą cyfrówkę. czekam na emaile: Dasto@hi.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |