czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakie jeszcze patologie wypłyna z szeregów PO?

nHu-w moim pojęciu związek, niekoniecznie oznacza małżeński.Dharma chyba też nie taki miała na myśli. Chociaż właściwie należałoby ją o to spytać. "Jedyny" natomiast oznaczało-w danym momencie:) Sam zresztą napisałeś ,że "Życie niestety bywa przewrotne i potrafi zmienić nasze uczucia i przekonania o 180 stopni." Powiedziałabym ,że nawet o 360 stopni.
A tak w ogóle kto szuka ten znajduje. Podobno każda potwora znajdzie swojego amatora:)
Więc na łowy dziołchy!!!:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakie jeszcze patologie wypłyna z szeregów PO?

A tam :)
Ludzie mocno dający sobie w kość zwykle nie zrywają ze sobą bo są od siebie na różne sposoby uzależnieni albo się zwyczajnie boją zmian.

< Co do szczerosci, ta sa i takie osoby, ktore wola nawet udawac ze nie wiedza co sie wokol nich dzieje, wiec to tez nie zasada.>

Co z tego, że wolą udawać? Robią tak bo tak samo jak wyżej boją się zmian. Udają, że nic się nie dzieje, wolą nic nie zmieniać w swoim życiu, nie chcą burzyć jakiegoś tam dorobku i zaczynać od nowa. Poza tym myślisz, że w czasie gdy tak udają, że nie wiedzą to nie cierpią? Cóż, najłatwiej udawać, ze problemów nie ma zamiast je rozwiązywać :)

Była taka piosenka "W czasie deszczu dzieci się nudzą"...jak się okazuje nietylko...

Czy nie zatrzymanie się do kontroli drogowej jest wystarczającym powodem do zabójstwa człowieka ?

Policja = LEGALNI ZABÓJCY

Boże, co za kraj.

Gościu chce na 1/4 mili sobie pojeździć późną nocą, a wy wszyscy już z trupami wyskakujecie.

Autobusiarze.

Leszek

hehe dzieciaki - "kierowcy" :)
adrenalina... poczytaj komiksy.

Pozdro.

auto jest moje, a nie tatusia, w 100% sponsorowane przeze mnie

prawko juz 6 lat mam i sporo jeżdżę, zdażało się nawet jeździć na torze i kjs'ach

a skad wiesz, że jestem dzieciakiem... bo nie jestem...

szczerze mówiąc nie spowodowałem jeszcze żadnego wypadku z mojej winy, ani nawet wypadkowej sytuacji, ale za to juz nie raz musiałem sie bronić przed nieudolnością niedzielnych kierowców.

są oczywiście "młodzi" kierowcy którzy cywilnymi autami tatusiów próbują się ścigać, nie polecam jeśli jest to nawet jakieś nowe auto porządnej marki. chwilowo nie będę zdradzał jakie mam auto bo jest właśnie w fazie porządnej modernizacji, ale powiem że jest odpowiednio przygotowane do "scigania" już seryjnie, dodatkowo ma wzmocnione hamulce, usztywnione zawieszenie, a teraz pzrechodzi fazę modernizacji silnika. jak tylko coś z tego wyjdzie to się pochwalę.

a tak na marginesie, ile mają najszybsze auta w łomży 0-100 km/h?

kiedyś była zorganizowana taka impreza dla amatorów szybkiej jazdy w łomży. czy coś takiego w przyszłości jeszcze będzi, kiedy?

wyrazy uznania dla Reaper'a :)

pozdrawiam

może i nie jesteś dzieckiem ale myślisz jak ono

www.studenty.glt.pl <----- forum studentow PWSIiP

Przedostatnia fotografia, którą zamieściłem przedstawia kościół w Piątnicy po zakończeniu działań wojennych.

luz

ufoq, to ze starasz sie zminimalizowac ryzyko wypadku, to zadna laska, bo jestes do tego prawnie zobowiazany, a jak lamiesz przepisy to nie jest wazne zadne "minimalizowanie", bo nadal stwarzasz zagrozenie, tyle ze mniejsze. Nijak sie to ma do odpowiedzialnosci niestety.
Gdzie sie masz scigac? Nie wiem i szczerze mowiac niezbyt mnie to interesuje, Twoja glowa zeby znalezc takie miejsce, skoro tak mocno interesujesz sie wyscigami.
Jak ktos trenuje sporty walki, to ma wyjsc na ulice i szukac dymu, bo nie ma sekcji w Lomzy? I pewnie usprawiedliwisz go, jak bedzie szukal dymu w nocy, bo wtedy mniejsze ryzyko, ze trafi na kogos spokojnego? Gdzie tu sens i logika, jak kazdy tak bedzie sobie pozwalal na lamanie prawa w wybranym przez siebie zakresie? Zwlaszcza, ze jest to dzialanie narazajace na smierc osoby postronne, ktos dal Ci prawo podejmowac takie decyzje?
Sorki, ale o czym tu dyskutowac na poziomie? Wyrwales sie z glupim tematem niestety. A to, ze amatorow takiej rozrywki jest w Lomzy duzo wiecej, to nalezy tylko ubolewac albo cos z tym zrobic.
A jak byscie sie zebrali wszyscy do kupy i zorganizowali, to moze i jakis kawalek toru udaloby sie wam znalezc.

Przepraszam, ale śmieszą mnie niektóre wypowiedzi:) Są takie...niedojrzałe nie poparte Zyciowym doswiadczeniem. Zwykle jest tak,że zasady sobie a życie sobie (toczy się innym rytmem niezależnym od nas:))

Dina

nHu żeby nie wdawać się w zbytną polemikę powiem Ci jedno. W związku może być tak ,że jedna osoba jest niezwykle tolerancyjna i zdrada jej nie zrani zbytnio ...no powiedzmy ją zrozumie i przejdzie nad tym do porządku dziennego:) Ale druga może absolutnie tego nie akceptować. I nie mów mi ,że trzeba szukać takiej tolerancyjnej osoby, bo akurat odpowiada Ci bardzo ta jedna,któta preferuje inne zasady niż Ty. Zresztą nie mam już siły przekonywać Cię do moich racji. Wcale nie twierdzę ,że Twoje są niesłuszne,ale też nie dam sobie wmówić,że taki tok rozumowania, który ja prezentuję jest absolutnie nie do przyjęcia:)

Pozdrowionka:)

< I nie mów mi ,że trzeba szukać takiej tolerancyjnej osoby, bo akurat odpowiada Ci bardzo ta jedna,któta preferuje inne zasady niż Ty>

Tak, powiem Ci to, trzeba szukać bardziej pasującego do nas partnera :) Gdyż prawdopodobnie ta osoba z bardziej luźnym podejściem kiedyś zdradzi :) Po co się męczyć i wzajemnie ranić? W imię czego? Gdzie szacunek?
Ostatecznie pozostaje wspomniana wyżej sztuka zawierania kompromisów :)
Ale to trzeba mieć odwagę i powiedzieć wcześnie, że ma się takie a takie zasady moralne a nie za 20 lat, kiedy będzie się miało 2 dzieci, dom itp :)

<Zresztą nie mam już siły przekonywać Cię do moich racji. Wcale nie twierdzę ,że Twoje są niesłuszne,ale też nie dam sobie wmówić,że taki tok rozumowania, który ja prezentuję jest absolutnie nie do przyjęcia:)>

Ja też nie mam siły na Ciebie :D Ja tam nie chcę nikogo przekonywać a podyskutować. Nie wmawiam Ci, że Twój tok rozumowania jest nie do przyjęcia bo jak widać Ty tak rozumujesz i masz się dobrze :) Więc jakoś się przyjął :)
To, że uważam iż są inne/lepsze rozwiązania to inna sprawa, ale przecież po to jest forum żeby wymienić się poglądami :)

"Daruj, ale gosc uciekajac przed blokada i probujac rozjechac policjanta"
Jak można przejechać kogokolwiek jadąc motocyklem? Przecież to jest samobójstwo.
Czy jeśli ktoś mi wyskoczy przed maskę samochodu, którym jadę z dość duzą predkościa, to oznacza, że chcialem tego kogoś rozjechac? Daj spokój. To jest akurat jedyny argument, działajacy na korzyść tego policjanta i wszyscy będą się go trzymać.
Z policją na bakier nie jestem i nic do nich także nie mam. Ale nawet najgorszych morderców nie zabija się na ulicach, a tu zginął młody chłopak (który nic nie zrobił - dla mnie) i o to mi się cały czas rozchodzi.
Powiem więcej, nawet jestem za wprowadzeniem kary śmierci! ale nie za takie głupie przewinienia!

bagrmosen

Netster jest ok jeśli chodzi o zadowolenie z usługi,gorzej jeśli trzeba czekać na umówionego technika.

dobre pytanie

Zgadzam sie z bialym1 :)

14!

Markac a jednak potrzebny ci psychoterapeuta.... wiedzialem, ze cos nie tak... Masz fobie ortograficzna :P

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Hmm polecam ci Traktora Dj Studio a coś bardzije zawansowanego to Virtual Turn Tables-mixujesz w czasie rzeczywistmy.

doklanie...a jak sie spierdoli ponownie 50 zl za naprawe w plecy!

No widzisz Dran ja mam swoje sposoby walki z pokusami a Ty masz swoje :)
Śmiem twierdzić, że moje są lepsze ;)

14!

Natrix, Ja w mig mogę poznać Cię i deprecha minie jak ręką odjął :))) A tak poważnie, to nie znam żadnego. Ale może bardziej Ci potrzebny psycholog? Nie znam się na tym.

VOTUM DEO IGNOTO

panie kup se cegle... i taniej wyjdzie i na naprawy mniej wydasz :p

autor artykułu Andrzej Jarota-------pożyteczny idiota!!!!! albo 70-letni dziad ,ktoremu się przypomnialo "jak to drzewiej bywało"

14!

Kibice Victorii komentują mecz...

http://kibice.komentuja.mecza.patrz.pl/

witam, prosze bardzo wszyskich znajacych sie na rzeczy o jakies wskazówki dotyczacy naprawy sprzegla, wlozone sa nowe tarcze nie przezemnie

batarki - nie zapomnij o mnie :) Czekam na info i gratuluję nowego "lepszego ducha" ;)

Pozdrawiam

PS: co niedzielę na lotnisku w Białymstoku na KRYWLANACH ludzie się spotykają wieczorem... można się poganiać... i tam policja nic nie może...

Jezuuu kochany aż żal patrzec na Wasze posty!! Ludzie co Wy kaleki jesteście!! Jak nie chcecie woja to idzcie na służbę zastępczą do Policji !! Tak ich wyzywacie i jedziecie po nich to zobaczymy jacy z Was byliby policjanci...

Miałem z nimi doczynienie.Jak kupowałem busa nic nie opóścili mieli przywieść mi schodek na tył,kilka razy u nich byłem,znudziło mi się.minął już rok,ale mam jeszcze nadzieję.moim zdaniem kupują złom zeby jak najwięcej zarobić.

DAR-MAR na spokojnej. Polecam. Tanio i solidnie.

tak, pan na Dwornej jest miły:) serio

w Małym Płocku - Pan Zajączkowki ma ładne owczarki z drogi na Kolno w prawo skręcasz na Budy Żelazne i jedziesz aż za wieś i za zakrętem chyba 2 lub 3 dom na lewo. Dopytasz się :)

ja mam
znam taka super strone gdzie normalnie, bez kitu, wszystko jest. mozna znalezc filmy, mp3 i wszystko inne czego zapragniesz. normalnie full wypas.

nazywa sie www.google.pl

Off!

JayCop2004 przesadzasz. Spokojnie mozna za to wziazc kolo 300zl. A jaki to nowy komputer zaproponowalbys za 1000zl? :)

zaraz puszczę pawia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org