Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński chce dożywocia dla Jaruzelskiego |
Szczerze to nie wiem, a lasek jednaczewski tak średnio A najlepsza knajpa wg mnie to Yama:) Leszek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński chce dożywocia dla Jaruzelskiego |
Schmetterling a mozesz tak mniej wiecej napisac jak tam jest czyli atmosfera, profesorowie itp!? i czy ciezko :)
|
|
:| Leszek
|
|
Moje typy: 1. Czwarta rano brzegiem rzeki (ukojenie); 2. Północ - jednaczewiak (ekscytacje); 3. godz. 15 - z pracy do knajpy (euforia); 4. wieczór - Statoil i McDonalds (mocne wrażenia); Dla chętnych wizyta w urzędzie skarbowym lub u komornika (survival). Najlepszy lokal w Łomży to Baranowski w Piątnicy lub bar Krzyś w Starej Łomży. Są tez zwolennicy baru "Pod Kufelkiem". Ja natomiast lubię murek pod Polonezem.
|
|
to ja moze umieszcze tutaj ta stronke heheh
|
|
zgadzam sie, gdybym mialął kogos na kim mi zalezy, byc moze tez bym cos takiego tutaj napisała, ale nie mam.;-)
|
|
miałabym,Krzychu007
|
|
Jak to nie masz? Taka ładna pogoda - do roboty a nie przy komputerze :) Zbych
|
|
Jupi, Myślę, że nikt Cię nie upoważnił abyś wypowiadał się w imieniu wszystkich klentów. Zdziwiłbyś się ile podpisów zebrali klientci z własnej inicjatywy w obronie dotychczasowych dzierżawców... Informacje o córce i mężu są wyssane z palca (córka od roku mieszka w warszawie i nie spędziłą w kiosku ani godziny, a nastolatką nie jest od dawna...). Kiosk zaopatrza się w te artykuły, które się sprzedają. Zauważ że ulica Długa nie jest typową dzielnicą mieszkalną. Poza tym te zarzuty nie mają nic wspólnego ze sprawą. Czynsz za wynajem był ruchowi płacony regularnie. Twoj głos zalatuje nieco piskliwą obroną pani Dyrektor.
|
|
możesz mieć,jeśli nie bedziesz odpowiadała na maile;] rudy błazen z druhem
|
|
buahahaha to sie usmialem :D
|
|
pewnei Axel F (crazy frog), ale to to akurat chyba każdy juz zna... ________ Malachit
|
|
Autor: uomrzan (212.33.75.---) Data: 28-07-06 15:27 (...) Dla chętnych wizyta w urzędzie skarbowym lub u komornika (survival). błehehehe rozbawiłeś mnie do łez :D
|
|
Człowieku, co ty pier**olisz, przeczytaj artykuł, zastanów się 5 razy a poźniej pisz. Moim zdaniem policja miała racje.
|
|
masz racje, ja nie gadam z maloletnimi debilami, szkoda czasu.
|
|
SĄ ŚWIADKOWIE, KTÓRZY WIDZIELI "AKCJĘ" POLICJI. ZNACZNIE RÓŻNIŁA SIĘ OD TEGO, W JAKI SPOSÓB JĄ PRZEDSTAWIAJĄ. MAM NADZIEJĘ ŻE SPRAWA SIĘ WYJAŚNI. NIKT Z WAS TAM NIE BYŁ, NIE OCENIAJCIE WIĘC ANI POLICJANTA, ANI TYM BARDZIEJ CHŁOPAKA, KTÓRY DZISIAJ MIAŁ ZDAWAĆ EGZAMIN NA PRAWKO NA MOTOR...
|
|
witam czemu w łomży sie wszyscy woza autami, a z pod swiatel nikt nie wciska gazu? jest kilka dwupasmowych swiatel w lomzy, wysmienitych do sprintu... jezdze czasem po łomży autem w nocy szukajac adrenaliny, a tu nic, stoja szeregi aut na parkingach z kierowcami i sie gapia... no chyba, ze gdzies w jakims zaszytym miejscu ktos sie sciga, oczywiscie rozumiem, ze nie padnie tu zaden namiar... w takim przypadku moja strata... pozdrwiam wszystkich gapiowiczow parkingowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |