poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Brzeziński skarży się do KRRiT na radio Łomża!!!

nie wiem czy psy popsuły zabawe - po prostu paru frajerów zarobiło po 400 zlotych mandatu i ma problem. Gdzie znaleźć jakąś robotę aby te mandaty opłacić. A na dodatek starzy jak się dowiedza to autka już nie dadzą. Fajny kilmacik będzie jak stary w pory zajrzy po wizycie komornika. Z tego co wiem policjanci już szykują sobie większe ilości mandatów. Przecież teraz według ich mnistra 50% z tych mandatów na iśc na policje . Więc będzie okazja aby zwiększyć budżet policji. A jaka motywacja ,a frajerów na pęczki obok dworca PKS taki fajny kawałek drogi.

Olo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Brzeziński skarży się do KRRiT na radio Łomża!!!

Czy Łomża jest miastem w którym sex jest tematem tabu? Dlaczego inne miasta np.Białystok ogłasza w różnych czasopismach ogłoszenia towarzyskie,a w Łomży brak tego tematu. Czyżby strach?

Właśniedzisiaj byłem ze swoją panią w kawiarni hotelu Polonez.było bardzo fajnie i dosyć przyjemnie,a na dodatek nie drogo.Polecam,wpadnijcietam kiedyś a sami się przekonacie.

:) ....i jaka frekwencja była! :D ...jak nigdy....

ramię zbrojne, ramię medialne, panowie i panie, doświadczeni wyjadacze i młodzieży ucząca się, lud pracujący miast i wsi
...pozdrawiam serdecznie wszystkich obecnych, pozdrawiam też tych, którzy chcieli, ale się krępowali.... do zobaczenia następnym razem!

Fiu, fiu. Widzę Kefas, że na spotkaniu bywalców forum 4lomza.pl w "Polonezie" było sporo tego francuskiego wina. Hihihihihi. Pozdrawiam.

A wogóle to jesteście świnie!! Zorganizowaliście sobie spotkanie w hotelu "POLONEZ" nie zwracając uwagi na zamiłowania i hobby pozostałych forumowiczów. Czekałem z wielkimi nadziejami na pierwsze w tym sezonie skoki Adama Małysza i cóż słyszę? Kwalifikacje zostały odwołane z powodu ważnej narady stałych bywalców forum 4lomza.pl w hotelu Polonez w Łomży. Do piłkarzy Wisły Kraków, którzy grali równolegle z godziną Waszego spotkania też dochodziły niepokojące sygnały o rozwoju dyskusji w jakimś im nie znanym hotelu w Łomży. Efekt?!? - całkowita klapa i wyeliminowanie z dalszych rozgrywek w pucharze UEFA. No nie!!! Wszystko rozumiem, ale tego nie ścierpię. Cały dzień zmarnowany i kupa stresu poprzez tak nieodpowiedzialnych ludzi :))) Pozdrawiam.

michal

Tego wlasnie bylo trzeba w naszym smutnym miescie. Bylem widzialem.

michal

Łomża jest na tyle małym miastem, że każdy, kto ma potrzebę, wie, gdzie się z nią udać. Nie trzeba anonsów prasowych zamieszczać. Wystarczą te tablice reklamowe przy skrzyżowaniu Poznańskiej i Al. Legionów.

ADALL, nie rozumiem, co masz na myśli, pisząc, że łomżanie są w większości bezpruderyjni. Ja odnoszę zupełnie inne wrażenie. Nie zauważam odważnych społecznie inicjatyw, imprez na miarę łódzkiej parady techno czy innych przejawów "obywatelskiej bezpruderyjności". Według mnie pruderia w Łomży szerzy się lepiej niż SARS w Azji i wic na tym forum.
:-)

Pozdrawiam.
grover

Aż mnie żal za serce chwyta, że nie mogłem uczestniczyć.
Następnym razem żądam spotkania w weekend !!!

Pozdrawiam brać forumową.
grover

Hmmm... Możnaby zaplanować coś z góry, wcześniej... tak aby mogło przyjść więcej osób. Co powiecie na 6 grudnia 2003 r. (sobota) ? Jeśli nie macie jeszcze planów na ten dzień (w grę wchodzą godziny popołudniowe) to możemy się gdzieś wybrać.

P o z d r a w i a m

Mr S

Witam.
Sex w Łomży nie jest tematem tabu, a ogłoszenia o których mówisz w swoim poście wynikają tylko i wyłącznie z większego upublicznienia tego np. w Białymstoku. W Łomży nie ma problemów, jeśli ktoś ma "potrzebę". Służą lokale przy Nowogrodzkiej (Duke's) lub na Łąkowej (Jessica). Osobiście nie korzystałem jeszcze z takich usług więc nie wiem jak wygląda to od strony finansowej. Mogę się jednak zgodzić z przedmówcą, że jeśli ktoś ma potrzebę to z pewnością wie, gdzie się z nią udać. Łomża to taka cicha woda ;-) Głośno się nie mówi ale sie dzieje ;-P

P o z d r a w i a m

Mr S

Masz rację z tą "cichą wodą", ale chyba to jakiś objaw pruderii. To taka mentalność, że "nie ma tego o czym się nie mówi", a o niektórych rzeczach mówić nie wypada (tak uważają) choć się to robi więc koło się zamyka. Jednakże są też sprawy intymne, o których się nie powinno mówić.. i gdzie tu granica między zwykłą przyzwoitością (kulturą), a otwartością i brakiem zakłamania? Trudny to temat...

voyager nie podzielam twojego zdania, psów na takich imprezach nie trzeba, niech lepiej pilnują przysłowiowego krawężnika.

Ciekawe, czy byłbyś tego samego zdania, gdyby ktoś Cię na takiej imprezie rozjechał? Inne będą głosy, gdy ktoś się (uchowaj Boże) tam rozwali swoją magiczną bryką.

Są sposoby na legalne organizowanie takich imprez. I wtedy policja nie przeszkadza.

Pozdrawiam.
grover

Witajcie.

Do tz: chyba bardzo się przeciągną te imieniny ;-) Pozdrawiam !!!

Rzuciłem taki termin żebyście mogli sobie "wbić" to spotkanie w terminarz :-)
Mam nadzieję, że będzie nas więcej niż ostatnio :-)

Pozdrawiam Wszystkich.

Jak zwykle krytycznie nastawiony,
młodzieńczo zbuntowany (ah, ta dzisiejsza młodzież)

Mr S

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

AŁ to ten przygłup co jeżdzi starym Fiatem 125p zarobił tez mandacik- przywódca dupków.

do sabat: A ty masz perspektywy na przyszlosc??
do voyager: Zanim cos skomentujesz to dobrze zweryfikuj swoje wiadomosci wykorzystane w wypowiedzi. AŁ = automobil klub łomżyński.

michal

Za duzo mocnych wyrazow w tym wszystkim. Koniec z obrzucaniem sie miesem, poczatek dyskusji nad tematem, gdzie, kiedy i przy czyjej pomocy mozna by zorganizowac podobna impreze??

NBNF ja nie zaczełem !! intersuje mnie ten temat i tez chciałbym kulturalnie o nim porozmawiac !! tego typu imprezy organizowali i organizowac bedo ci sami ludzie i lepiej im ostaw organizowanie tego !! napewno podobych imprez nie zabraknie !! pewnie w tym roku cos jeszcze bedzie !! jak bede wiedział jakies konkrety napewno wszystkich poinformuje !!! pozdrawiam

Dziekuje za uznanie Tadeuszu. :)
Trudno mi powiedziec czy bede w domu 6.XII, ale moze cos sie uda wyczarowac. Zawsze mozecie wspomniec mnie przy szklanicy ... miodu?
Klaniam sie nisko (szczegolnie wszystkim Andrzejom)
do zobaczenia.
Krzysztof "Indar" Babinski
ChZŁ

sabat

Planujcie, planujcie ;-) 6 grudnia będzie nasz :-)

NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI.

Wujek S

no teraz chłopaki mowicie do rzeczy !! ja tez mam swoje auto nie tatusia !! jestem jak najbardziej ZA organizacją tego type imprez czy to legalnych czy nie :))

JEZDZILEM NA TAKIE IMPREZY DO MODLINA FAJNIE JEST ALE DO CZASU O TEJ POZE ROKU NIE DA SIE WYTRZYMAC NA LOTNISKU WIEJE JAK CHOLERA POPATRZEC SE NA TO MOZNA NA WWW.STREETRACING.PL SZYBKO SIE NUDZI JAK SIE CZLOWIEK NIE SCIGA A TAM POWAZNIE NIE MA PODJAZDU NAWET NIE MA CZLOWIEK ODWAGI USTAC OBOK :)) ZROBMY COS TU OCZYWISCIE PO CICHU BEZ WIELKIEGO ROZGLOSU NA POCZATEK ZOBACZYMY JAK BEDZIE WYCHODZILO A POTEM........

TY VOYAGER PUSTOGLOWY POMYWACZU SWINSKICH KORYT TO TY NIEWIESZ ZE POLICJANCI MANDACIKOW NIE PLACA

marek

vayager ile ja mam ci to mowic ze to wlasnie ty robisz z siebie w tym momencie przypala !! co cie kurwa interesuje co ja bede robił !! to moja sprawa i tych ktorzy majo na to ochote !!! wiec lepiej sie nie wypowiadaj na czyjes tematy bo to nie twoja zajebana sprawa !! i zamknij gupe pelancie !!

ogłaszam zlot przypałow . Obowiązkowe wyposażenie - pseudotuningowane wozy drabiniastye/zarobione za cięzkie pieniądze/ , grające rury, środki obniżające poziom inteligencji. Miejsce Pcim.

Słuichajta będzie fajnie , a ta atmosfera , wydechowo. BEDZIEM WOLNI.

vayager zycze powodzenia bedzie chyba jedynym przypałem na swoim zlocie !! a wyscigi napewno bedo jak cos bede wiedział napewno wszystkim powiem !! i kto bedzie miał ochote popatrzec lub sie poscigac to niech przybedzie a jak ktos woli siedziec w doq to niech siedzi i sie cisi !!
pozdrawiam

voyager nie przeginaj, nie przeginaj.

to kiedy nastepny zlot?? podobno w najblizsza srode??

Dowiem się dzisiaj to rzuce na forum ;-)

Wujek S

te cale gadki policji o tym, ze zamkna nam stadion to tylko pic na wode. wszyscy robicie wielkie halo o nic. Za to ze podczas jednego meczu na jesieni okolo 50 osob przebieglo sie po luku boiska i ktos z klubu zadzwonil po psy maja nam zamknac stadion? bzdura. policja po prostu przed miastem i mediami musi sie tlumaczyc czemu wykazali sie brakiem profesjonalizmu i dlatego teraz probuje zrzucic wine na kibicow, ze to niby my jestesmy bardzo agresywni i policja sobie z nami nie radzi wiec chce nas odizolowac od stadionu. smieszne. a zresza przy zalozeniu najgorszego wariantu, ze zamkna nam stadion to co? policja bedzie siedziec dalej w domkach w przekonaniu, ze na stadionie jest pusto i spokojnie? juz teraz zapewniam, ze 100 osob od nas na pewno bedzie zawsze na meczach wiec policja bedzie musiala sie postarac i nas nie dopuscic na stadion. tak wiec niewazne czy stadion bedzie zamkniety czy nie, policja bedzie musiala stac pod stadionem. krotkowzroczne dzialania wasatych policjantow, ktorzy sami nie wiedza jak sobie maja poradzic. ale co tam, pojedziemy sobie do zambrowa, do suwalk i tam zrobimy chaos - zobaczymy czy tylko nasza policja jest taka glupia i nie umie sobie radzic z podstawowymi obowiazkami jak dbanie o bezpieczenstwo obywateli.
prawda jest taka, ze kibice i duza czesc spoleczenstwa smieje sie policji prosto w oczy widzac ich niemoc i glupote w dzialaniu wiec psy maja takie cisnienie, ze staja na glowie zeby tylko wyjsc z tego z twarza.

a do wszystkich zwyklych kibicow: nie macie co sie martwic, stadionu nam nie zamkna, na wiosne spokojnie przychodzcie na stadion, bierzcie znajomych bo bedzie na co popatrzec. zapraszamy tez na wyjazdy, tam naprawde dzieja sie ciekawe rzeczy, mozna poznac smak kibicowania takze z innej strony, super uczucie i pelna satysfakcja w przypadku wygranej na obcym boisku (a takie wygrane dzieki naszym kopaczom sie zapowiadaja)

co do tematu, to rozumiem, ze jest on wywolany przerwa w rozgrywkach hehe. no coz, taka kolej rzeczy, ze po dobrym sezonie trzeba czym zabic nude.
pozdr.

JJLK:
z tym spiewaniem przez wszystkich raczej nie wypali - spoleczenstwo lomzynskie mamy mowiac brutalnie troche "zacofane", watpie zeby zwykli, stateczni ludzie chcieliby sie utozsamiac z ta "banda bezmozgow" i spiewac razem z nimi :)
Mam nadzieje, ze chociaz do noszenia szalikow uda nam sie przekonac wieksza czesc osob, to przeciez zaden wstyd ani hanba.

A dla tych wszyskich ktorzy zarzucaja nam - pseudokibicom niska frekwencja na stadionie mam propozycje. Mozemy sie umowic, ze na jeden lub wiecej meczy my nie przyjdziemy, a wy majac taka swiadomosc, ze nas nie bedzie przyjdziecie sobie spokojnie w te wasze 5 tysiecy kibicow. Tylko wybierzmy jakis zwykly mecz w normalnym terminie, a nie przy okazji koncertu disco polo na bocznym boisku (bo pewnie wtedy to przyszloby was i 10 tys, hehe spoleczenstwo spragnione kultury :) )

ponad 1,5 tys kibicow w lomzy juz w 4 lidze sie na pewno nie pojawi, moze w 3 cos sie ruszy i bedziemy mieli troche wieksza widownie.
Na dzien dzisiejszy wzrost publicznosci o okolo 1 tys mogloby spowodowac tylko zadaszenie trybuny glownej lub delikatne oswietlenie stadionu ale to tylko pozostaje w sferze marzen bo przeciez jakies debile chca budowac "nie wiem co" gdzies obok skateparku. paranoja. czuje, ze ani przy ul.zjazd ani przy ul.ks.anny nie bedzie satysfacjonujacej widowni.

Hoolturalni kibice

michal

http://www.twingo-portal.de/flash/weihnachtsmann/weihnachtsmann.swf

moj rekord 343,2 metry , prawie renifera bym zdjal ( renifer chyba na 350 metrze )

Powodzenia

javascript:highScore(350.4,914944676879364)
ja miałem 350,4 metra doleciałem do renifera i .....nic.......... myślałem, że się chociaż przywita :)

Niezła zabawa heheh

Pozdrawiam

Tiger

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org