Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dostaną odszkodowanie, bo mają za ciasno w celi |
i dobrze , likwidować kioski!! a jak bezrobocie wsrosnie o 3-9 osoby się nic nie stanie. Raczej powinny byc takie małe sklepiki , tak jak na śniadeckiego koło pawilonów , wygląda estestycznie i ładnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dostaną odszkodowanie, bo mają za ciasno w celi |
Witam Mam pytanie czy ktoś może mi napisać jak dostać się do (miejscowość) Rostcok w Niemczech chodzi mi o busa lub osobę prywatno lub jakiś tel., pod którym bym mogła uzyskać informację nie koniecznie wyjazd musi być z Łomży może to być Warszawa, Białystok lub okolice. Z góry dziękuje PS. dla ciekawskich jak najbardziej jadę tam do pracy i musze być na miejscu w sobotę lub w niedziele. Pozdrawiam
|
|
Zapisać się można z każdego miejsca drogą elektroniczną, lecz na sto procent w Łomży nie bedą rozgrywane mecze JOGI.
|
|
"osobę prywatno? Lepiej zostań w kraju... ;/ Leszek
|
|
i o kobietach.
|
|
Hey, ja studiuje własnie w tym kolegium z tym że germanistyke. ale najpierw sprawa najwazniejsza, kolegium nie znajduje sie juz na rondzie, tylko w starym szpitalu (wejście od biblioteki, 2 pietro). a to jest numer do sekretariatu: 2163003. studia rzeczywiscie są licencjackie, potem magisterke sie robi zaocznie i mozna to robic nie tylko na UW, jest jeszcze pare innych mozliwosci :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |