sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Guru ziom J.Kaczyński

oj boli, oj boli. Szczególnie tych, którzy wytykają temat pomysłodawcy. Ale się rzucili do pisania! Sami się zgłaszają. Głupi temat oczywiście dla tych, którzy nic nigdy innego nie mieli do zaoferowania

1. pradomuwny (mimo wszystko za zdolność pojmowania czegokolwiek)
2. tygrysek - dziecko neostrady
3. daktyl (małpa, banan, daktyl: podobne klimaty w ewolucji i podobny poziom)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Guru ziom J.Kaczyński

ps. tam sa zdjecia klasowe

ja w ogole nie słyszałąm o tej firmie. co to jest wogole?

fajna pseudo urazad skarbowy, pozdro dla niego. jeszcze to pytanie prawdomownego urzad skarbowy o co ci chodzi, heheh , mozna sie posmiac tutaj

kemor w warszawie mozna kupic :D Ja wczesniej kupowalem w takim sklepiku przy metro racławicka :P jak jedziesz z centrum to musisz isc w ta sama strone co jechalo metro i potem na lewo i wyjdziesz praktycznie na przeciwko sklepu :P

pozdro :)

apropos reklamy. Mi sie podoba nawet bardzo! Profesjonalne podejscie ciekawy pomysl!

14!

czy ktos moze mi powiedziec na jaki nr tzreba wysłąc sms o tersci internet aby moc odbierac smsy z internetu? z gory dzieki

GIBON, a możesz mi powiedzieć, która reklama nie pełni funkcji informacyjnej?

pszepraszam bardzo , ale jak przeglądam posty rzadko ktury jest bez krytyki

Łomza chyba nie dorosla do tego aby pilkarze reprezentowali to miasto w kraju.Konkretnie chodzi mi o wladze miasta ktore od poczatku robily wszystko zeby ŁKS nie zagral w II lidze.Nie moge zrozumiec jak mozna zmarnowac tyle pracy zarowno pilkarzy trenera dzialaczy klubu jak i kibicow.Niech Panowie z ratusza nie mysla ze ujdzie im to na sucho.Ze kibice jak i reszta lomzynskiego spoleczenstwa pojdzie w zblizajacych sie wyborach glosowac na nich i ich kolesi z ukladu.Nie wystarczy zniszczenie duetu Zajkowski-Kosiorek zeby dzierzyc wladze przez nastepne lata.Wyrok samozaglady wydaliscie na siebie sami.

no co ty ??

rudy błazen z druhem

maciek - Mógłbyś odezwać się do mnie na email antidog4@wp.pl lub podać kontakt do siebie?.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org