poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powiem, Wam, co sadze o polityce :)

"Wojewoda śląski zadecydował o wygaśnięciu mandatów 4 radnych"

"(...)Pierwsze zarządzenie stwierdzające wygaśnięcie mandatu dotyczy Tadeusza Wojnara z Raciborza, który jest prezesem spółdzielni mieszkaniowej, będącej wieczystym użytkownikiem gruntów należących do gminy"

http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1800172.html

ciekawe jak będzie w Łomży?

GG: 6447776

---------------- °°° -------------------
miłujmy naszych nieprzyjaciół
---------------- ___ ------------------

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powiem, Wam, co sadze o polityce :)

masz racje NBNF w koncu cos w lomzy sie dzieje i to cos na duza skale.. ja tez bylem w tym korowodzie samochodow bylo ich duzo a najlepsze bylo to jak jechalismy 20-30km/h przez legionow a pozniej na pilsudzkiego dwa pasy zajelismy i kto tylko mogl to sie wychylal z samochodu a kto mial tube w bagazniku to bagaznik utwieral.. ale byla Jaazdaaa. Goscie z Ostroleki i Zambrowa nawet poprzyjezdzali na te wyscigi... tylko jak wiecie Psy wpadli ale coz i tak bylo warto cos takiego przezyc... wkrotce kolejny ale czekamy az to all ucichnie i wybierzemy takie miejsce gdzie nie bedzie psow...... a na tej rewolucji byl nawet facet zradia wiec pelny czad

SZYBCY I WŚCIEKLI ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!!!!! (lomzynska edycja hehe ;] )

Ludzie co się z Wami dzieje nidlugo to kazdy w samozachwyt wpadniecie z tymi portalami i umiejetnościami robienia w PHP i takie tam. Wszystko to opiera się na minimalnym wkładzie pracy przy tworzeniu portalu lub jakiejs stronki. Natomiast co dzieje się z portalem później to jest bardzo ważne. Chodzi mi o aktualizację i zamieszczanie konkretnych materialów, z których ludzie mogą skorzystać. Myślę, że jak ktoś zrobi stronkę lub portal od podstaw w kodzie źródłowym to naprawdę włożył w to dużo pracy. Niektórzy skorzystają z gotowych szablonów i uważają albo wciskają komuś kit, że bardzo się na tym napracowali. To jest śmieszne :))) To co pisał RAVER z tym się zgadzam w 100 % !!! Pozdrowienia dla R A V E R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMLESZ

GG: 6447776

---------------- °°° -------------------
miłujmy naszych nieprzyjaciół
---------------- ___ ------------------

Ale MrS pisał o sobocie 6 grudnia. Czyżby impreza u Andrzeja miała się nieco przeciągnąć :-)

Pozdrawiam.
grover

Rozpieszczone zasrańce szpanują ojcowskimi brykami. W razie nieszczęścia lement: "szkoda chłopaka, taki młody, rozjechał kogoś ale nie chciał - to przypadek". Nie wypowiadam się o wszystkich, ale niektórych znam - chwasty.

FAJNIE BYLO BYLEM,ALE MOZLIWOSCI POSCIGANIA SIE NIE WIDZIALEM A CHCIALEM,WLASNYM SAMOCHODEM NIE TATY A ODNOSNIE TEGO TEMATU TO W SUMIE DLA MNIE NIE MA TO ZNACZENIA BO JEZELI KTOS MA TROCHE POJECIA O JEZDZENIU TO TO CZY JEDZIE SAMOCHODEM TATY CZY KOLEGI NIE MA ZNACZENIA BO ZNAM LUDZI KTORZY TROCHE SIE SCIGAJA I WLASNIE NIE MAJA WLASNYCH SAMOCHODOW NIEKTORZY :))) JEZELI JEST MOZLIWOSC BO NIESTETY NIE MAM POJECIA KTO TO ORGANIZUJE TO PROPONUJE ZROBIC TO ALE W INNY SPOSOB NIE MUSI BYC TYLE NIEPOTRZEBNYCH GAPIOW BEDZIE BEZPIECZNIEJ CHCE SIE POSCIGAC ALE NIE MA Z KIM ZEBY BYLO JAKAS TAK W MIARE CIEKAWIE.JEZELI JEST TU KTOS TO MOZE USTAWIMY SIE ZNAM PARE OSOB KTORE Z CHECIE TEZ POJEZDZA ALE NIE TAK JAK BYLO OSTATNIO BEZ URAZY BYLO TROCHE CHAOTYCZNIE I BEZ ORGANIZACJI.PROSZE O KONTAKT NA MEILA JEZELI OCZYWISCIE KTOS MA OCHOTE NA COS W TYM STYLU MOZE BYC CIEKAWIE I WKONCU COS SIE ZACZNIE DZIAC W NASZEJ MIESCINCE ZORGANIZUJEMY COS JAK SIE UDA TO LEGALNIE I BEDZIE NIEZLA ZABAWA WTEDY BEDZIE KAZDY KTO BEDZIE MIAL OCHOTE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org