niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sejm o wolności wyznania

Zakładanie jednocześnie wielu tematów na forum, których jedynym celem jest zwrócenie na siebie uwagi oraz nabijanie ilości postów, jest nagradzane BANEM - blokadą konta, możliwością pisania tematów i wypowiadania się na forum. Krótko mówiąc: zaśmiecasz porządne forum.

Leszek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sejm o wolności wyznania

To kogo Sroczyński sprzedał??? może Mieczkoś będzie wiedział? ja myślę że tego architekta.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

P O M Y Ś L

nie pomyslales, ze te bloki widac jak sie jedzie ulica to one sie pierwsze w oczy wpadaja...wiec musza tak robic...by swoj region rozpowrzechnic...poczekaj treoche moze za rok juz twoj blok bedzie maloway i chodnik bedzie zmieniony

bagrmosen

Kto jest właścicielem Twojego bloku? Spółdzielnia mieszkaniowa, czy MPGKiM? Może spółka " Promyk".

Pozdrowienia

rudy błazen z druhem

DEVIL BRAK CI KLASY!!!!!!!!!1 BRAK KULTURY OSOBIOSTEJ WIDAĆ SAM JESTEŚ DURNIEM!!!!!

DZIĘKUJĘ WSZYTSKIM, KTÓRZY POTRAFILI ODPOWIEDZIEĆ NA MOJE PYTANIA MĄDRZE A CI KTÓRZY NIE ODPOWIEDZIELI POKAZALI SWÓJ POZIOM IN TELIGENCJI, POKAZALI ŻE NI EPOTRAFIA JUŻ NORMALNIE POROZMAWIAĆ NA KAŻDY TEMAT....NIEKTÓRZY NAPRAWDĘ JUŻ NIE POTRAFIĄ NORMALNIE POROZMAWIAĆ NA KAŻDY TEMAT JEŚLI PORUSZY SIĘ WRAŻLIWĄ KWESTIĘ TO NIEKTÓRZY MAJĄ TENDENCJĘ DO OBURZANIA SIĘ TYLKO PO CO CZY NI EMOŻNA PODYSKUTOWAĆ NA POZIIOMIE KULTURALNIE

Jakie porządne forum? :)

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

nHu-jak możesz tak uważać?!!!Gdyby prawdą było to co napisałeś to oznaczało by,że wszyscy uprawiamy sport! Bo tymże właśnie jest seks bez uczucia:)

Zbych

nie wierze, ze nie wierzycie w MILOSC
oburzona jestem wasza niewiara,
w moja 5 rocznice slubu mi piszecie takie rzeczy, nieladnie,;o]

Nieee- no świetna dyskusja! Mogę się przyłączyć? Mnie tam czasami podoba się facet nieogolony:),ale fakt faktem-musi ładnie pachnieć i lepiej żeby był dobrze zbudowany...może być nieodziany:)

Ale tak poważnie -to moim zdaniem te gazetki, trzeźwo myślącym kobietom albo mężczyznom ,nie przewrócą w głowie (nie pomogą i nie zaszkodzą),ale komuś...jakby tu powiedzieć!?...niedojrzałemu mogą zrobić wielką krzywdę.

nHu-podobno w tym roku mało jest piktogramów. 13.07 2006r-pojawiły się w Bochni,okolicach zamku w Chęcinach i paru innych wioskach. Dlatego jak najbardziej zasadne jest stworzenie ich w Łomży albo okolicy:)
Najgorzej ,że trzeba to zrobić nocą!

rudy błazen z druhem

Bello -ja jak najbardziej wierzę w miłość. Ona była ,jest i będzie! A,że czasem jest trudna, nieodwzajemniona, interesowna, pokręcona...no cóż trzeba się z tym pogodzić. Mam nadzieję ,że Wasza jest szaleńcza,pełna uniesień, czułości i ciepła. I oby była taka zawsze. Tego życzę Ci z całego serca:)

Leszek

Już świta:) Dobrej nocki i dzień dobry!:)

(........)

ŁSM żądzi mym blokiem

warto , co to by było za zycie bez małych urwisków

Tygrysek chyba nie masz już co wymyślić?!
zabij siebie i pózniej psa!

z twoich glupich tematow widac ze ci sie nudzi !!!! idz na plaze i poopalaj jajka lepiej :p

A ile lat trawa wyrasta, tak też drzewka chcąc aby wyrosły na duże to trzeba chyba najpierw zasadzić małe?
Niemcy zanim przystąpią do budowy domów to wpierw sadzą drzewa i krzewy, skończą budowę a juz mają zatopione je w zieleni.

to co w temacie

Leszek

Ów impreza jest jutro.

milosci nie trzeba rozumiec, milosc trzeba przyjac

fajerwerki bylo ok 23:30-40 chyba :P nie trudno bylo uslyszec :]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org