Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagadkowy komentarz |
...a ja nie mama telewizji i żyje mi się z tym całkiem nieźle :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagadkowy komentarz |
W nowej generacji telewizorów tylko TVP1 i TVP2 idzie z Vectry w Nicamie , reszta jest w mono. Dlatego się wkurzyłem i zafundowałem sobie Cyfrę. Mam tu wspaniały obraz i dzwięk stereo. A pakiet z Vectry tylko podstawowy. Multimedia w Perspektywie to już szczyt szczytów ignorancji klienta. Dlaczego Prezes Lipski to akceptuje?
|
|
A możesz przybliżyć o czym jest ten program, tym, którzy go nie słyszeli? Ciekaw jestem co wzbudza takie sprzeczne odczucia w uszach słuchaczy Radia BAB :).
|
|
a mnie osłabiają dwie rzeczy : 1. Pani w "babskim poranku" zachwyca sie newsami żywcem ściagniętymi z netu i nawet jednego słowa nie chce sie jej zamienić, 2. Tulipan po południu powtarza dokładnie te same newsy , co Pani w "babskim poranku" głosiła parę dni wcześniej. BUUUUUUUUUUUU.KICHA.
|
|
Mam pytanie dlaczego dostawca internetu, którym jest firma IST blokuje sieci typu P2P. Przecież płacąć abonament powinienem mieć dostęp do wszystkich dobrodziejstw internetu. Według mnie to blokada "Kazy" i itp. jest ciosem poniżej pasa. Użytkownicy zachęceni niską ceną abonamentu 49 zł(z vat) walili do nich drzwiami i oknami. Ąż tu nagle po odpaleniu kazy okazuje się że nic nie działa. Taka polityka ze strony firmy IST przy ul.Mazowieckiej ukazuję całą prawdę o tym że ta firma naprawdę jest z ZOO.
|
|
Rzeczywiście, z mostka przed lasem jednaczewskim widać jak bardzo woda jest mętna oraz widać jakieś większe nieczystości. To wszystko potem mamy w Narwi.
|
|
Radio Siama.pl rozpoczeło swoje dzialanie... Zapraszamy na WYwiad na Zywo z Czarna Perłą We wtorej 25 listopada od godziny 18 Serdecznie ZAPRASZAM !!!!
|
|
A od czego jest policja chyba od pilnowania bezpieczeństwa, więc na meczach powinna ona być i pilnować bezpieczeństwa, by kibice się nie bili, ale policja woli zamykać stadiony zamiast pracować, a póżniej dziwicie się czemu tyle jest przestępstw i taka słaba wykrywalność. Następna żenada to policja w Łomży, chce zamknięcia stadionu. A przecież wszędzie policja na meczach pilnuje bezpieczeństwa. W I lidze na Legii i Polonii zawsze przed meczem jest pełno policji całe oddziały w uzbrojeniu z tarczami i w kaskach. Czemu w Łomży policja nie ma pilnować porządku na stadionie podczas meczu? Od tego chyba jest policja, by pilnować bezpieczeństwa, a nie uchylać się od tego przez wnioskowanie o zamknięcie stadionu. Nad policją jeszcze ktoś w tym kraju jest. Więc mam nadzieję, że nie wydanie zezwolenia na granie meczów na stadionach ŁKS zostanie uchylony przez odpowiednie organy mające do tego prawo.
|
|
Witajcie. Podzielam zdanie kolegi XtraVert - poczekaj chłopie na NASK. Łącze 24 mbit i częstotliwość (grubo powyżej 3 ghz, zastrzeżona dla tej firmy) zagwarantuje Ci jeden z najlepszych, radiowych dostępów do Internetu w Polsce. Powinniśmy sie cieszyć, że to nasze miasto NASK wybrał sobie jako swoją eksperymentalną "e-wioche". Gdybym nie miał stałego łącza to napewno poczekałbym do początku nowego roku na NASK. Gadałem ze znajomym - w przyszłym tygodniu goście z NASKu mają zakładać już anteny. Zapowiada sie super... Pozdrawiam Mr S GG#1515637
|
|
No to umówmy się wstępnie na godzinę 18:00 w ten czwartek (27 listopada) przed wejściem do hotelu Polonez. Piszcie komu pasuje, komu nie, godzinę się jeszcze doszlifuje :-) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Jak zwykle krytycznie nastawiony... Mr S GG#1515637 PS: Ustalimy sobie jakiś znak rozpoznawczy, np. każdy z nas, forumowiczów, będzie stał i czytał czwartkowy numer dziennika "Fakt" :-P
|
|
Od wykrywania nielegalności w radzie jest wojewoda. A jaki jest wojewoda każdy wie. Beton najlepszym materiałem budowlanym.
|
|
ja bym jeszcze dodał - pustak(i) :D Tiger
|
|
Czcza gadka X.V-ta. Widać że nie jest kibicem i ma mgliste pojęcie o tym jak było i jest na meczach na łomżyńskim stadionie. To ja jako niemłody już kibic mam ganiać gówniarzy? Ja płacę podatki , które idą też na policję. Nie obchodzi mnie kto nie może się z kim dogadać - policja z ŁKS-em czy odwrotnie. Chyba do kogoś należy pilnowanie porządku publicznego?Najlepiej nie wydać zgody i się dobrze mieć. To dopiero cała Polska miałaby ubaw jaka ta Łomża porąbana.
|
|
A ja gdybym był w tej sieci żadałbym od operatora udostępniania wszystkim tylko wykupionego pasma i nie więcej (tak jest w inecie - u nich mam dostęp), za to w pełnym zakresie usług. To nie jest wina zapaleńców, tylko sposobu udostępniania sieci. Łatwiej jest widać dla operatora "odciąć" usługę, niż skonfigurować odpowiednio routerki. Acha i jeszcze jedno..... jak ktoś ma wyjście na świat 2-4Mb(?) to niech nie podpina pod to 200, 300 klientów i nie wmawia im że każdy będzie miał 56-128kb(?). Na początku wszystko chodzilo pięknie bo było mało ludzi - na forum pojawiały się głosy, żeby uważać bo po zwiększeniu się liczby użytkowników może być gorzej. No i stało się! Re5pect
|
|
Dasto tak barwnie opisujesz te wszystkie miejsca, ze poniekad Ci zazdroszcze. Ale... w Polsce tez sa przesliczne miejsca, moze nie w Łomży:/ nad czym ubolewam, jednak....ostatnio na przyklad bylam w Olsztynie...podoba mi sie Starowka...i tamtejsze puby, herbaciarnia w kinie...hmmm klimacik...:))) ...aha zapomnialam dodac ze i barmanow przystojnych tam bez liku hihi No i wlasnie w tym miejscu nasuwa mi sie..."cudze chwalicie, swego nie znacie":)) Pozdrawiam cieplutko ps a Radia Nadzieja mozesz sluchac przez internet:)) -- Slaw
|
|
hmmm.... to może po prostu niech będzie 19.30 ....dla mnie też bardziej pasuje....! (i nikt nam nie wmówi, że jesteśmy nałogowymi oglądaczami wiadomości) (niech ktoś weźmie bezcenną :D - będziemy się zbierać przy niej :D)
|
|
Zakladaj neo+ abonament teraz 150zl aktywacja 1zl i modem za 99zl. A z NASKiem zebys sie rozczarowal, te lacze 24mbit to chyba na calo Lomze bedzie, a wiec na wiecej niz 128kbs nie licz..
|
|
"Kefasku", nie możesz mówić TPsa stanowczego nie, bo Twój ISP (Internet Service Provider, dostawca internetu dla niewtajemniczonych) ma na 100% łącze z TPsa, a Ty dostajesz jego "skrawek" ;)))) Pozdrawiam Wujek (Mr) S
|
|
No właśnie, na wszystko jest sposób... Pozdrawiam Wujek (Mr) S
|
|
ja jestem BEZCENNY w całej swej osobie, w związku z czym bedę bez gazety... wybaczcie Panie i Panowie, czas goni, kobieta czeka, dobrze że nie odwrotnie, to ja się oddalę po angielsku, t.... po zielsku szorując do jutra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |