Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TZ TO JEDYNY SPRAWIEDLIWY SAMORZĄDOWIEC NA FORUM? |
ile to będzie kosztować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TZ TO JEDYNY SPRAWIEDLIWY SAMORZĄDOWIEC NA FORUM? |
mrs i znowu zrobiles z geby cholewe juz minelo ok 3 h i co koledze sie cyfrowka popsula ?? ;) BUAHA Zbych
|
|
Bella: Czy ja napisałem, że kobiety są słabe? Kobiety nie są ani słabsze ani silniejsze od mężczyzn. To indywidualne cechy jednostki determinują czy ktoś jest słaby, a nie płeć. <kobiety na forum zawsze maja swoje zdanie i potrafia doskonale argumentowac w jego obronie> No nie przesadzaj z tymi superlatywami :) Kobieta też człowiek, nie zawsze ma swoje zdanie i nie zawsze potrafi argumentować. Nawet na tym forum ;)
|
|
Mam pytanie- czy pracował ktoś w firmie Interconsulting?? umówiłam się na rozmowę ,ale wyglada mi to podejrzanie,oferuja 1300 zl za miesiac a pani niechciała zabardzo mówic jaki charakter bedzie miec praca w tej firmie,
|
|
mysle, ze asekuranctwem mozna nazwac to, co teraz robisz No ale, skoro Ty uważasz, że te cechy oznaczają słabość to Twój problem. Mnie w to nie mieszaj :) bardzo oryginalne zakonczenie dyskusji
|
|
egon thx za linka fajna imprezka była :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Po prostu cudna!Pamiętam ją.Swego czasu byłam zachwyconą pasażerką syreny"bosto"-miała biegi przy kierownicy:)...a to była jazda! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Oj, Malachitku! Myślę, że to nie tyle snobizm, co lenistwo zwyczajne... Przygotowanie imprezki to pryszcz, ale pomyśl o sprzątaniu po takowej, np. w "domu i zagrodzie" - brrrr! A maładzioż fantazju imiejet.
|
|
cichy-«nie zwracający na siebie uwagi otoczenia, skromny, małomówny, nieśmiały; skłonny do ustępstw, uległy, potulny, łagodny» spokojny-«zachowujący subiektywny spokój, zrównoważony, niewybuchowy, niegwałtowny; będący wyrazem spokoju, opanowania, równowagi» 2. «znajdujący się w stanie spokoju obiektywnego, nieruchomy, cichy, nieburzliwy; niczym nie zakłócony» 3. «umiarkowany, nie rzucający się w oczy, niejaskrawy» wstydliwy- 1. «łatwo doznający uczucia wstydu, skrępowania; nieśmiały bojacy sie wychylic, czyli bojazliwy-łatwo ulegający bojaźni; lękliwy, tchórzliwy asekuranctwo-«unikanie ryzyka, przesadnie ostrożne postępowanie mające zabezpieczyć przed odpowiedzialnością za działanie, którego wyniku nie da się przewidzieć; postawa asekuranta, tchórzostwo» asekuranctwem nazwalam caly twoj post, a do koncowki odnosila sie ta ironiczna uwaga o oryginalnosci z zaczerpnietych przeze mnie definicji z pewuenowskiego slownika jez. polskiego tylko jedna, spokojny nr 1, jest pozytywna,/chociaz zwyczajowo w jezyku codziennym spokojny =nie rzucajacy sie w oczy, niejaskrawy/reszta nie, te cechy okreslaja czlowieka slabego, niestalego nota bene nawet definicje w slowniku sa rodzaju meskiego-i gdzie jest rownosc
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=66204&t=66204#reply_66204
|
|
A przy okazji nHu-choć to inny wątek,ale może wiesz kto to śpiewał? Zrehabilitujesz się może w naszych "babskich" oczach!:) Ma zowsze Łomża
|
|
Dobra, przepraszam wszystkich ale chyba jestem jeszcze nieprzytomny, nie wypiłem jeszcze kawy :) Bank - Powiedz Mi Coś o Sobie Refren: Ty w marzeniach wszystkich jesteś moich Ty odwiedzasz każdy mój sen Lecz wiem dobrze, że kiedy słońce wzejdzie Pozostanie ze mną mój cień, mój cień Zagadka: Na dnie sarkofagu Noc, Czarna suknia Rozrzucam korale wspomnień... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
nHu- przypomniałeś mi ,że ja też jeszcze nie piłam stąd tak zeeeeeeewam:) http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
hi ja tez bylam na jednym dniu proby i zadawalam tyle pytan tej calej Monice ze po 30 min stwierdzila ze jestem "wolna" bylam zla i rozczarowana ze ludzi tak czaruja czy nie ma na to zadnego paragrafu ?? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
jak to wygląda chodzisz po domach?i wciskasz ludziom kit?o co chodzi? Ma zowsze Łomża
|
|
patrz oto ja szara twarz sen niech porwie mnie stąd ból zniknie gdy znikne ja świat jest jak burdel, w którym ty bierzesz lub dajesz sen, czekam na sen patrz oto ja szara twarz oto ja zwykły nikt w tlumie sam szara twarz Bracia - Szara twarz zagadka: Mamy swoje dnie i swoje noce, w sercach płomień. Nie wierzmy tym, którzy mówią: 'Wolność dopiero po śmierci'. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A zdążymy to wszystko zorganizować do jutra? :) Transparenty mogę odmalować, gorzej ze zbożem :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jakieś tam zdolności mam :) Jakby mnie zadanie przerosło to mam sąsiada plastyka :) Zbych
|
|
http://youtube.com/watch?v=P2cX-qlz0R0&search=lomza -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
W ŁSM bedą budować dwa bloki, które mają oddać do użytku w 2007r ( na ul. Wyszyńskiego i na ul. Kołłątaja)
|
|
To jest tak, że ay środowisko powstało to musi być jakiś zalążek. I nie chodzi tylko o budynki, ale o coś co ściągnie kadrę naukową - bo dobra uczelnia to przede wszystkim dobra kadra. Ten zalążek to albo: - dobra kadra (bo uczeni lubią porozumiewać się z uczonymi) - tzw. środowisko naukowe albo - doskonałe warunki (socjalne lub naukowe) Ciężko mi sobie wyobrazić zaistnienie powyższego (a nawet 250 mln zł mogę!)
|
|
Ten smród to nie z browaru a z krochmalni od prezesa kiełczewskiego.
|
|
BIERNACZENTO BO TY PEWNIE JESTES Z POZNANSKIEJ I DLATEGO RZADASZ ODSZKODOWANIA. FAKT ZE TEN SMRÓD JEST PASKUDNY I CZASAMIC CIEŻKO WYTRZYMAĆ ALE CÓŻ TAKIE NASZE ŁOMŻYŃSKIE UROKI. A CO WSPÓLNEGO MA Z TYM RONDO?? ONO TEŻ JEST POTRZEBNE.
|
|
uuuu moja sąsiadka :) tyle lat obok i ja nic nie wiedziałam :( pozdrawiam :)
|
|
ja juz dawno spie :p :D
|
|
najczęściej pod kantorami kręci się sporo koników albo cyganów.... buhhehehheh CHŁOPCZE GDZIE TY ICH WIDZIAŁEŚ?? CZYM SIĘ RÓŻNI "KONIK" OD CYGANA?? TO SĄ LUDZIE . ALE CZAS PARKINGU "DOLARKA" JUZ SIĘ SKOŃCZYŁY. ...W każdym razie zauważyłem, że kurs sprzedaży czasami jest wyższy niż kurs kupna... TO ODKRYŁEŚ AMERYKĘ BUHEHEHHEE JESTEŚ DOWNEM.
|
|
podobno lks ma kase bo sprzedal jakiegos zawodnika :)
|
|
Tomek, Ty to załóż sobie swój topic! i nie odwracaj uwagi forumowiczów od mojego ;] Jeśli chcecie obejrzeć prawdziewego Yeti, to ja mam kilka zdjęć Tomka... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
W ramach protestu przed, czy przeciw? Jeśli nie zmienimy ministra to będzie coraz gorzej! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
cześć ja wymieniam co tydzień dolary na legionów w kantorze przy 4,napewno wiesz gdzie to jest .tam najbardziej sie opłaca wymieniac facet zawsze cos podniesie.pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W jakie gry gracie przez internet
|
|
Cześć....jesli masz juz ten link...to przeslij mi go...prosze....to jest zaczepiste..Z góry dzieki..:) wikiotk@op.pl
|
|
www.pimpland.pl
|
|
Pytanie było "w jakie gry", nie "gdzie". Chyba nikt nie zrozumiał. Moja ulubiona gra to Bilard na WP :) ale już dawno nie gram. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Gazela: a zboże i megafon załatwiłaś? :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja słyszałem ze mają tam jakiś nowy produkt (chyba olej napędowy, niejestem pewien) i to tylko na jeden sezon -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Przed chwilą Ci wysłałem. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Mi sie nawet podoba, dobre zdjecia, dobre piwo, żeby tylko było można je kupić w warszafce i innych poznaniach :)
|
|
No i powoli Browar Łomża staje się wielkim producentem piwa! :)
|
|
A może gra z was ktoś w gre Lineage II
|
|
ciekawe ilu odwazy sie pojechac na mecze wyjazdowe:)
|
|
ZAJEEEEEEEEEEEEEEFAJNIE !!! GRATULACJE !!! II LIGA RZĄDZI !!! Leszek
|
|
Witam Gdzie mogę znaleść w Łomży tanie ksero i za ile?
|
|
Mi sie nawet podoba, dobre zdjecia, dobre piwo, żeby tylko było można je kupić w warszafce i innych poznaniach :) W Warszawie w sklepach typu Żabka kupisz łomżyńskie piwo bez problemu. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
CO NAJWYŻEJ MOŻESZ MI OBCIĄGNĄĆ BUHEHEHEHEHEHEHE KLOCKU
|
|
Przykro , że pierwszy mecz zamiast u siebie będziemy grać w Bytomiu.
|
|
lubie te owoce z drzewa butelkowego :P a pamięta ktoś z was jak na viva była reklama złotego kura :P który sponsorował koncert O.S.T.R w łomży Złoty kur piwo w deche :P
|
|
a co to znaczy?? Napisz więcej szczegółów. Hmm, nie znam się za bardzo na Twoim hobby ! Obciągacie sobie z kolegami nawzajem? Napisz jak to jest ??
|
|
Lepiej zamiast się zabawiać z chłopcami doradziłbyś zovo, gdzie kasę wymienić bo jak zwykle oprócz radosnego i podniecającego rżenia nic nowego do temtau nie wniosłeś. Koniec tematu. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Widzisz nHu- megafon to nie problem, ale skąd ja wezmę tyle zboża!!!? A może być żwir? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Cieszę się- nieważne co będzie później ważne ,że teraz jest II liga:))) Leszek
|
|
10gr 15gr za A4?
|
|
Mam już dośc tych okrutnych kłamstw....
|
|
No i o to chodzi, teraz będziemy łoić śledzi w II lidze. ŁKS, ŁKS, ŁKS!!! Tylko miasto i sponsorzy powinni dostosować się do poziomu kibicowania, wtedy by było naprawdę dobrze.
|
|
papkarol---zgadzam się z Tobą w stu procentach.
|
|
To przede wszystkim piłkarze zapracowali sobie na 2-gą ligę :) Aviva ŁKS!!! Ma zowsze Łomża
|
|
bawełna została kupiona w ramach przetargu przez właściela firmy home pine i hurtowni spożywczej Mariola.
|
|
święto psyjaciół? ;]
|
|
Czy jest w Łomży jakaś hurtownia/szklarnia kwiatów ciętych? Leszek
|
|
W google wystarczy poszukać. Sprawę nawiasem mówiąc znam, bo widziałem te filmiki już dawno temu. Jest kilka firm, które zajmują się produkcją suchego lodu np. http://www.veux.pl/ Zresztą popatrz w google.pl najlepiej, żeby nie było, że reklamuję firmę. ;) Polecam odwiedzenie kilku for "młodych chemików" w internecie zanim zabierzesz się za doświadczenie.
|
|
Dobry lakiernik ? Tylko i wyłącznie w Kisielnicy, są dobrzy i co ważne tani :)
|
|
sorry poprostu poniosło mnie.. :]
|
|
slizga sie i nie sprzegla
|
|
spiero no raz sie z toba zgadzam
|
|
Proszę o wasze opinie dotyczące jakości usług serwisowych aso skoda w Łomży oraz jakieś namiary na warsztaty, gdzie poza aso można za w miarę przystępne ceny serwisować auto[fabia].Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
|
|
Serwis Skody w Łomży jest ok. Maja dobrych mechanikow,nie naciagaja klienta na niepotrzebne koszty. Bez problemu zajmuja sie autem w nagłych sytuacjach,załatwiaja sprawe od reki. Naprawde godny polecenia!
|
|
Najpierw długo spałem, później się opierdzielałem przy kompie, potem pograłem w ping ponga, a teraz znów się opierdzielam przy kompie :D ![]() rudy błazen z druhem
|
|
proponuje żebyś się zajał inną lukturą??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Czesław podziwiam twoją cierpliwość ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
a co polecicie oprócz japończyków???
|
|
jaki pseudo?zawsze bylem i jestem,a ze tu jestem to moj wybor ja cudaczku mam kontrakt jestem tu i wracam,wracam tu i wracam tam ,nie stoje pod blokiem w przerwach odwiedzin zatrudniaka , nie prosze mame o pieniazki mam firme i zarabiam, nie stoje pod sciana placzu i nie czekam na litosc,a jezeli wysililes na tyle inelekt;ze znalazles slowo pseudo to i stosuj je adekwatnie do przeznaczenia a czego szukasz na forum jak ci nie odpowiadaja wypowiedzi forum-owiczow przebywajacych za granica? ty pierwszy rzuciles granat mimo wszystko milej niedzieli-moze ¨pseudo¨lomzyniaku
|
|
W Konarzycach sprzedaja ale tam jest drogo. W Myszyńcu jeszcze sprzedaja.
|
|
Również polecam....
|
|
W chojnach mlodych jest warsztat i naprawde dobrze robia. Widzialem sporo aut ktore robili.
|
|
dalem do gigabajta 2 n-gage'e(nokie) do naprawy, on je rozkrecil, zamienil plytami glownymi i stwierdzil ze to juz trupy do wyrzucenia. Zanioslem te dwa telefony na Polowa, tam naprawili mi jednego z nich, powiedzieli co jest zepsute, ile kosztuje naprawa, ile czesci. Bardzo polecam, chociaz jezeli pojdzie tam ktos nie obeznany z telefonia gsm, moze sporo wydac ;;] wombat - nie podoba ci sie on? a moze jeszcze cos powiesz? aha - jak piszesz takie rzeczy to dawaj dowody. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
bylam dziś. parę psiaków i to wszystko.
|
|
3dni temu znalazłem na łąkach pod Jednaczewem pieczarkę o średnicy 17 cm.
|
|
Już mi zbrzydły te tamaty. Po ile masło, ogrodzenie z betonu, kamienia... Dla żartów założyłem nowy temat "za ile ogrodzenie z drutu", ale jakimś cudem admin to usunął, jakbym nie miał prawa zapytać o to samo. To forum to jakaś pomyłka...
|
|
ADALL, dzięki za pamięć. Wracam we wtorek. Zdjęcia będą, ale po powrocie. Allinko, trałił się Tobie dobry mężczyzna. Szanuj taki skarb. Pozdrowienia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
za konarzycami sprzedają u Wróblewskich jak jedziesz na Śniadowo cena okło 180zł za przęsło
|
|
Jestem w ośrodku wczasowym "Paleo", gdzie na holu stoi komputer z podłączeniem do internetu. Pozdrowienia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
INTER AUTO - nie polecam!!!, stnowczo poszukaj innego komisu, bardziej wiarogodnego. Znam ludzi którzy też mieli z nimi problemy, sprawa zakończyła się w sądzie. Nabywca samochodu oczywiście wygrał sprawę ale ciągneła się bardzo długo ale warto było, i troszkę to kosztowało i nerwów i pieniedzy ale tacy jak oni nie można dać za wygraną. jarek
|
|
po 1. na tym forum robi sie jakis syf. kazdy kto cos napisze jest objezdzany jak mokra szmata. dobrze sie czujecie ? po 2. dziewczyna chce sobie robic kolczyk to niech robi. praw rodzicielskich do niej nie macie i mozecie sobie naskoczyc. po 3. zadna kosmetyczka, jak juz to to studio tatuazu, tam tez piercing robia. kolczyk musi byc ze stali hirurgicznej a nie jakies srebro czy zloto. w lomzy tego nie maja. no chyba ze sie myle wiec niech ktos mnie oswieci (?) po 4. kolczyk nie tatuaz jak ktos tu wczesniej napisal, chociaz i tatuaz da sie teraz usunac. kolczyk wyjmujesz, a po jakims czasie dziurki nie bedzie, tak jak i w uchu...
|
|
peter a ile Ty masz lat co? nie kazdy wyjezdza zarobkowo, niektorzy maja stala prace na miejscu. "pracy jest w bród" heheh, dobry dowcip ;) zaraz puszczę pawia
|
|
no slyszalem :( oko, zcekam na sygnal jak cos to przez Radka, on jedzie na 100%
|
|
Perfect service, ul. Sikorskiego, za rondem w strone mostu po lewej stronie, polecam.
|
|
Szukam konkretnych osób, którym upierdliwie przeszkadzają progi zwalniające na ul. Mazowiecka, Ks. Janusza i Rycerska i są zdecydowane by zrobić z tym porządek. Nadmieniam, iż nie mam nic przeciwko takim progom, o ile spełniają one odpowiednie wymagania, normy techniczne i są umieszczone w dozwolonych miejscach. Wszystko jest określone w Dzienniku Ustaw Nr 220 poz. 2181 z 2003r http://www.abc.com.pl/serwis/du/2003/2181.htm Na w/w ulicach jest niestety cała "masa" szykan które tych norm niespełaniają, zagrazają bezpieczeństwu i uniemożliwiają normalny przejazd. Osobiście mam dosyć ciągłego naprawiania uszkodzonego podwozia auta i wymiany pogniecionych rur wydechowych.
|
|
Witam! Własnie zauwazylem na allegro ze kg kosztuje 2.50 z +gryf jakies 60-80. Tylko transport troche drogi kolo 50 zl. Czy ktos moze orientuje troche dokladniej w cenach u nas w Łomży? Pozdrawiam
|
|
tak wiem że domena jest wolna ale kiedyś taka strona istniała mam rację?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Mam pytanie odnosnie nauki plywania dla niemowlat. Czy jest gdzieś w okolicy taka szkoła (Zambrów, Ostrołęka, bo w Łomży raczej nie ma szans). Mam miesięczne dziecko i chciałbym żeby już zaczęla się oswajać z wodą. Myślę że jest w Łomży dużo rodziców którzy z chęcią by puścili na basen swoją pociechę pod okiem specjalistów. Może podsunę pomysł dla kogoś na nowy biznes. W Łomży jest takie miejsce gdzie zajęcia mogłyby się odbywać - bezużyteczny brodzik na Bernatowicza. Najbliżej zajęcia dla dzieci są w Warszawie ( z tego co się orientowałem w internecie.) Pozdrawiam
|
|
napisz ogłoszenie na 4 lomza albo do kontaktów
|
|
Retro- na pewno nastrojowo. czy smacznie? Kwestia gustu. Mały wybór dań. Obsługa niemrawa, a to zapomina przynieść popielniczkę, a to rozleje ci herbatę na stół. Oberża pod Baranem ( czy jak jej tam)- nie bardzo nastrojowo IMHO. Kelnerzy powinni raczej chadzać w konduktach pogrzebowych niż obsługiwać klientów. Trzeba sie nastawić na dłuuuugie czekanie na jedzenie. Jedzenie IMHO kiepskie (kilka razy zdażyło mi się dostać niedopieczone mięso i raz niedogotowane ziemniaki). To wszystko plus wysokie ceny. Ktoś już wspomniał, że nie da się pogodzić dobrego jedzenia i "nastroju". Podpisuję się pod tym. i dodam do tego jeszce obsługę, którą w większości lokali pozostawia wiele do życzenia.
|
|
hahahahhahahahahhahahhahahahahah , ja niemoge ale go zjarał BRAWO Hooligans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
www.snip.pl
|
|
Siemka pasjonaci a moze tak w ta sobote. miejsce pewnie jest wam znane kto bywal oststnio to wie. kto nie wie to niech sie nia dowiaduje bo gapie sa niepotrzebni. sobota 23.00 jeszcze podzwonie i zobaczymy tylko zeby byla pogoda to taki male zakonczenie wakacji.pozdro ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W niedziele (3 września) na Łomżyńskiej Strzelnicy odbedzie sie festyn a o godz. 15:00 odbedzie sie pokaz malowania graffiti, break dance, oraz wystopi Łomżyński skład hip-hop'owy. Zapraszam wszystkich zaraz puszczę pawia
|
|
Trzeba myśleć głową a nie d... . A potem takie właśnie rezultaty.
|
|
fanka bocianka dlaczego nabijasz się z dziewczyny jak sama nią jesteś jestem ciekaw ile ty bierzesz za numer??? waldek27 Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.
|
|
no niestety kolejny remis :/ 3 ptk i nadal pozycja spadkowa , Mniejmy nadzieje ,że skńczymy jak Arka w tamtym zezonie w pierwszej lidze :/
|
|
oj co to będzie dalejj z łks , teraz z zawiszo na 100 % przegrajo
|
|
Uważam, że i radość i duma jest po naszej stronie. Jaga wybiegła w mocno ekperymentalnym zestawieniu i po pierwszej połowie dawała ciała. W drugiej weszło na boisko 2 etatowych skrzydłowych i zaczęło to jakoś wyglądać. Wy kondycyjnie siedliście. Wygraliśmy 3:2, choć gdyby nie pan sędzia, to wyglądałoby to jeszcze lepiej. Macie fajną drużynę, która nie ogranicza się do murowania bramki. Za to szacunek. Ale dla szalikowców ŁKS.... ech, szkoda gadać.
|
|
Może mu chodzi o czataŁomża pewnie jakaś laska niechciała z nim się spotkać i teraz się smuci ;) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Jestem ich klientem od 1.5 miesiąca i powoli zaczyna się kończyć moja cierpliwość.Na początku było ok,a teraz żeby cokolwiek otworzyć trwa to wieczność.Najgorzej jest w weekendy.Jeszcze ani razu nie udało mi się dodzwonić do techników,po prostu nie odbierają telefonu!Całe szczęście że umowę mam tylko na rok,jak się nic nie poprawi to rezygnuję!Póki co nie polecam.
|
|
Jeżeli mieszkasz na ul. Zawadzkiej to wiem gdzie się znajduje Twoja legitymacja. Mój mail stat83-1983@o2.pl
|
|
Nie poleciłbym łącza z tej firmy nawet wrogowi. Mam w pracy- te łącze to padaka, doprowadza mnie do białej gorączki. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
maciek1990 a wiesz kto żucał?
|
|
Jagielonia - Это не польский клуб" Ej a co te słowa znaczą?? Bo przykro mi ale rosyjskiego nie znam =)
|
|
Znaczą tak: Jagiellonia to nie polski klub. Po meczach Jagi z Polkowicami , Miedzianką i Łomżą , widać , że o I lidze możecie sobie pomarzyć. Cieniutcy jesteście i tyle.
|
|
Przestańcie winić pracodawców!Tu jest potrzebna rewolucja cenowo-płacowa.Jak pracodawca da wieksze pobory ,zwiekszy koszt wytwarzania produktu ,nie sprzeda go i po prostu zbankrutuje.Kretyńskie przetargi wygrywają firmy KRZAK poniewaz jedynym kryterium jest cena.Zeby utrzymać niska cene trzeba niestety słabo płacic i tak w kółko.Pozdrówka.
|
|
Benek i ekipa heh=D a ty fun disco polo to kim ty jestes?????????????
|
|
jak pisza nie zlapli go,lecz sam sie zglosil-to po pierwsze,a po drugie policja jest od egzekwowania porzadku publicznego,prewencji i zadan dochodzeniowych w przypadku zaistnienia zdarzenia zagrozonego kara wynikajaca z kk.to tak ogolnikowo.samo to,ze jest nic nie wynika.
|
|
Mam szefa, który płacił mi 800 do łapy i tłumaczył się że więcej nie może. Pomyślałem: nie będzie dłużej rósł w siłę i żył dostatniej moim kosztem. Poszedłem do niego i spytałem, czy jak jedzie do hurtowni po towar i każą mu zapłacić 10 tysięcy, to też proponuje 5 tysiaków, bo z kasą krucho i więcej nie może? Oznajmiłem uprzejmie, że nie jestem instytucją dobroczynną, a moją pracę sprzedam mu za nie mniej niż 1200 w garść, i jak go na mnie nie stać, niech szuka innego sponsora. O dziwo stówkę więcej dostałem od razu, a resztę obiecał załatwić stopniowo w ciągu kilku miesięcy. Słowa dotrzymał. Pracuje nam się miło i bez zgrzytów. Mój poprzedni szef na podobną propozycję zareagował negatywnie. Rozstałem się z nim bez żalu. Właściwie to z żalem - do siebie, że tak długo zwlekałem pozwalając się oskubywać. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
przegladam 4lomza i co widze bezrobocie spada rekordowo..... kiedy ten dziwny kraj bedzie normlny??? jak ma niespadac skoro kto jeszcze ma szanse to z tąd wyjechał????ja zwolniłam sie tez z pracy i niemam zamiaru tracić czasu na wypełnienie naprawde beznadziejnie zformułowanych druków stać w kolejce cały dzień i UWAGA uczyć sie jakis regułek NAA PAMIĘĆ??!!! w urzedzie pracy aby się zarejestrowac??gdzie ,poco ,-dostać kase na zapałki i to chyba po 3 miesiącach???Żyje szcześliwie na zachodzie mam godziwe nie upodlone zarobki np. dodatek do urlopu przyznano mi w kwocie w przeliczeniu 10.000zł i to jest normą owszem pracuje cięzko ale czy ekspedientka w sklepie pracuje lżej za 800 zł? stojąc jeszcze na bacznośc przed ,,jak to się teraz mówi w polsce....SZEFEM..... ale statystyka w polsce to swieta żecz,.,,,, zawsze to w brukseli dobrze swiadczy o partnerskim kraju ....
|
|
wy wszyscy jestescie zabawni:P
|
|
heheheheh witam mam nadzieję, że i do Ciebie los się usmiechnie a poszukiwania zakończą sie owocnie :)))
|
|
Czy w Łomży można zrobić badania hormonów? jeśli tak to gdzie?
|
|
T o jest bus, czy Salacki też takie bierze,ma mały plac.
|
|
Siusianie to taka sama czynność fizjologiczna jak oddychanie czy jedzenie. Jeszcze do niedawna nie wstydzono się robić tego przy innych, bo i niby czemu? W starożytnym Rzymie srano w czasie publicznej debaty, bo dyskutanci siedzieli w czasie gadania na klopach. Jeszcze wiele wieków później w pałacach stawiano kilkuosobowe kabiny sraczowe, żeby sąsiedzi też mogli pgadać. W Wersalu nie było nawet toalet, wystarczył kąt nawet nie koniecznie zasłonięty. Komu przeszkadzało, że człowiek mógł sobie swobodnie ulżyć bez skrępowania? Może teraz jest lepiej? Spróbujcie to ocenić jak wam pęcherz mało nie eksploduje w środku miasta. Norm obyczajowych trzeba przestrzegać, wiadomo, ale niektóre są po prostu durne i szkodliwe dla zdrowia.
|
|
Bartes a na jakim osiedlu mieszkasz? ;P
|
|
tak
|
|
Naprzeciw stokrotki znów coś się dzieje.Nowa inwestycja czy sprzątanie poprzedniej?Może ktoś wie co tam się dzieje? Pozdrawiam wszystkich.
|
|
i formuła 1 na ostro: http://www.youtube.com/watch?v=eVzWJLXpBgc ech...... przejechał by się człowiek takim potworem..... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pony ja znam jedną wróżkę. Mieszka w Grądach koło Jrdwabnego. Jest bardzo znana nawet ja byłam u niej :) To może być ciekawe doświadczenie w twoim zyciu. To starsza, bogobojna i skromna kobieta. Ps. nie przyjmuje pieniedzy...ewentualnie jakieś podarki :)
|
|
osoba z Ks. Anny , ktora ponoc jest "wrozka" to niedouczona adeptka wiedzy tajemnej----zeroooooooo ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Pozdro:)
|
|
Kolejny prowokator szukajacy sensacji?? Moze dlatego, ze masz dopiero 18 lat, to nie jestes w temacie, a moze dziadek i tata nie przekazali Ci tej cennej informacji - dlaczego mowimy "NIE" na Bialystok. Jak powiedzial pewien prof. historii - " Nie da sie na sile z dumnego Mazowszanina zrobic Podlasianina...". I jeszcze jedno nazwy klubow pisze sie WIELKA LITERA. Nigdy więcej PiS!
|
|
Nic mi nie mówi "Jedność" - potrzebuje informacji nt siedziby spółdzielni. (podobnie jak i Perspektywa - coś obiło mi się o uszy ale gdzie jest ich biuro??) A jak z nowymi blokami za Sądem - To jest chyba ŁSM? Czy którykolwiek Lokator, Właściciel może szepnąć intresujące słówko - bo to że blok wyglada nienaganie to nie da się ukryć: szerokie, duże balkony a może to już nawet tarasy, ale jak z ceną i możliwością kupna, może jakiś pustostan lub niezadowlony włascicel chce się pozbyć lokalu? czy to raczej tylko moje marzenie!!! :p
|
|
a ja mazda mx3, 1,6 107KM, około 10s do 100, może nie jest the best in lomza, ale daje sporo frajdy. he.
|
|
a gdzie mieszkasz?? jeżeli masz możliwośc to polecam IST
|
|
twoje powinien wszystkie usunac bo te to dopiero sa idiotyczne, zrezsta czego sie spodziewac po takim bazylu jak ty
|
|
modem do połączeń z siecią wykorzystywałem będąc adminem kawiarenki Wirtualnej Polski. Było nas wtedy 6 osób na świecie, w tym dwie dziewczyny: jedna z USA, druga z Kanady. Zapewne niewielu z Was pamięta takie pierwsze, polskie czaty w sieci. Były to lata 95-98 XX wieku. Podpowiedźcie: jakie są w tej chwili numery dostępowe do połączeń modemowych Tepsy i Szeptela ? Pozdrowienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
r. zwierzynski chyba jesli chodzi ci o goscia ze "strzelnicy" na przeciwko wordu Nigdy więcej PiS!
|
|
juz kiedys ci pisałem, ze jestes adminem w introlan bo do południa masz z introlan, a popołudniu masz z ist, jak cos ci nie chodzi to dzwoń do nich to na pewno Ci pomogą, aha introla to łacze oparte o DsL, czyli trudno mówić o poprawnym działaniu wszystkich usług
|
|
miałem neta w Nordcomie - pozostawie bez komentarza, bo ci co mieli u nich to wiedzą jaka chałtura była u nich teraz mam w Vectrze i nie narzekam.
|
|
htthttp://wiadomosci.onet.pl/1404257,69,item.html
|
|
Dran i Damianolo: Takie sa skutki jarania trawy czy h..wie czego jeszcze
|
|
ja obstawiam 2:0 lub 3:1 dla nas zaraz puszczę pawia
|
|
smrud spalenizno ???
|
|
Siedzieć nie pójdziesz napewno. Musisz się jakoś dogadać z tym właścicielem. Najlepiej, gdybyście spisali u notariusza jakąś umowę dotyczącą spłaty należności (oczywiście z ustawowym oprocentowaniem). Jeśli nic nie masz, to komornik nie będzie miał Ci co zajmować, a właściciel dostanie powiadomienie o nieściągalności dłużnika, czyli Ciebie. Nie rozumiem tylko, w jaki sposób można tak nabić rachunek. Każda logicznie myśląca osoba przewidziała by taką sytuację i sama zadbała o takie rzeczy. Kto nadzwonił taki rachunek? Czemu wzięłaś sprawę na siebie, skoro mieszkaliście w 3 osoby? Odpowiedzialność powinna być rozłożona na wszystkich. ![]()
|
|
Siedze na forach juz od bardzo dawna, tyle ze nie zabierałam jak dotąd głosu, jednak w tym przypadku postanowilam ze nie omieszkam i ten głos jednak zabiore. Nie znam osobiście Państwa Dziekońskich, ale argumenty jakimi posługują się niektórzy - to jedynie małomiasteczkowe zapatrywania, płytkie myślenie i wiele by tu jeszcze można wymieniać. Powiem tak, mam w dupie ze rodzina zatrudnia rodzine, należy całą uwage skupić, na odpowiednym przygotowaniu i kwalifikacjach do nauczania. A kogo to obchodzi że matka Dyrektor. Nie ma co szukać tanich sensacyjek (chyba komuś bardzo się nudzi to niech lepiej zajrzy za swój kołnierz) bo tu nie ma do czego sie przyczepić. GłosRozsądku sam Śmierdzisz a juz nie wspomne o tej słomie wystającej z butów. PANIE MARCINIE NIECH PAN WALCZY O SWOJE RACJE, I STOI TWARDO PRZY SWOIM STANOWISKU BO TO CO TUTAJ JEST PORUSZANE TO CZYSTY NIETAKT I PODWAŻANIE PAŃSKICH KWALIFIKACJI. Z wyrazami Szacunku
|
|
ten Corvette to dzieciak jakis, dal ***** fotki z garazu czyjegos z USA buahaha, on jezdzi ale konnno :P, jezeli chodzi ci o ta zazdrosc to duzo osob ma cos lepszego ode mnie i jakos tego nie przezywam zbyt mocno w przeciwienstwie do ciebie, ja dalem fotke real a ty jakies ***** wyciete z twojego snu, tak dla scislosci mam ponizej 6s do 100km/h a na wiosne bedzie lepiej :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Spoko gość i fajny prezenter zna się na tym co robi .Oglądam często Top Gear jego pasja do Porsche odcinki jak hipnotyzowano go ukazały tą pasję .Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
Chomik 3maj się! =D
|
|
hmmmm jeden to jest nauczyciel z ZSMiO nr 5 a innych nie znam ja tam wole silonie niz boks :D albo koks
|
|
tommek strzel sie w łeb. takie głupoty piszesz. http://www.topgear.com/content/news/stories/1112/ "Doctors at Leeds General Infirmary said they are 'reasonably optimistic' that Richard Hammond will make a good recovery after his crash in a jet-powered car."
|
|
pakero nie waldus tylko ferdek i to na dobrym kacu ;) pozdro leszczu :D
|
|
i co nie ma tego modulu??? dlugo cos sie sle, zaraz pewnie bedzie ze statkiem i dlatego .
|
|
no i to bez turbo :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kto uważa się za twardziela niech zapisze się na treningi i sprawdzi swoje możliwości !!! Poniedziałki, śródy, piątki - 18.30 !!! SP4 przy ul. Kierzkowej w godz. 17:00 oraz na 18:30. Pierwszy trening jest darmowy, wiec kazdy moze sprobowac wlasnych sil. Nie wierzyc w to co inni mowia o treningach, samemu przyjsc i zobaczyc.
|
|
Ja mam i w pępku i w nosie kolczyk dwie dziary i jakoś mojemu chlopakowi bardzo się podoba.To zależy od gustu!!!!!!!
|
|
Bardzo bym chciała obejrzeć ten film- może mi go ktoś przesłać na maila beata.kozlowska@poczta.onet.eu lub podać namiary skąd go można ściągnąć. Z góry dziekuje!!!
|
|
to widzę,że bardzo dużo ludzi głupich i ograniczonych mieszka w Usa skoro pasuje im życie obok mordercy!! był i widział to czemu uciekł skoro był niewinny?? .
|
|
Hehe, Renia Beger---> PiSowstrzymywacz :D
|
|
Nazwijcie go klub miłośników szprych pod. wezw. Marcina kolarza pięknego III. .
|
|
1972: "zastanawiam się, czy zdjęcie auta jazdącego pod prąd byłoby dowodem dla policji?" z tego co się orientuję zdjęcia nigdy nie były i nie będą wystarczającym materiałem dowodowym na podstawie którego można kogoś skazać... potrzebne jest zdjęcia z HOMOLOGOWANEGO fotoradaru bądź film z videoradaru... Bimbo !
|
|
Próbowałem dzwonić, ale najpierw nikt nie odbierał, a potem telefon został wyłączony, więc zablokowałem go. Nie piszę gdzie go zgubiłem i w jakich okolicznościach, bo to nie ma najmniejszego znaczenia. Ten kto go ew. znalazł wszak wie, że posiada nie swój telefon. Zależy mi tylko na odzyskaniu informacji z SIM-a i pamięci aparatu. Sam aparat znalazca może sobie zatrzymać. Nigdy więcej PiS!
|
|
Msza święta była dla mnie wielkim przeżyciem. Bóg zapłać wszystkim, którzy przyczynili sie do powrotu Mszy Wszechczasów do Łomży po przeszło 30-stu latach(!). Czy coś wiadomo nt. reakcji w kurii diecezjalnej? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wreszcie nie będe mieszkał na końcu świat :-P z tym Mulitikinem może nie wypalić, ale, że jakieś hipoermarkety, to jak najbardzie. to przecież dopero plany... .
|
|
kiedy swieci słonce słabo widać czy sie świeci,a Ptysiu80 nie mial na myśli siebie,tylko inne osoby,np staruszków,bo połowa starszych osob nie wie,że ten właśnie przycisk trzeba nacisnąć,dzieki tabliczkom zwracano by na to wiekszą uwagę!!!! Bimbo !
|
|
Dzięki wielkie za 333 :) przekazuję je na cele charytatywne....tak jak wszytkie kobiety szukające meża chcę pokazać, że jestem czuła, wrażliwa i kocham dzieci:) hehehe a tak poważnie .... każda potwora znajdzie swego amatora.... A nawet po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że bogaci mają gorzej w odkrywaniu miłości...bo skąd wiedzieć czy ta oto piękna blondynka o nieziemskich rozmiarach nie mówi kocham do twojego portfela, kluczyków do samochodu czy mieszkania:/ Ależ to wszystko skomplikowane:) i jak się w tym połapać?? Ma zowsze Łomża
|
|
ZA DUZA CHOLOTA ZEBY ZROZUMIEC TO WSZYSTKO .....KOBIETA NIE LECI NA KASE PRZEDEWSZYSTKIM ,LECI NA FACETA WYGLAD BO TAK JAK MY SAMCE JEST WZROKOWCEM I Z BYLE DZIADEM O TWARZY JASZCZURA RACZEJ NIE SPOTKA SIE BO I WY TAK PRAWDZIWEJ LAFIRYNDY TEZ NIE CHCECIE TYLKO LALUNIE O TWARZY ANIOLA A NAJLEPIEJ JESZCZE DZIEWICE ....HEHEHEH I WTEDY KIEDY JUZ MASZ TA "BARBIE" TO ZACZYNA SIE NOWY PRZEDZIAL ZYCIA DLA CIEBIE I TWOICH KOLEGOW HEHEHEHE WTEDY TO TY KOLEGO JEDEN Z DRUGIM WYDAJECIE NA NIA KASE TYLKO PO TO ZEBY WAM NIE UCIEKLA A TO JEST BARDZO WYGODNE DLA TYCH PIEKNYCH STWORZEN WIEC NIE PROTESTUJA .... I DLATEGO MOWICIE WSZYSCY ZE KOBIETY TYLKO KOCHAJA PIENIADZE ... DALEKO OD PRAWDY KTO TU KOGO NACIAGA A TAK PRZY OKAZJI MARCELUS2000 ZAPYTAJ SIE SWOJEJ MATKI JAK TO BYLO I ILE MUSIALA POCIAGNAC SZNURKOW ZANIM PRZYSZEDLES NA SWIAT Bimbo !
|
|
KTO PLACI TYM POJACOM CO TAM STOJA ON NAWET MIEWIE JAK STAC I JAK KIJ TRZYMAC DO ROBOTY
|
|
Nie wiem jak z gazem ale odradzam tankowania paliwa w Nowogrodzie na tej większej stacji bo oszukują. Poprosiłem o zatankowanie za 100 zł. ON a młodzik wlał mi 10 l., zauważyłem to zaraz po poziomie wskazówki jak też wyliczyłem ilość przejechanych km. co upewniło mnie w tej niby to pomyłce. Reklamacja u właściciela w Olsztynie mimo bardzo długo prowadzonego dochodzenia nie przyniosła najmniejszego skutku choćby w słowie przepraszam, więc dlatego ostrzegam - bacznie patrzcie na ręce.
|
|
Kobiety wybierają mężczyzn czułych, delikatnych, wiernych, szlachetnych, wrażliwych, odpowiedzialnych, mądrych, romantycznych, empatycznych i spolegliwych. Tak mówią poeci i tak mówią same kobiety. Naukowcy mówią zupełnie co innego... WARTO PRZECZYTAC! http://kobieta.onet.pl/1364730,felietony.html
|
|
KOMA mi też raz taka sytuacja się zdzarzyła tak więc patrzcie zawsze czy licznik jest wyzerowany !! i czekajcie przy samochodzie aż gość Wam do końca zatankuje.Mi taka sytuacja się przydarzyła na Zjeździe ... na przeciwko stadionu ŁKS :)) Pzdrr Bimbo !
|
|
for: DMZZONE. Czuję się obrażony, nie mieszaj pojęć "...czym kieruje się kobieta w dzisiejszych czasach przy "wyborze" faceta?.." Przeczytaj dokładnie treść tematu przeze mnie zaczętęgo a potem wydawaj durne opinie, szczególnie o mojej matce. To były zupełnie inne czasy, nie mam 15 lat tylko 26. To sobie policz chyba żeś z matmy noga. Kiedyś naprawdę nie liczyły sie pieniądze bo nie miały żadnej wartości. Pytanie, dlaczego więcej ludków przychodziło na świat, bo ludzie nie byli oślipieni chęcią posiadania.
|
|
tak sie płaci za głupię błędy :/
|
|
Majeczka-kloteczka Miłość Jest Tak Samo Pojeba** Jak I Te Cholernie Życie!!! Pozdro!!! książe janusz
|
|
ten to ma rozmach, dwa towary i to ostre........... :D Bimbo !
|
|
no widzisz ...dlugo szukac nie musiales;-)
|
|
ŁKS nic sie nie stało....... ŁKS nic sie nie stało........
|
|
slyszalem ze ma super powstac gdzies w styczniu chyba w centrum...
|
|
hmm to jest tak. Jak ktoś chciał i miał ochote to mógł sie pobawić, pomimo iż było zimno 3st.C Frekfencja jak ta taką aurę była spora. Ogólnie myśle że impreza była dośc udana, aczkolwiek następne takiego typu imprezy trzeba organizować wcześniej by załapać sie jeszcze na ciepłe dni. Spadam dalej leczyć kacora :D
|
|
"ja" idz głupia KURFO lepiej drogi wyliczać:) Ma zowsze Łomża
|
|
...w samochodzie. nie działa mi od strony kierowcy, dlatego jestem zmuszony zamykać kluczykiem :( co zrobić mam? słyszałem, że wymiana jednego siłownika to koszt 100,- zł , a czterech 400,- zł. ktoś powiedział, że jeśli jest gorzej z centralką to trzeba będzie wymienic aż ... całość.
|
|
jakie auto, wszystko zalezy od tego jaki silownik, lepeij kupic drozszy i miec spokoj przez ladnych kilka lat niz kupic badziew i wymieniac co kilka miesiecy, z centralka raczej wszystko ok skoro nie popycha tylko jeden Bimbo !
|
|
markac obyś się niezdziwił (podejrzewam tak jak w "Szansie na sukces" ) :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
PAKERO to pedał nie jednego już sprzedał
|
|
Wszyscy mają rację. W Białym jest największa giełda i tam możesz zrobić największy biznes z autem, więc jak już to tam się udaj. Ma zowsze Łomża
|
|
Jak już jechać na giełde to jedną z lepszych polecam w Słomczynie nie daleko Warszawy
|
|
Witam Powtórzę jeszcze raz w MNI SA miałem 128kbza 61zł W INTROLANIE mam Testy wykonane o godz. 16.50 Wg-speakeasy.net-530kb Wg-Bandwith-500kb wg-dsl.cz-660kb cena jest podobna tylko prędkości inne Jeśli MNI zaproponowałoby obecne warunki to bym został pozdrawiam Ma zowsze Łomża
|
|
zapraszam do spowiedzi, więcej wiary
|
|
pewnie podejrzanie wygladal i musieli to sprawdzic tzw serum prawdy czyt. palka
|
|
oki thx :D czekam z niecierpliwością :)
|
|
niezly typ jestes... najpierw wyzywasz od pedałów, a potem włazisz w dupę bez wazeliny... sucks to be you chłopaku... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Newbie Mój Pies Już Sie Ładniej Uśmiecha Niż Ta Niby Dziewczyna hehehe;) Ma zowsze Łomża
|
|
Markac....Można, można...Ja sam np. nosiłem 2 karty przy sobie....z czego jedna siedziała na swoim miejscu a druga też obok niej(nad nią)....no i nie zgubiłem.....a dostałem od brata 2 telefon:D:D I uwież mi można zgóbić gdy ktoś nie nosi w miejscu.hehe Pozdrawiam Bimbo !
|
|
zx7rrrrrrr - zrobiłem tylko ta fotek tego typu , znaczy mam jeszcze jedną strasznie podobną do tej wiec nie ma sensu jej dawania _wowo - jak wyżej napsiałem wiecej nie mam , ale sądze że ta fota oddaje swój charakter i jest na niej coś ciekawego a nie zdjęcia typu te co wyżej - chaos na zdjęciach nie wiadomo na czym skupić uwage..itp
|
|
|
coś mi w tym wątku śledziem zajechało :/ ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyciecie drzew podczas remontu stadionu :)
|
|
ja cie moge nauczyć ;p
|
|
W dniu 21 października 2006 roku na Fadomie odbędzie się I Spotkanie Motoryzacyjne. Organizatorem jest Automobilklub Łomżyński. Plan Imprezy: 09:00 - Przyjmowanie zgłoszeń (w biurze zawodów, liczba załóg ograniczona do 15) 09:45 - Odprawa zawodników 10:00 - Start pierwszej załogi. Przewidujemy trzy próby sprawnościowe, które będą przejeżdżane dwa razy. Po przejechaniu ostatniego zawodnika ostatniej próby ogłoszenie wyników i wręczenie nagród :) Na Spotkaniu będzie można zapoznać się z ciekawymi autami i coraz bardziej popularnymi w sporcie motorowym Quadami. Zapraszamy Wszystkich miłośników motoryzacji. Zarząd Automobilklubu Łomżyńskiego -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
a na motorze można podjechać? Bimbo !
|
|
cyrki, teatry........zadzwoń, a jeszcze ci kilka kostiumów dorzucą -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
tyku - to Ty nie wiedziałeś?! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
A co miał zeznać? chwalił pana Brzeżińskiego. Nigdy więcej PiS!
|
|
Oczywiście!!! Zobaczymy tylko jak to się skończy...
|
|
moze pomyslimy nad jakims zespolem?!....<lol>
|
|
SaneOne! Guti ma racje! Nie tylko zresztą do USA. Cały świat można zapisać :) sms.orange.pl to nie ta sama bramka co orange.pl
|
|
Kurwaaaaaaaaaa debileeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
|
|
Idiotów się nie żałuje , spieszyło mu się to ma......... Nigdy więcej PiS!
|
|
Wybaczcie, ale jak to osobnik wyżej napisał NIE JESTEM KIBICEM ŁKS , więc nie będę się w imieniu kibiców wypowiadał. ale powiem jedno na koniec, jesteście żałośni , czekajcie na drugą ligę i się zdziwicie... na wiosnę zobaczycie co to są realia drugoligowe. PIERrDOLENI KRZYKACZE - INTERNETOWI NAPINACZE .
|
|
a mozer ktos jedzie w ta sobote z rana do olsztyna ? i mozna sie zabrac razem gg 4545070
|
|
my tez http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=91309911567022498593&act=&down=&gk=pozyczka jestesmy pod nazwo eslo skład pochodzimy z jantaru i nagrywamy
|
|
zachecam do obejrzenia na discovery channel programu W GLOBALNYM WARSZTACIE - BANGLIJSKIE GRUCHOTY co prawda program leci pozno bo o 23 ale zapewniam ze naprawde warto to co wczoraj obejrzalem w tym programie jest po prostu niewiarygodne jak gosciu z bangladeszu przy uzyciu najprostych narzedzi bez uzycia elektrycznych narzedzi z wraku samochodu robi takie cacko ze wlos na glowie sie jezy az trudno uwiezyc ze mozna tak zmienic samochod
|
|
kołakowski to tepy buc nawet tragedii nieumie uszanowac,nic niezrobi dla miasta .Zwykla rozmowa dzieki ktorej zdobedzie glosy kibiców glupi burak
|
|
A gdzie mieszkasz? Najlepszym dostawcą netu jest IST. Wlasnie czekam na zalozenie Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Jest taki termin który tyczy się Linuxa: POSIX. POSIX to zespół standardów dotyczących interfejsu (programistycznego) systemu operacyjnego. Dla użytkowników Windowsa POSIX to tylko śmiesznie brzmiący skrót, a dla kogoś obeznanego z tematem jest to najważniejsza zaleta Linuxa. Zgodność z POSIXEM powoduje, że nasza aplikacja da się łątwo portować na dziesiątki innych platform (BSD, HP UX, Solaris, Mac OS, VxWorks - rtos!!!). Może nawet nie zdajecie sobie sprawy w ilu urządzeniach znajduje się soft pracujący na systemie POSIXowym, może nawet na samym Linuxie. Może to być router do neozdrady, mp3player, telewizor a nawet pralka (sic!). Dlatego częściej mółi się o Linuxie w zastosowaniach profesjonalnych. Jedną POTĘŻNĄ wadą Linuxa jest wielość standardów aplikacyjnych. Rzadkością jest sytuacja, że aplikacja po zainstalowaniu "przylepia" się do systemu, jak to ma miejsce w Windowsie (np Pakiet Office) i umożliwia współpracę z innymi aplikacjami bez większych kombinacji. Jednak kredyt ufności pokładany przez projektantów MS w aplikacje bywa złudny. Stąd wirusy, trojany i spektakularne efekty ataków hackerskich. W dodatku system okienkowy (X11) Linuxa uważam za mocno przestarzały. Za to do zastosowań sieciowych (łącznie z kwestiami bezpieczeństwa) Linux jest bezkonkurencyjny. Jednak utrzymam tezę, że jako system desktopowy, ściśle domowo/biurowy lub rozrywkowy bezkonkurencyjny będzie jeszcze przez czas właśnie Windows. Jestem realistą... ale nadal używam Linuxa (Slackware).
|
|
czuubek skończ w końcu zaśmiecać to forum , widać że nadpobudliwy dzieciak jesteś
|
|
|
kamilcb niestety motora nie odpale bo nie posaidam,
|
|
Czesław - nie zrażaj się wpisami dzieci pokolenia Bravo i pisz dalej ! Bimbo !
|
|
![]() Kilka tygodni temu rozpoczął się długo oczekiwany przez wszystkich łomżyniaków interesujących się losami naszego miasta remont kamienicy przy ulicy Al. Legionów 27 (patrz - Wiadomości Łomżyńskie, Nr4, grudzień 2005). Miejmy nadzieję, że już niedługo ta reprezentacyjna kamienica odzyska swój dawny blask a miasto Łomża zyska kolejny pięknie odreastaurowany zabytek. Z zainteresowaniem będę śledził prace remontowe. PS. Uważam, że jeszcze jeden przedwojenny budynek powinien zostać wyremontowany - mieszczący się kilkanaście metrów dalej przy skrzyżowaniu ul. Mickiewicza z Aleją Legionów odrapany i zniszczony "szarak". Czekamy także na jego modernizację.
|
|
byłoby miło
|
|
Bo jest przez niego sponsorowany
|
|
Jutro się okaże. Z tych informacji co czytałem na internecie zawodnik Rosji - Pavel Abramov powiedział, że reprezentacja Rosji nie gra na 100 % - tylko jestem ciekawe ile w tym prawdy. Nasi powinny wyjść i zrobić swoje. Oby chłopaki nie przegrali meczu nim on się zacznie.
|
|
ok ciekawe co Gosia ma do powiedzenia. czekamy na jej opinię.
|
|
Prawa jazdy nie powinni zabrać ale jeżeli przebywA więcej jak 7 dni na zwolnieniu to się ZALICZA SIĘ TO jako ciężkie uszkodzenie ciała. LUNATYK: Jeżeli w wypadku są osoby ranne lub zabite to ZALICZA SIĘ TO JAKO WYPADEK A NIE KOLIZJA. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Ma mało opcji, nie można mieć żadnego avataru a co najwyzej podpis, wygląd poniżej przeciętengo, czyli zły. Uprzedzam odrazu moich przeciwnikow, ze avatary nie beda zamulaly forum jesli beda odpowiedniego rozmiaru. Brak jakiejkolwiek moderacji, usuwania postow wulgarnych itd... Nikt tego nie nadzoruje, speed ma to głeboko w dupie. Przez co poziom dyskusji jest wybitnie niski, bo nikt nie tepi krasnali neostrady. Bimbo !
|
|
myśle,że jest ten post zbędny ponieważ większośc kibiców ma telewizory i kibicuje bezpośrednio. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
POTWIERDZAM !!! obsługa w MSAT Serwis jest ogólnie spoko, oczywiścia poza Panią - jest beszczelna, arogancka i zachowuje się jakby wszystkim robiła łaskę, gdy coś im sprzeda ... i niestety nie jest to opinia jednej osoby.....
|
|
w każdej muzyce są fajne i kiczowate rzeczy, kwestia gustu, najgorsi są tylko tacy co np. są zatwardziałymi raperami HH to ich całe życie a jak się na weselu najeb.ią to pierwsi śpiewają i niewiadomo skąd znają połowę piosenek na pamięć
|
|
myśle ,że jest to zbędny temat każdy kto się interusuje tym sportem to obserwuje w środkach masowego przekazu i zna wyniki na bieżąco??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Drogi Ja ... Zobowiązania na 30.06.2006 wynosiły ok 240.000 minus 150.000 za Truszkowskiego , wiec razem ok 90.000 zł. Nalezy tu uwzglednić kilku graczy za których Klub zapłacił transfery i teraz w 100 % należą do Klubu. Proszę już nie mieszać starego Zarządu , bylismy do 30.06.2006 , teraz jest Nowy Zarząd i nowe zobowiązania. Z jednego się tylko cieszę , że zapisano 250.000 zł na utrzyamnie stadionu a nie jak wczesniej to było 90.000 , 125.000 i ostatnio 175.000. Myślę że 250.000 powinno starczyć.... / ale to tylko utrzyamnie stadionu / Pozdrawiam Ps. Pomyślmy raczej o przyszłości Klubu , a nie ciągle odgrzewamy napompowany balon pod tytułem "dług" , który w pewnym momencie podobno wynosił 600.000 zł , tylko nikt go nie widział.
|
|
Autor: anonimowiec Wskaż mi palcem gdzie w Łomży jest sk8 , bo jeżeli ten na ks.anny to chyab nie wiesz co to sk8park jest Po co sk8 park , po to żeby osoby jeźdźące na rolkach , deskach , rowerach i czymś tam mieli okazje trenować i wybić się z tego wszystkiego... po co i po co , po to żeby ludzie nie wyganiali chłopokaów ze streetu , jak sobei jeźdźą na miejscówce - kumasz o co chodzi?
|
|
Proponowałbym forum telefonów komórkowych .Tam jest pełno opinii... :) Nigdy więcej PiS!
|
|
Witam. Ma może ktoś piosenkę Spike - A ty się śmiałaś ?? Jest mi ona bardzo potrzebna. Jeśli ktoś ma to poproszę na meila : damecki@wp.pl Z góry dziękuje. Bimbo !
|
|
heehehe z pewnością :D =
|
|
Powtórka z rozgrywki. Ten temat już był wałkowany wielokrotnie. Sprawa adminów moderatorów i kwiecistych wyrazów. Skoro narzekacie na te forum to, po co tu dyskutujecie? Przecież powstało nowe forum łomży lomza.go, gdzie jest wysoki poziom i brak tolerowania chamskiego zachowania. Przenieście się tam jak wam 4lomza nie odpowiada.
|
|
dolot chcę pospawać przed większym ciśnieniem ;) Dziękuję Wszystkim za namiary :D Pozdro
|
|
Jakby ktoś nie czytał i nie wiedział o co chodzi: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9727 Bimbo !
|
|
Chciała bym się dowiedzieć o dobrego fryzjera , który oferuje dobre usługi za rozsądną cenę ,a nie kręci sztuki że fryzura trzyma się do wejścia w drzwi sali sylwestrowej :)
|
|
powaznie to sie spytal lekarz twojej starej jak sie rodziles czy jej przypadkiem michy nie wyskrobac !!!! i wtedy wlasnie popelnila najwiekszy blad w swoim parszywym zyciu i cie urodzila !!!! brak podpisu
|
|
" siedzi w krzakach, co to ?? kto to ?? edson oto czarne zloto " fuckin idiot wdowczyk BBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA Bimbo !
|
|
Jeżeli chodzi o nazwisko tego Pana, Chyliński Jarosław. Od Przykoszarowej uliczka w prawo przed parkingem "Krzyś". Pozdrowienia. papuga
|
|
Czesław, Fin nie jest ciekawy historii swojego miasta. Prosił mnie żeby coś napisał o Braciach Mniejszych Kapucynach. Podałem mu temat gdzie opisani są łomżyńscy Kapucyni i to dość obszernie. To nie chciało mu się nawet szukać, a mnie podziękował w ten sposób: Autor: FIN (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 26-11-06 00:16 taki jestes mądry?? spociles sie chyba z wrazenia... Pozdrowienia. brak podpisu
|
|
najtaniej kupisz w komisie meblowym z tym , że są to meble używane od ul.Woj.Polskiego w bok nie znam dokładnie nazwy tej ul. podaje namiary tel.500-708-104 waldek27 tanie mięso tylko psy jedzą ? ? ?
|
|
rasa = rodowód. Ktoś tu pisał: "psy porodowodowe" a co to w ogóle jest??? Chcesz kundelka (piesek bez rodowodu) -> schronisko Chcesz pieska rasowego -> hodowla (ale nie "hodoffla" - 10 ras, kojce i chów wsobny). labrador = 1500 PLN golden = 1500 PLN Pozdrawiam.
|
|
było już to powtarzane kilka razy? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Otóż w schronisku BARDZO rzadko trafisz na psa z rodowodem. Sam znam jeden przypadek (z Polski) - pies został znaleziony przy stacji paliw (miał tatuaż z Czech). Dlaczego? Bo hodowcy rozmnażają psy rozsądnie, a "hodoffcy" jeno dla pieniędzy. Są tacy, którzy kupują od "hodoffców" pieski w typie owczarka, w typie labradora, po ok. 300 PLN. To, że piesek się znudzi, to jeszcze nic. Najgorsze jest to, że "hodoffca" od razu kryje suczkę po raz kolejny, bo przeca kasa, i coraz to nowe dzieci mówią "mamo, kup mi pieska..." A spróbuj sprzedać psa z rodowodem... Szczególnie tutaj, na prowincji. Sam czytasz posty powyżej. Co do przypadków kryminogennych (oszustwo), o których piszesz, to chyba nie one stanowią o istocie sprawy (o ile w ogóle mają miejsce). Pozdrawiam.
|
|
Na ul. Piaski na samym końcu jest zakład tapicerski gdzie to produkują, będzie najtaniej model i pokrycie można wybrać.
|
|
maila: piszesz o tej stylistce paznokci, której "z gęby jedzie" ?? brak podpisu
|
|
Bank "U Rodzców". Wysokość kredytu dowolna, oprocentowanie 0 %, dogodne rozłożenie rat, z możliwością umorzenia. Pozdrowienia. Bimbo !
|
|
tomekk masz rację. był po prostu ten sam ch... . Seks zawsze rzadził światem :)
|
|
rozmawiałem z moim facetem od w-f to mówił,że można zbić się na gałe do piłki halowej i gracie :) tylko nie wiem czy to wszystkich się tyczy. Zapytajcie najlepiej dyrekora.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy sa w okolicy hodowle rottweilerów ? Czy dla osoby nieposiadajacej wiedzy praktycznej w wychowaniu psa ,rottweiler niejest psem o zbyt ciezkim charakterze i checi dominacji ? Niech ktos sie wypowie co ma lub mial rottka.
|
|
witaj MrS 2. Gdzie Twój kolega MrS? Bimbo !
|
|
Wartość tego łańcuszka u zlotnika to ok 500 zl więc mysle że zaproponowałem dobrą ofertę dla znalazcy, czy ktos odsprzeda właścicielowi czy do złotnika to mysle że ktoś wolałby odsprzedać osobie która jest do niego przywiązana
|
|
Skąd się biorą Waszym zdaniem psy rasopodobne?
|
|
a gdzie to albi jest i co tam się wydarzyło ?? Bimbo !
|
|
Do mieczkoś997 a ciebie jak nie interesuje ten watek to po co go czytasz?
|
|
a co to za nik floorek , chyba raczej chlorek
|
|
Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki, zimnego szampana i sylwka do rana.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Proponuję zgromadzić wszystkie kawałki Łomżyskich raperów w jedną całość na jakis serwer zamiescic albo zrobić stronke ŁOMŻYŃSKIEGO PODZIEMIA. I tam bedzie wszystko co trzeba wszystkie piosenki. Wiem ze w Łomży jest co najmniej 10 składów które nagrywają . Pozdro
|
|
hej otwarta jest osteria na mazowieckiej.pozdrawiam Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
fajna sprawa .
|
|
www.mateja.wp.pl Łomżyńska siła w nas drzemie, znamy swoje pokolenie Stojąc w swych rejonach, tu w tych stronach czy na scenie Sprawdź ten materiał .
|
|
Jakie inwestycje są planowane na 2007 rok? Jeśli ktoś jest poinformowany, to proszę o pisanie... Otwarty zostanie stadion (nareszcie), Kaufland i coś jeszcze? A jakie budowy są planowane? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
http://www.cossiedzieje.webpark.pl/ to miał być FM w Łomzy ale nie wypalił :( tam wsio jest opisane
|
|
ADALL!!!! przeciez na górze jest napisane ze ta akcja miala miejsce dzisiaj, a nie wczoraj, wiec choc bys nawet bardzo chciał to bys i tak nie natrafił na mundurowych.
|
|
dobrze powiedziane..."czarna mafia" !!!!!!!!
|
|
zapierdalasz prosto potem kolo lasu w lewo druga w prawo potem prosto za drzewem w prawo i juz jestes brak podpisu
|
|
dobre !!! Nigdy więcej PiS!
|
|
Po co jest koleda? Zbieranie kasy czy swiecenie domu? ;> .
|
|
Życiowa sytuacja zmusiła mnie do odwiedzenia hospicjum w Łomzy. Nie zyczę tego nikomu - aczkolwiek włodarzy naszego grodu tam zapraszam. Nie czynię tego złośliwie - nie zyczę nikomu choroby - jednakze proszę jedynie o odwiedzenie tych ludzi. Tych - którym przyszło tam kończyc swój żywot i tych - którzy dla nich poświęcaja swój czas. Panowie Prezydenci, Panowie i Panie Radni - którzy tyle obiecali przed wyborami uczynić dla miasta i ludzi..... wybierzcie się tam!!! Postarajcie się dotrzeć bezuszkodzenia zawieszenia w samochodzie- albo jeszcze lepiej - zapraszam wieczorową porą - spacerkiem po dziurach i błocie - ciemnym brzegiem Narwi. A tam musi dojechać i karetka z pacjentem - i lekarz na czas. Chcą też dotrzeć bliscy - często na ostatnie pożegnanie. Jak to bolesne - w szczególności gdy się popatrzy na piękny dojazd do Caritasu - i obok błotnista droga gruntowa - do tych - co często oddali całych siebie tym - co teraz tu mieszkają, rządzą i decydują. Czy naprawdę to tak wiele??? Czy dla tych - co w bólu umieraja - to już za dużo??? A może ktoś z Was się tam wybierze - ot tak - z dobrej woli - nie wieziony karetka na ostatnie swoje chwile?
|
|
Ciemnosc, widze ciemnosc :) pozdrowienia dla homofobow i faszystow z mw i nie tylko no a szczegolnie dla marcino, ty chlopie jestes kur.. jakis nawiedzony, slowa boze i wogle... sciencie fiction :D ciemnogrod rzadzi.
|
|
Dobre Dobre ;D Szkoda że całego nie rozpierdoliło na drobny mak , jutro po drodze się obejrzy :p .
|
|
"małe miasteczko"?? Czy to o Łomży? A co do L-ek to niby gdzieś ćwiczyc muszą, ale kasę z tego czerpie tylko WORD, a smrodek wdychają mieszkańcy. Niech by więc WORD chociaż jakiś parking na mieście im fundnął. co by mieli gdzie cofanie ćwiczyć.
|
|
Kaka I jak ci sie podobala?
|
|
no nie to wiem czemu tak jest :( mam kabel podłaczam aparat cyfrowy i wykrywa wszystko ładnie pieknie, odłaczam aparat podłaczam kamere i nic zupełnie nic. Moze w ustawieniach kamery mam cos nie tak ?
|
|
Nie prościej myć zęby regularnie?
|
|
Tak zgadza się, pierścienie wkręca się między aparatem a obiektywem, a działają one w ten sposób, że znacznie zmniejszają minimalną odległość ostrzenia. Z tego co pamiętam, obiektyw Helios ostrzy od minimum 50cm (najbliżej w takiej odległości może znajdować się fotografowany obiekt) , po założeniu pierścieni odległość tą można zmniejszyć nawet do ok 1 cm. remix
|
|
krzy32 hehe chyba pomyłka tematów, za dużo tych okienek sie otwiera ;p
|
|
Patrze na te fotki z Giełczyńskiej ((i nie tylko)) i w łeb zachodzę, kto Wam te pstryki podsuwa?.Jakośc tragedia.Chyba że pstrykane tel.kom.Płacicie za to?.
|
|
przeczytaj sobie jeszcze raz co ja napisalem;d;d;d
|
|
Miła informacja jeden dłużnik w natłoku codziennych spraw zapomniał ale dziś, przed chwilą dostarczył pożyczone książki. Drugi zadzwonił, że dowieżie jutro. Okazało się że czytają 4lomza. Ba ten co dziś przyjechał przywiózł dobre wyroby browarnicze i wcale miło nam się rozmawiało. Rzecz jest nie w wartości złotówkowej pożyczonej rzeczy ale np. sentymentalnej. Piss off !
|
|
Van_Loosen troche za dużo tych "kondonów" Tu znalazło by się wiele słów określających takich debili...
|
|
Mati22: OBC na forum, i to już
|
|
najlepiej zniszczyc cala przyrode, tak? malo zostalo tych parkow przyrodniczych...za kilka lat bedziecie plakac, ze nie ma gdzie pojechac i odetchnac swiezym powietrzem tylko same tiry jezdza... Bimbo !
|
|
Deja vu? Wszystko zmierza ku temu, że budowa następnego marketu znowu będzie stać w miejscu. Może potem znów wyburzą? Już mi wszystko jedno ile tam tych metrów będzie, 2000 czy 2800. Może być i 5000, byle już to skończyli i nie zostawiali znowu jakiegoś straszydła. Swoją drogą, to rozumiem, że prawo jest prawem, ale to już przesada. Ścianka zrobiona, przestrzeń wydzielona. Chyba komuś usilnie zależy na tym, żeby w naszym mieście takich sklepów było jak najmniej... Dajcie ludziom w końcu coś wybudować, a czas pokaże, czy są potrzebne. Osobiście jestem ze Stokrotki całkiem zadowolony, a ewentualna konkurencja nam konsumentom wyjść może tylko na lepsze. Dla niezorientowanych: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10537 Pozdrawiam.
|
|
wyraźcie swoją opinie na temat najlepszym przyszłym policjancie w łomży haha mieczkoś997
|
|
haha maniek no co ty miałeś nikomu nie mówić = P
|
|
poleruje sie, poleruje...tlyko, ze uszkodzenie musi byc niewielkie, chociaz nawet wtedy jest ryzyko wystapienia niekorzystnego efektu optycznego.
|
|
silna wola, dużo jedzenia no i motywacja tyle wystarczy by rzucic szlugi a reszta rzeczy to bzdura
|
|
jakie tam dobranoc .. skoro piękny dzionek właśnie się zaczyna :) Miłego dnia special wishes for bella :) Piss off !
|
|
Wbrew pozorom to nie jazda sprawia więcej trudności a brak znajomości jej zasad tzw. przepisów:) Bo skąd ktoś kto wykuł testy na pamięć ( a nie jest to trudne jak się ma w domu gotową płytkę) będzie wiedział jak zachować się w danej sytuacji na drodze?? Noga nie jeden raz zadrży:) Dla przyszłych kierowców: Warto zrozumieć to czego się człowiek uczy - będzie łatwiej, a wykładowca nauki jazdy - obojętnie z którego jest ośrodka z tego na Legionów czy na Piłduskiego - jest po to aby odpowiadać na nasze pytania i wątpliwości których każdy przyszły kierowca ma wiele. Pytac pytać i jeszcze raz pytać, a żadne skrzyżowanie nie będzie trudne do przejechania:) Powodzenia Peggy Sue Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
ja się boję
|
|
Niestety tak jest i nie widać aby to miało się zmienić.
|
|
łomża po 1931... zdjęcie nr 2 przypomina Rynek Zambrowski upss Plac Niepodległości. Z opowiadań wiem, że zanim go przebudowanom był taki pochyły w kierunku Giełczyńskiej. W przypadku ostatniego zdjecia w gre wchodzi tylko Stary Rynek z widokiem w głebi na ulicę Długą (ale to nie jest takie pewne) Zdjęcie przedostatnie zupełnie mi nie pasuje Do Łomży.
|
|
Możesz zajrzeć i poczytać tutaj: http://www.v10.pl/prawo/Kodeks,drogowy,-,Kodeks,Ruchu,Drogowego,2.html Ostatnio zmieniony Ustawą z dnia 7 marca 2007 r. o zmianie ustawy Prawo o ruchu drogowym .
|
|
To Andrzej Targ był viceprezesem WFS ? Ładnych rzeczy po tylu latach się dowiaduję. Bimbo !
|
|
![]() Przypominam wszystkim kibicom ŁKS-u, że jedynym obowiązującym strojem na derby jest replika koszulki ŁKS-u, ewentualnie biała lub czerwona koszulka ! Do tego OBOWIAZKOWO Biało-Czerwony szal ! Plan jest prosty - jedziemy z głośnym dopingiem przez 90 minut, nasi piłkarze wygrywają derby a potem świętujemy zwycięstwo opijając sukces naszym eŁKasEsiackim piwkiem ! Do jutra ! My nie, my nie, my nigdy nie, my nigdy nie poddamy się !!! Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Szkoda, że w tym temacie wypowiadają się głównie ludzie, którzy o kibicowaniu nie mają pojęcia. Ci, którzy obsypujecie inwektywami własnych kibiców (czy jak ktoś tu napisał pseudokibiców) uświadomcie sobie że nie macie pojęcia o tym co się stało na meczu ani o tym co się działo tego dnia w Łomży przed meczem. Przyszliście na 90 minut spotkania piłkarskiego a wypowiadacie się jakbyście byli wszystkowiedzącymi ekspertami. Może w przyszłości, gdy bardziej zainteresujecie się życiem kibicowskim i przestaniecie dłubać pestki na stadionie to zrozumiecie istotę tego co się działo w środę. Z jedną tylko sprawą się zgadzam - doping był beznadziejny, za dużo bluzgów i za cicho... Piss off !
|
|
Amba Fatima. Nikt nic nie wie £
|
|
www.4lomza.pl/index.php?wiad=11410#1 ja też chcę 7 500 zł brutto, też mam rodzinę na utrzymaniu, też długo się uczyłem, ja też nie mam wolnych świąt i weekendów, też walczę o życie ludzi, ale też i o ich mienie. Mało tego nadstawiam za to własne życie (w przeciwieństwie do lekarzy), ja pracuję na zewnątrz, upał nie upał, mróz, deszcz i to za 2000 zł brutto. U mnie "pacjent" nie czeka pod drzwiami godzinami i nie czeka w kolejce miesiącami. U mnie obywatel musi być "obsłużony" tu i teraz (bo najważniejsze jest jego życie, zdrowie i mienie). Tak PANOWIE I PANIE "lekarze". Problem mój, że ja nie mogę strajkować. Nie mam prawa pracować ponad 8 godzin, nie mogę brać dodatkowych dyżyrów Nawet nie miałbym sumienia pozostawić człowieka w potrzebie. Ale lekarz tak, łon będzie strajkował. Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Ja pierdole robicie aferę był to był i co te wasze jebane dyskusje dadzą ? te relacje w tv odwrucą dzieciakowi życie ? wątpię więc PRZESTAŃCIE już jebać głupoty lepiej do kościoła spowiadać się i modlić a nie ... ! Bimbo !
|
|
ha, ha, ha takie centra jakie buduje sie w Łomży to takie jak piszesz powyżej.... w zabitej wiosce! Taka wiocha, że hej. Potrzebny jest nam jeden ale porządny a nie jakieś tam szajsy nawet z tej wiochy szajs sie wyprowadził ale owszem czemu nie mamy bocianka, żabcie i 3 biedroneczki no i kolorowe stokroteczki. wiocha wiocha wiocha a nie centra handlowe z prawdziwego zdarzenia.
|
|
Podobno nietrafili z karnego nasi..;/
|
|
sztuka to piękno, a pani na plakacie raczej brzydka nie jest. Może to piwo ma tak piękny smak jak ta pani,...spróbować warto i chyba to browar miał na myśli. A jak aktor wychodzi i wciska mi kit że coś jest dobre to co, on jest przedmiotem czy ja? Może reklama wszystko traktuje przedmiotowo, i owszem, można myśleć czy nie zakazać. A jak forograf fotografuje osobę to ona jest przedmiotem czy podmiotem? Przedmiotem pięknym, przedmiotem fotografowanym jak stół, krzesło, kwiatek itd. A swoją drogą to Pani Anna powinna otrzymać piwo od browaru za całą akcję.
|
|
szkoda ze pominąłeś fragment "Jeżeli przysięgi tej dotrzymam w świętości i w niczym jej nie naruszę, (i teraz fragment celowo pominięty wcześniej przez piszącego!!!) oby mi wolno było w szczęśliwości i poważaniu wszystkich ludzi wieść życie po wsze czasy i błogich owoców sztuki mojej używać w obfitości" błogich owoców w obfitości. wszyscy zrozumieli treść przysięgi? no w końcu przysięgalismy więc trzeba to teraz zrealizować :)))
|
|
A to na siłownię chodzi się dla trenera, czy dla samego siebie, żeby o siebie zadbać?
|
|
a ja mam szwagra nauczyciela co ma 2 etaty i zarabia 3klocki, cos mamie chyba nie chce sie pracowac, te 1200 to za ile godzin ma?? :D :D .
|
|
Proponuje rozejrzeć sie na allegro, ja kupiłem Toyo PXT1R z maja 2007 czyli nówki.Pozdrawiam
|
|
Dobrze widzisz:)
|
|
Van Loosen i żyjesz? ciekawy jestem jak sie cieszyłeś jak nasi strzelili brame ;P haha chyba dusiłes to w sobie ;P
|
|
loosac jest u proboszcza na budowie, będzie za tydzień
|
|
Lekarze - mowia o szacunku, o tym jak im zle - a spora ich liczba slowo szacunek zastapila w swoim slowniku na slowo pieniadz. Szczytne haslo HWDP - nabralo nowego znaczenia w ich ustach: h... w d.... Pacjentom. Temu odlamowi lekarskiemu mowie serdeczne HWDL. Zaznaczam ze moja wypowiedz nie tyczy sie wszystkich lekarzy.... Bimbo !
|
|
nie uwazam. uwazam ze spoleczenstwo pospolu z mediami i cba juz wykreowaly wizerunek wspolczesnego lekarza. i nawet zebysmy starali sie jeszcze bardziej to i tak media zrobia co zechca. wiec co tu udawac. macie na co zaslugujecie.
|
|
Niema w Polsce takiego zespołu jak "lks"
|
|
zróbcie zrzutkę i nie będzie reklam
|
|
witam bardzo prosze o pomoc szukam posiadacza skutera żbik 50 lub innego z podobnym wyposazeniem glownie chodzi mi o schowek. Prusze o kontakt gg: 8032297 mam pare pytan do uzytkownika takiego skutera bardzo prosze o kontakt
|
|
marcin135 nie mówmy gdzie jest lepiej bo właściwie wszędzie tylko nie u nas bo nam daleko do innych państw . Jest to bez sens kasa fiskalna ale to jedyny sposób aby były płacone podatki tak jak inni to robią(mowa o gabinetach prywatnych). Te 100zł które teraz biorą za wizytę jest na czysto do kieszeni i nikt nie udowodni ilu pacjentów danego dnia było u lekarza. Rozumiem lekarzy ale wydaje mi się ze są to tacy sami ludzie jak inni. chcecie prywatyzacji proszę bardzo ja jestem za i życzę wam jak najlepiej aby wasze zarobki były odpowiednie. Ja za daną usługę muszę wystawić fakturę lub paragon wiec lekarz też wykonuje jakąś usługę wiec niech wystawi chodź paragon??
|
|
będzie baranż
|
|
To jest horror taki basen , jak z tysiąc ludzi stoi obok siebie i się chlapie. Polecam Narew , Sanepid zapewnia bezpieczną kąpiel i pływanie.
|
|
Jasne, ze rzad marnuje pieniadze na rozne niepotrzebne sprawy typu becikowe. Co danej parze z tysiaca zł? Wozek dla dziecka kupic? A w ciagu roku sa to miliony....ktore mozna rozdysponowac inaczej... Ale kazdy rzad taki byl, czy rzadzila lewica czy rzadzi pseudo prawica.. Najpierw musi sie zmienic mentalnosc ludzi, aby moglo sie cos zmienic w tym kraju. Dla mnie sluzba zdrowia moze byc prywatna, przynajmniej bede wiedziala, za co place. A o lomzynskich lekarzach wypowiadac sie nie bede... bez urazy dla piszacych na tym forum przedstawicieli tej grupy zawodowej... Przyklady? Podali mi kroplowke w szpitalu, wyszli z sali a ja sie o malo nie przekrecilam bo okazalo sie ze bylam uczulona na dany skladnik. Lekarz czy pielegniarka powinni chyba spytac, na co jest sie uczulonym? Moja siostra cioteczna.. nie dostala skierowania na przeswietlenie choc uskarzala sie wiele czasu na bol w biodrze i wiele razy byla u danego lomzynskiego ortopedy. Efekt? 16 letnie dziecko umarlo w kwietniu. Lekarka z CZD dziecka poprosila o nazwisko lomzynskiego lekarza i zlozyla na niego skarge za takie zaniedbanie, rodzice raczej nie maja sily na wytoczenie cywilnego powodztwa. Ja? Tak samo. Uskarzalam sie na bol w nodze, i sama chodzilam do lekarza. Bylam u niego z 5 razy i co uslyszalam? Dziecko, zwolnienie do szkoly chcesz? Dopiero jak zmusilam lekarza do wypisania mi skierowania na przeswietlenie i okazalo sie, ze mam guza na kosci to koles dopiero sie przerazil. Czy musze dodawac, ze raptem 2 lata pozniej nie chcial dac skierowania wyzej opisanej siostrze ? I smiecie mi mowic, ze bledy sie zdarzaja? To jest blad? Czy zwykle zaniedbanie? Lekarz ma teraz dziewczyne na sumieniu. Mnozyc przyklady???? Czy po zdjeciu gipsu po zlamaniu kosci w dwoch miejscach powinno sie zrobic przeswietlenie? Powinno. A czy robi sie w lomzynskim szpitalu? hahahaha.................................... Ja naprawde wiele chorowalam.... czemu takie rzeczy nie przydarzyly sie w Warszawie czy w Bialymstoku? Czemu w Łomzy? Czemu nikt ze znajomych, nikt z rodziny nie chce sie polozyc do szpitala w Łomzy?????? Dlatego operacje mialam gdzies indziej. Dlatego nie lecze sie w Lomzy. I nie jest to nawet zwiazane z tym, ze w Lomzy juz nie mieszkam. Takze zanim wyciagniecie lapy po pieniadze... to....troche oglady i szacunku...
|
|
Ja myślę, że 25m by wystarczyło... ale 1,80m?! To stanowczo za mało! Przynajmniej 2,5m. Na 1,80m, już nie mówiąc o skakaniu, nie można wykonywać wszystkich ćwiczeń, które są pomocne w nauce pływania. Powstał "AWF" w Łomży to i basen porządny by się przydał. Gc ma rację - po co kolejny brodzik w Łomży... A jeżeli Łomża chciała by zainwestować... to mogł by być 50m... mogły by się rozgrywać zawody międzynarodowe... pływalnie 50m w Polsce na palcach jednej ręki można policzyć.... Tylko, że koszt utrzymania 2x większy...
|
|
Nie wiecie, co z ŁKSówką, bo zniknął ten button z lewej strony, mecze się skończyły i nie wiem jakie zostały wyniki w głosujących itp? Czy zostanie to jakoś rozstrzygnięte?
|
|
Ta cala LIBACJA to wielke gó...o Piss off !
|
|
ja wierze...... w kolcki lego :)
|
|
Za profanację powinni TVP podać do sądu. Autorzy i wykonawcy piosenek Oryginalnych. Beztalencia wspomagani przez chórki zepsuli mi wieczór (Jarek sorrki), brakowało mi tylko odczytu o ofiarach IPN-ów. A tak a propo ma ktoś szare mydło? Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
W PG 1 zakonczenie jest w czwatrek 18.00 Bimbo !
|
|
muzycznie.net techniawka.info empe3.net :)
|
|
Tak wierzę
|
|
zmieniłbym podejście niektórych ludzi do budowania hipermarketów tzw. drobnych sklepikarzy
|
|
Cos slabo Ci te czytanie idzie w takim razie.
|
|
Jeśli zrobią tam przedłużenie Yamy, to będzie porażka. Chociaż na pewno wiele plastikowych lal się ucieszy........
|
|
Nie palę już ponad 3 tygodnie tak dla jasności. :))
|
|
do wiekszosci "soniaczy" mozesz wrzucic destinatora 6 to duzo lepsze rozwiazanie
|
|
A tak chciałem być pierwszy w podaniu tej informacji. ŁKS w II lidze. Hura!
|
|
Nie wiem czy Ci to w czymś pomoże ale znalazłem troszkę o Transicie może nie wiele ale zawsze coś pozdrawiam http://www.autocentrum.pl/oceny_aut/Ford_Transit_IV.html http://www.autocentrum.pl/go/28__ocena_kierowcy_Ford_2.0_2000__7__1125__78367164.html
|
|
Widzę, że zaczynacie mówić o życiu prywatnym jakiegoś człowieka na forum publicznym. To trochę nie ładnie. Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
kolarzyna8 - AHAHAHAHA, gdzies ty sie takich madroscia naczytala? I smiesz mnie odsylac do ksiazek? Zmien literature na epoke, w ktorej zyjemy... Myslalam, ze padne gdy czytalam Twoj post, naprawde... cyt."nigdzie na swiecie oprocz ludzkosci nie znajduje sie takich homozachowan.: .Co Ty powiesz, przeciez niedlugo nawet male dziecko Ci powie, ze zwierzeta rowniez sa homoseksualne, ze wystepuja homoseksualne psy, koty i lwy. I co Ty na to? Je tez trzeba leczyc? Mialy zly model rodziny i dlatego staly sie homoseksualisami?:D Wytlumacz mi to jakos, bo wg ciebie ludzie po prostu bzykaja sobie swoja plec i trzeba ich wyleczyc... powiedz mi wiec, jakim cudem moga wiec byc homoseksualne zwierzeta........... Ludzie, jesli nie macie pojecia o temacie, to nie piszcie tutaj takich bzdur, bo az przykro sie czyta. Jesli ja nie wiem o ktorej jesr zakonczenie w gimnazjum nr 3, to nie udzielam sie, dla napisania bluzgu czy wtracenia swoich trzech groszy, ze temat jest beznadziejny, bo nic do dyskusji nie wniose. Proste.
|
|
siemka wszystkim jacy wy mądrzy jacy wykształceni !!! (Ci co łapią ludzi za błedy ortograficzne !!!:):) tylko ciekawi mnie czy jak piszą normalnie jakies pisam podanie itp nie robią byków bo nie kązdy jest profesjanloistą Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
003zibi pisząc o białych kozaczkach chyba się nieco zdemaskowałeś, skąd twe korzenie i gdzie lubisz wracać w weekendy. phobia: wiesz jak wygląda warszawski lans, czy widziałaś warszawę tylko przez pryzmat zoo i wybiegu dla słoni, przeszkadza ci odkryty pępek - bo co - bo płaski brzuch, czy, że co fałda to inny smród, ręce ci opaaję jak widzisz taką, a tamta jak ciebie widzi to też jej opadają i myśli sobie "jak mi jej żal" nie pisz, że coś jest nie modne tylko napisz co wg. ciebie jest modne, i nie jakieś tam dyrdymały o swoim stylu i byciu sobą. I kto tu jest przewrażliwiony, mi nie przeszkadza ani plastik, ani styl śmirdzielówy, ani żaden inny jak by go tam nie nazwać. A wam ewidentnie przeszkadzają wipindrzone i zadbane lale lub te które za wszelką cenę starają się na takowe kreować (fakt czasami im to nie wychodzi).
|
|
ja i mysle ze mocno bys sie zdziwil jak bys zobaczyl jak wygladam wiec nie mow tez ze wszyscy wygladamy tak samo :) i my to ze nieby kto? :) Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
wieśmin: Napisałem podobnie a nie tak samo jak w innych częściach miasta. Czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Wafel wspomnienia ktore przy odrobinie szczescia moga sie ziscic :)))
|
|
>"Moj sposob na nauke niech pozostanie moim sposobem na nauke, wazne, ze oceny mam dobre:-)" cieszymy się razem z tobą LOL >"A wiesz czemu przybywa tu ludzi twierdzacych ze homosesksualizm to choroba( swoja droga nie bylas juz laskawa zauwazyc, ze przeciwnikow tej teorii rowniez przybylo, w rownym stopniu- ale to taki standrard, prawdaz?), bo to lomzynskie forum. " o światowa kobieto! tak się składa, że 99% moich znajomych z Wawy, NYC (amerykanów) itd. także niezbyt przychylnie wypowiada się na temat homoseksualistów... >"Wyjedzcie gdzies dalej poza Łomże, moze poznacie jakiegos homoseksualiste i moze wtedy powiedzie, ze -hej!-on wcale nie jest chory, on po prostu taki sie urodzil:D" >"Ci ludzie, ktorzy twierdza, ze to choroba odsylam do ksiazek psychologow. Niech troche poczytaja a dopiero pozniej tutaj "uruja"." to troche Cię zadziwię, bo czytałem kilka publikacji na ten temat już jakiś czas temu... muszę Cię rozczarować, ale psychologowie nie są jednomyślni co do tego czy jest to choroba czy nie:))) poza tym psychologia to nauka na wodzie pisana... >"Swoja droga jestesmy 100 lat za Murzynami, za taka Holandia, ale oczywiscie to Holandia sie myli, ona jest zasciankiem, ona nie wie co robi, pozwalajac homoseksualisom na sluby. " Holandia to kraj zepsutych do cna idiotów... nie chciałbym, żeby Polacy stali się takim społeczeństwem jak oni... >"Anglia? Anglia tak samo! Co Anglicy moga wiedziec o zyciu:D" a czemu Anglicy mają wiedzieć o życiu więcej niż Polacy? >"Ahahaha...." miło, że umiesz się z siebie pośmiać... >"Dzisiaj sie nie udziele, bo ide na mecz i wianki:D" całe szczęście, bo nie nadążę z waleniem w klawiaturę... Autor: ja (---.elomza.pl) >"czy ty ***** myslisz ze jestes jedyna ktora wyjezdza czasem z tego miasta?? tak sie kaurat sklada ze czesciej chodze po klubacg w wawie niz w Łomży i mam duzo ale to bardzo duzo znajomych z takich miast jak Wawa, Poznan, Gdynia, Kielce, wszyscy sa hetero i kazdy ma takie same zdanie o pedałach" dokładnie tak samo w moim przypadku! Autor: Anieliczka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) >"Żal mi sami młodzi się odzywają i maja takie poglądy to XXI wiek a nie średniowiecze nic dziwnego że miasto jest tak postrzegane. " ciesz się, że nie jesteśmy państwem islamskim... dawno byś się w haremie znalazła i też byś była zadowolona! >"Każdy u każdego coś wytyka patrzy na ręce. Na forum nawet zachować się nie potrawicie przejrzałam całe z wiekszości pytań ludzi robicie podśmiechujki zamiast napisać na temat to próbuje się głąba zrobić z pytającego i to co ***** ma być mieszkańcy tego samego miasta powinni się wspierać." a ty jak wspierasz innych? >"Aż żal dupe ściska ta Łomża to zawsze będzie bagnem jak tak dalej." to jedź do innego... najlepiej do Amsterdamu... nikt nie będzie rozpaczał... antares
|
|
aha, i koncze bo to temat o Czesku a nie o Przemku i jego problemach, ok, naprawde mozesz teraz sobie pisac zo zechcesz i mozesz mi naublizac, nie bede robil tu OT najwyzej jak sie spotkamy to bedziesz mial okazje udowodnic swoja racje, pozdrawiam
|
|
Aukcja numer 208830825 została usunięta przez pracownika Allegro.
|
|
Poradnik jeżeli by działał to by go za darmo rozdawali, albo za złotówke. Ja gdybym został milionerem dzięki temu poradnikowi to bym miał gdzieś czy sprzedam 200 poradników za złotówkę, czy za 5 złotych.... pozatym miałbym gdzieś sprzedawanie poradnika.... a jak bym niemiał gdzieś to bym w necie za darmo zamieścił, że nie piepszyć się ciągle z tymi poradnikami(wysyłać do ludzi itd)... Proste...
|
|
Nic nie wiadomo może i tak być. . .
|
|
temat rozkwitł świadczy to o drażliwości, niewile tu opini, raczej więcej przepychanek czy homoseksualizm jest chorobą czy też zboczeniem, czy należy leczyć czy też nie. Jednak nie znalazłam żadnej wzmianki pozytywnej, a przecież wielu jest uznanych cenionych, nie znaczy to że są spychani, twarze ich widzimy niemal codziennie w tv, dziennikarze, aktorzy, politycy, profesorzyi wielu innych autorytetów czy uważacie, że w swoim środowisku są anonimowi ?? Odważniejsi którzy siebie zaakceptowali mówią o tym głośno, przyznają sie do swojej orientacji, inni wstydzą się, ale niestety to nie ich wina lecz społeczeństwa które nie wiedzieć czemu uważa się za lepsze.
|
|
Homoseksualiści mają problem - nie mogą przedłużać gatunku będąc w zgodzie z samym sobą. To biedni ludzie nie mogący realizować się w pełni - stąd ich flustracja. Moje współczucie. Wszystkie społeczeństwa ukształtowane są naturalnie w sposób hetero i jedynie jako takie mogą przetrwać i się rozwijać. W tym kontekście homoseksualizm jest aspołeczny a gdy dochodzi do jaskrawych jego manifestacji to również drażniący gdyż sprzeczny z naturalnymi prawami społeczeństw, budzący niesmak. Rodzi uzasadnione obawy przed szkodliwym wpływem wszelkich homoseksualnych upublicznień na dzieci, które jako nie są tolerancyjne - one raczej skłonne są się utożsamiać często bezkrytycznie.
|
|
Ja pisałem o użytkowniku Damian14, bo on dodaje linki do jakiś gier. Nie chodziło mi o Ciebie... :] antares
|
|
spoko, dopóki wicek Prezia ma udziały w układzie finansowym, to nic Yamy nie ruszy. Spoko. YAMA, była, jest i będzie, dopóki będzie przynosiła "dochody", tak samo jak lokalik na Nowogrodzkiej. Lokal trzyma "swój" chłopak, niejednokrotnie zaprzyjaźniony z CBŚ i Preziami miasta. Nie wierzycie? spytajcie się sąsiadów obu lokali.
|
|
DZIEKI..:P ale ja jestem młoda i głupiutka..:D wiec jak bedziesz wiedział to daj znać Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
Gdzie można zrobić licencję ubezpieczyciela? Ktoś wie jak i za ile ?
|
|
Badanie tech juz zrobione :))) Samochód z gazem cena 163zł W polmozbycie w piatnicy (nawet nie widzieli samochodu na oczy),podbili i juz... tak wiec polecam! .
|
|
Jeszcze z 5 takiech tematof założ to sie na 100 % znojdzie ! ;/
|
|
Dzis jakis artykul na Onecie przeczytalem, o tym, ze pracodawcy zaczynaja w koncu podawac zarobki w ogloszeniach o prace, bo ludzi nie moga znalezc. I pomaga podobno. Wcale sie nie dziwie, bo nie ma niedomowien, mniej czasu sie traci na bieganie za ofertami, ktore nas ostatecznie nie zainteresuja. Sam pracodawca tez oszczedza czas, bo nie zglaszaja sie ludzie przypadkowi, ktorym praca nie bedzie odpowiadac. Ciekawe tylko, kiedy do nas zawita ta moda. W Anglii np. w kazdym ogloszeniu zarobki sa podane od razu, podaja tez czy sa jakies dodatki itp i nie ma niedomowien.
|
|
Skupywać już skupują, ale ile płacą to nie wiem.
|
|
polecam Ferenca, zdałam za pierwszym razem i trzy moje koleżanki także :)
|
|
na Krasce gdzies...
|
|
Parada atrakcji normalnie szok :D To się wybawimy. Zapraszam 6,7 lipca na kabareton do Giżycka :) Piss off !
|
|
Jak by co podaje swój numer telefonu 511329741 lub email adriansalwo@o2.pl .czasem prywatnie naprawiam komputery jeśli istnieje potrzeba.
|
|
I jak się wam podoba terminarz ŁKS-u na rundę jesienną? Dla mnie jest spoko.
|
|
peter-nie odnos rozporzadzenia do mnie osobiscie :-)))))))ja jego nie wydalam! Zastanow sie dobrzeee ,co się dzieje? Spoldzielczosc zawsze się zastawiala swoimi przepisami!!!!!!!!!!!!!!!! ;))))) a jak swoje dziala ?))))) (bez komentarza) KONTROLA MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!! .
|
|
ktos napisal ze ratusz nie musi sie podlizywac klerowi zgadzam sie w 100% ratusz sie musi odwdzieczyc...
|
|
Nikt nie wie?
|
|
Sam go używam a prócz niego jeszcze Allplayer V2.4
|
|
wez daj ludziom kase i nie rob siary, tobie moze sie cos podobac a im nie, kupia sobie na 100% to co beda uwazali za sluszne a i tobie sie jobow nie dostanie, no chyba ze uznaja ze za malo :P
|
|
rzeczywiscie brak podobienstwa.... miejmy nadzieje ze artysta nie ataral sie teraz bo chodzilo mu tylko o postawe, a nie wyglad. jesli chodzi o pozycje to rowniez zadna nie jest dosc dobra, osobiscie z tych zaproponowanych wybralabym 19 chociaz zadna rewelacje)..... prosba do tych ktorzy beda mieli decydujacy glos ... zrobmy cos porzadnie a nie na odpie...l
|
|
A co wy wiecie? nawet nie wiecie jakiej wilkosci sa te projekty, a oceniacie twarz i inne duperele bez sensu ... ja wiem ze sa one nie wielkie i nie bylo sensu zeby ta osoba nad nimi spedzala od groma czasu bo spedzi go wystarczajaco duzo przy orginale ... a w tych projektach chodzi o postawe ... a co do laweczki to chyba to wyszlo od rzadzicieli lomzy ...? PS. idzcie do plastyka i zobaczcie jego prace dyplomowa to zmienicie zdanie co do tego rzezbiaza ... Pozdrawiam
|
|
Wychować na prawdziwych Polaków !
|
|
Już to robiłam i cisza!! Bimbo !
|
|
Mam ci go przyprowadzić? Przejdź się.
|
|
wszystko zależy od uczniów? chyba niebardzo... gdyby nie takie osoby jak K. Mrozicka czy P. Łowicki moja wiedza nie byłaby tak duża... Piss off !
|
|
a moim zdaniem mature mozna bardzo dobrze zdac w kazdej szkole czy to mechaniak I LO czy weta poprostu trzeba wlozyc w to duze zaangazowanie i uczyc sie jeszcze raz uczyc
|
|
Piotrek, ale u nich są długie terminy i ciekawe, ile by mnie skasowali :D chociaż za zderzaczki w tamtym roku policzyli ładnie :) P.S. Jak komp chodzi? Piss off !
|
|
Proszę bardzo: Składnica Harcerska ul. Gen. W. Sikorskiego 46/pawilon B Białystok. Piss off !
|
|
a tak apropo ma ktos może skanerek i skanuje troche inne częstotliwości ?
|
|
powtarzasz się ten filmik podejrzewam że wielu ludzi widziało wiele razy
|
|
dmk napisał(a): > Jestem realistą i budowa obwodnicy to pewnie kilka lat. > Piłsudskiego i inne drogi dwupasmwe- można wyremontować i do > czasu obwodnicy kanalizowac tedy ruch. > > A co do rozwoju miasta to : > > - jak się ma rozwijac miasto jak nie ma przemysłu > - wszelkie uciechy sa możliwe, ale jak będą pieniądze ( i w > kasie miejskiej i kasie mieszkańców) > > Najpierw biznes (duży inwestor, który ściągnie kooperantów przy > okazji transfer technologii, kultury pracy) potem zabawa w > ławki, place zabaw, festyny, itd. > Inwestycje przemysłowe wymuszą również rozwój infrastruktury - > nikt nie buduje najpierw ogromnej hali + drogi dojazdowej jak > nie ma potrzeby biznesowej (drogi, infranstruktura jest > narzedziem do pracy). > > UM zajmuje się głupotami (ławki, bajanie o bulwarach - jakie > bulwary ?- do roboty, bo świat nam ucieka). > Dla samych turystów nikt nie będzie budował z pewnością > obwodnicy, bo marketingowo i PR przegramy z Ostrołeką, > Augustowem, itd. > Pozdrawiam, > MOPS Łomża to nie tylko zmotoryzowani - chcesz rozwoju a ławki i bulwary to głupota! Ja uważam, że to dobra inwestycja by była bo lubię w wolnym czasie zostawić samochód przed blokiem i iść na spacer
|
|
daj jakis namiar do siebie to powiem Tobie co nieco....
|
|
zgadzam sie z toba, ze brak rozrywek... ale z tym to do prezydenta
|
|
i co mu zrobisz?? pilnuj swojej dupy i swoich dzieci i nie patrz na kogos, zawsze zaczynajmy od siebie bo kazdy z nas robi wiele rzeczy ktorych nie powinien robic!!
|
|
|
dobrze?? źle?? OCB ??
|
|
To zależy jaki chłopak: ile ma lat, co lubi, ile możesz na to przeznaczyć itd. Ja się cieszyłem z fajnej koszulki z krótkim rękawkiem, z fajnego portfela.... z srebrnego łańcuszka na szyję. Akurat u mnie dziewczyna precyzyjnie trafiała w moje upodobania :-)
|
|
"zaprzyjaźnić" powiadasz?:)
|
|
otóż :)
|
|
bez urazy ;)
|
|
Umiesz czytac ze zrozumieniem ? Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
Ja jak Ja po groma sie odzywasz? nie umiesz czegoś mądrzejszego napisać? Zamilcz bo wychłostać każę !!! Piss off !
|
|
A teraz jest jak... sen... I dlatego pewnie znalazła się w temacie..:)) .
|
|
A kogo to obchodzi, niech zgłoszą na policji.
|
|
kompleks - witaminy... (że niby kompleks witamin) :D .
|
|
miejscu* przepraszam
|
|
poprostu * sorka za blad Piss off !
|
|
Czytam o tej pizzy i czytam i pizzy mi sie zachciało ehh :) £
|
|
saneone jak lubisz mega dance oczywiscie;p
|
|
a widlow ci nie szkoda ??? podobno nowe se sprawiles po ostatniej rozrubie pod grusza :) ja tam plot ostatnio zmienialem to i na podworzu stoi pare sztachet mozna brac w razie czego do obrony
|
|
Śmietana Sołtysa 3 cl Bols Vodka 2 cl Pisang Ambon 12 cl mleka Piłam na Krupówkach :)
|
|
ja radzilbym rozejrzec sie za roznoszeniem ulotek gdzies w anglii przyczynisz sie do spadku bezrobocia w kraju. taka jest prawda...pozdrawiam Bimbo !
|
|
ale kazdy go widzial a jesli nawet nie to odpusc :/ kto umie korzystac z internetu to go obejrzy :/ smecisz na innych a robisz dokladnie to samo
|
|
["]
|
|
Mint90 nie pyskuj, netykieta.
|
|
Calkiem mozliwe ale u nas tych centralek jest od groma....pamietam czasy jak centertel mial spore zaleglosci bo piraci dzwonili z radia :Dna koszt abonenta. Druga cenna sprawa z FRS,GMR itd nie podzwoni nikt. Trzeba ingerencji w radio zeby pozmieniac parametry do nadawania i dzwonienia. Swego czasu mialem dobre kontakty z ludzmi z Bstoku miedzy innymi z KMP. Ludzie od sprzetu. Sporo zabezpieczen posiadaja natomiast same telefony w sobie. czyl;i scrambler :) A tu mozemy miec telefon cyfrowy a linnie analogowa ./ I jedno i drugie nie pomoze :)
|
|
ja jestem jak najbardziej za tym abys znalazla prace,tylko w naszej polsce prawo jest niestety przeciwko ludziom w tym wieku.szanuje to ze chcesz zarobic by nie prosic rodzicow o nic tu jedynie mozesz miec pretensje do kogos kto rzadzi tym krajem.pozdrowki Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
Dobra nie marudzcie, jak mialem 15 lat pracowalem na zlomowisku. Na wlasne zyczenie. Zarobilem na to co chcialem i sie zwolnilem. Co do prawa -rozumiem obawy niektorych... W chwili obecnej nie znam sie na zatrudnianiu nieletnich. £
|
|
Ja zdecydowanie polecam Kubusia facet ma pojęcie o tym co robi i wszystko jest dopilnowane ja osobiście zakładałem w trzech samochodach poleciłem kolegom i każdy jest zadowolony. polecam
|
|
chyba raczej uczciwego złodzieja :D to skradziono czy zgubiono?
|
|
automaniak- szrota niemam, samochodzik calkiem calkiem, ale zauwaz ze jednak czesc osob go odradza.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dermatolog za bardzo Ci nie pomoze.. w sprawach opryszczki czy przetluszczajacej sie skory przepisuja jakas recepte i dalej masz domowe peelingi :P najlepiej przejdz sie sam do kosmetyczki i popytaj
|
|
Przez strone internetową kupisz wtedy gdy posiadasz kartę kredytową, zwykle karty platnicze nie sa honorowane. Biuro podruży za zakup takiego biletu nalicza 50 zł prowizji. Albo znajdz kogos z kredytówką i wtedy sam kupisz, bilet wydrukujesz normalnie w chacie.
|
|
fLoorek daj maila to cI mapę wyślę :)
|
|
czasem "nowe" klocki za 50 zł potrafią piszczeć po 1tyś km, ludzie kupują podróbki za grosze i chcieliby żeby były mocniejsze od serii tak to tylko w ERZE :) zdarza sie czasem że sam zacisk jest już walnięty i wtedy nawet nowe tarcze i klocki nic nie pomogą... Bimbo !
|
|
miasto bardzo ładne i zadbane! tylko jak widać po wypowiedziach na tym forum z ludźmi są problemy. wracając do pytania to więcej w Łomży wieśniaków niż łomżan - przecież prawie całe południe to pseudo miastowi (z okolicznych wiosek), którym jeszcze wystaje słoma z nogawki. Piss off !
|
|
To przykre że zginęła Twoja znajoma ale nie możesz siebie obwiniać.Tak musiało być- to ona musiała jechać w tym samochodzie i to ona musiała odejść.Tak chciał Bóg i nikt nie byłby w stanie tego zmienić.Niestety często odchodzą bardzo młodzi ludzie z tego świata i trudno nam objąć rozumem dlaczego tak jest, przecież dopiero zaczynają życie..To jest bardzo przykre i strasznie boli ale niestety nic nie możemy zrobić.. Nie obwiniaj się, to naprawdę nie jest Twoja wina ! ! ! Pozdrawiam, trzymaj się ! !!
|
|
a jakie błędy zwraca Xorg? wklej mi tutaj zawartość pliku /var/log/Xorg.0.log
|
|
Hanes: Otoz jest to prosta sprawa rozmawialem o tym ludzmi, ktorzy nie sa mechanikami a zrobili to sami. Nie trzbeba nawet wyjmowac skrzyni wystarczy tylko zdjac obudowe. Przelozenie tego trybka wystarczy na jakies 10-15 tys. km. Przyznam Tobie racje bo 100nx to usportowiona wersja sunny :P. Za 300-400 zl to ja nowa skrzynie moge kupic :P bigi2004:nie mowilem jak maja to zrobic tylko zadalem im grzecznie poytanie "Czy przelozy mi pan trybek od 5 do gory nogami". :P
|
|
nowej skrzyni za 300 zł to chyba nie kupisz :D Piss off !
|
|
Nie wpadające w ucho bity, w większości przypadków denne teksty ( szczególnie drażni mnie jak raper któego pensja miejsięczna waha się około 1500 zł "rymuje" o jego Mercedesach, Range Roverach itp. Zbyt wiele tekstów o kasie, zbyt wiele o biedzie. JEstem zwolennikiem amerykańskiego rapu ( nie chodzi mi o 50 Centa co słowo w słowo w piosence śpiewa o swoim stanie konta ) tylko o West Side gdzie tego typu sprawy się nie liczą. Nie mam zamiaru urazić słuchaczy polskiego hip-hopu ale takie jest moje zdanie i raczej jego nie zmienię.
|
|
Marku, już raz chyba redakcaj miała problemy z wpisem kogoś... Nie chodzi mi, wbrew pozorom o tworzenie jakiegoś sztucznego problem. Ale jest parę wpisików którepo prostu obrażają pewne osoby, to nie są opinie, tylko inwektywy rzucane na zasadzie błota. I naprawdę chodzi mi o dobro naszej łomzyńskiej strony. A teksty o tym forum w stylu "raczej kazdy wie ze 4lomza.pl jest beznadziejna a popularnosc zawdziecza dobrej reklamie... a forum to juz w ogole" powodują że ciśnie mi się komentarz: NIE PODOBA SIĘ - NIE UCZESTNICZ Lubię dyskusję... PS Jak nie kojarzysz Marku kim jestem to rzuć na priv maila. Znamy się nie tylko z widznenia Nigdy nie twierdziłem że mowiłeś kiedykolwiek żeby ktoś założyl swoj vortal.
|
|
Jadłem pieczywo w Krakowie i zaprawdę powiadam Wam, cieszmy się tym co mamy bo mamy dobrze bardzo :P
|
|
SaneOne- czy dla Ciebie to jest zabawne , że zginał czlowiek, ze ktos wyznaje swoje uczucia do tej osoby a Ty robisz sobie z tego zarty, troszeczke szacunku !!!!!!
|
|
* Piszemy.
|
|
Walnij w stół a nożyce... co do mojej wypowiedzi, nie chodziło,że on zginął na własne życzenie!!!!! ulicha ludzie pomyslcie troche, napisałam ogólną uwagę,żeby każdy pilnował swojego nosa i swojego zachowania, a nie że Tomek zginął,bo tak sobie zażyczył!! poza tym napisałam o osobach nieletnich,a Tomek chyba do takich nie należał!! A to,że ten chłopak był dla was kimś bliskim w to nie wątpię.Też mam 21 lat i nie śmierć mi w głowie!
|
|
a co w tym złego??
|
|
Juz ja wole te "łomoty", niz przykra muzyke dla tzw mas. Wole wydac 40 zl czy ile tam na dojazd do bialegostoku i tam wydac nastepne 10 zl za wjazd (klub Metro), ale pobawic sie przy ambitnej muzyce. Przynajmniej nie musze upijac sie dla znieczulenia na toplesowe wynalazki. Muzyka grana przez DJ'ow z całej Polski a czesto rowniez z dalekich zakatkow swiata, jak USA, Kanada, Wielka Brytania, Niemcy czy Holandia -oto prawdziwa zabawa, wysublimowany, niepowtarzalny klimat.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nowych juz napewno nie ma:P musisz popytac, poczytac ogloszenia-czwartek g. Wspołczesna(kramik ogloszeniowy).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Słyszeliscie jakich łomzyńska policja ma mistrzów kierownicy. Dwóch miało po 2 promile na karku i spowodowali wypadek. Cała Polska znów z nas się śmieje. Sytuacja zgoła podobna jak w tym filmie co grał Skrzecz i chlali w polonezie i czekali aż ktoś ich do miasta podwiezie bo tacy narąbani byli heheh
|
|
Na wsi trzeba krowy ciepłą wodą umyć
|
|
...na tej fotce to jest prawdziwek a nie kozak :P Bimbo !
|
|
Zarząd klubu jest po to aby odpowiednią kasę na budżet pozyskać. Żal patrzeć jak dużo dobrych zawodników pożegnało klub w ostatnich 3 latach. Beznadzieja.
|
|
Podobno walnęło w krzyż na kościele Bożego Ciała aż biały się zrobił-tak koleżanka mówiła :P
|
|
Nie bądź śmieszny, ci ludzie powinni dawać przykład skoro są w policji. Wiesz co to moralność zawodowa? Łapią takich pijaczków za kółkiem a sami się nie różnią od nich... wytępić takie mendy.
|
|
JA jetem kozak. Zapraszam na solo tych ktorzy mysla ze sa lepsi.
|
|
A na szybie widniał napis : Tak Się Bawi , Tak Się Bawi ... ŁKS! Zamulił i to ostro
|
|
rewolwer i melonik byl chyba :)) kilka lat temu znow emitowali na tvp1 Piss off !
|
|
tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) domena mowi sama za siebie :))))
|
|
Ja jak Ja pewnie duzo wylewasz jak wpijasz w siebie tyle :P
|
|
lokkko616...on robi u siebie...a nie na kogos motek...chyba nikt nie wie jak to wyglonda... tylko ci przedsiebiorcy dostaja na poczatek...rozwoj a rolnicy maja znizki w krus'ie...dostaja doplaty za ziemie...na gospodarstwo w tym maszyn "Większość rolników wiążek koniec z końcem tylko dlatego że ma w domu jednego lub dwóch ręcistów, a ci co nie maja to albo sie zadłużaja albo jeżdzą w zimie do Niemców żeby zarobic na dalsze dokładanie do swojej gospodarki." gdyby to nie bylo oplacalnie i nie dawalo pieniedzy to by tego nie robili... a ja np. to zus...i nic... doplaty nie dostane...NIC a na roli to wiadomo ciagla inwestycja...ale chyba po cos ta inwestycja jest...?
|
|
Dalibyscie juz odpoczac temu tematowi, a nie walkujecie w kolko... Po cholere wypisywac bzdury? Po co wogole bylo roztrzasac to wszystko na forum? Zginal Wasz kolega i bawi Was, ze cale miasto bedzie sie tu klocic i sie nad tym rozwodzic? Moze wogole wszystkie brudy i nieszczescia w swoich zyciach zacznijcie opisywac na forum. A co do apeli o nie jezdzenie do Jeziorka itp, to nie robcie jaj z pogrzebu. W tym przypadku doslownie. Do tej pory zadnemu z Was nie przeszkadzalo, a teraz nagle jest bee i wogole. Mnie tam taki klimat nie odpowiada, to i nie jezdze, nikt mnie nie musi przekonywac. Zakladam, ze jakby komu innemu sie to przytrafilo, sami byscie nie zwrocili wiekszej uwagi, a teraz wielkie zale na forum do ludzi, ze sie tam jezdza bawic... Naprawde sie Wam dziwie, bo akurat to forum jest chyba ostatnim miejscem, w ktorym chcialbym sie rozpisywac o jakiejs osobistej tragedii. Ile jeszcze bedziecie tu wszyscy szukac taniej sensacji?
|
|
Zakład bardzo polecam.Wstawiałem gaz u nich w 2 samochodach i jest ok.Jest tam tylko 2 włascicieli i oni sami zakładaja.(nie maja zadnych pracownikow) i to jest najlepsze.Sami maja ogromna wiedze w tym temacie i nie ma tam zadnych poprawek itp.. Nie ma tak jak w innych zakładach ze w samochodzie jeden zakłada,drugi reguluje,a trzeci wszystko poprawia.
|
|
dziękuję przyda sie napewno :)
|
|
to napisz cos od siebie jak jestes taki uczony
|
|
To kto Ci udowodni, że to Ty jechałeś skoro zdjęcie jest z tyłu ?
|
|
Niestety mi:-(
|
|
Ale to już było i nie wróci więcej i choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce
|
|
ciekawe co z tego wyniknie?nie ma za wiele w Łomży kamienic tego typu.i zabytków.
|
|
w Konarzycach
|
|
To dorzucę jeszcze coś............. oddam moje pasmo radiowe za NIEWIELKĄ opłatą 2.417Ghz (2 kanał). Cena 1gr/1Hz ;)
|
|
ej co to jest za nutka co dj na początku coś tam krzycze jakieś eya eya czy coś w tm stylu?? .
|
|
...
|
|
Jestem za. Łomża to durze miasto i mam nadzieje ze bedzie sie rozwijac. Bo narazie stoi w miejscu. Ciagle sa pomysly ale nie dochodza do skutku. Np. centrum chandlowe czy basen. Łomża potrzebuje centra chandlowego, kina, basenu, kilku hipermarketow, hipermarketu budowlanego i jakiegos takiego prawdziwego parku bo ten masz to lipa. A jak tam kaufland bo chyba go nigdy go nie wybuduja. Jest durzo tyerenow dom zagospodarowania. Jest duzo iejsca na osiedlu maria i na bawelnie i na lomzycy. bo moglo by tu powstac przecierz jakis biedronka czy lidl. Ja mysle ze inne miasta maja tego zadurzo a my co. NIC. Pozdrowki :)) Ares
|
|
po wytarciach napenie dokladnie sie nie oceni przebiegu ,ale jak czasmi jest ogloszeni i samochod ma niby np 100 tys km a siedzenie i podlokietnik przetarte to cos nietak z tym przebiegiem
|
|
czasem trzeba poświęcić trochę czasu na przeczytanie regulaminu i wtedy można coś mówić. Szczegółowa niewiedza usług kończy się na nieporozumieniu jednej ze stron.
|
|
Teściowa-twierdzisz, że ktoś oplówa lekarzy...a Ty jedziesz na księży i rządzących. Każdy ma prawo do swojego zdania. Malachit również. Jeśli chodzi o lekarzy ja także nie mam o nich najlepszego zdania(pomijając małe wyjątki),a ich roszczenia za wygórowane. Spodobała mi się natomiast wypowiedź X men-a. I właśnie z nią się zgadzam. Nieważne czy to lekarz czy sprzątaczka- każdy ma prawo do godnego życia. Dlatego każdy powinien tyle zarabiać ,by mógł utrzymać swoją rodzinę.
|
|
Prywatny gabinet dr Wagnera na Al. Legionów vis a vis jednostki wojskowej 2188898
|
|
Masz gazela problem z czytaniem moich postów i ich zrozumieniem.Oczywiście że każdy z nas ma prawo do godnego życia ,by mógł utrzymać swoją rodzinę nigdy nie miałam w tym temacie odmiennego zdania ,ale ja nigdy ludzi niosących pomoc i ratujących życie nie wyzywałam od terrorystów /najbardziej haniebne słowa jakie mogły być wypowiedziane i to przez kogo? może nie wiesz ,może to ja powiedziałam?/ i jak to nie ja zaczęłam tę wojnę i wcale nie jadę na księży tylko mówię prawdę co oni wyprawiają i co ma to być wzorem do naśladowania Nigdy nie będę popierała chamstwa butności szargania drugiego człowieka niezależnie kim on jest czy wójtem czy plebanem.
|
|
ale pojechane :D ludzie opanujcie swoje emocje :D
|
|
goral1624- masz rację, ja osobiście każdą diagnozę konsultuję w innym mieście. Jeżeli te leki zagrażały dziecku, a nie było potrzeby ich stosować zgłoś sprawę na policję, niech i w Łomży się skończy dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ale i cena o niebo wieksza :P
|
|
potwierdzam... byłem dzisiaj na moment... =
|
|
jak jedzie sie łomżyńskim pks-em to zniżek nie ma wcale... a u innych przewozników są.. Nawet zambrów ma zniżki :p
|
|
hehe juz widze ten Las Vegas w Łomży.Juz dawno stala by ta Veneda juz mozna by bylo zakupy robic.A tak co minal rok moze i wiecej od Galerii Narew i zero konkretow jakie sklepy beda (np rossman deichman itp itp).Przez rok nawet terenu nikt niezabezpieczyl,zarosło bardziej chwastami niz bylo.O wale jaki poszedl z wymiana działek na bocznice niewspomne. Za rok zmienia nazwe tej galerii na Galeria Łomżyczka albo Galeria Bona a za dwa lata sprzedadza działki i tyle bedzie po galerii.Wszystkich przeciwnikow supermarketu w miescie mozna spotkac w stokrotce.Veneda byla o wiele lepszym projektem niz jest stokrotka.Ale coz....
|
|
...syf i brud jest tam gdzie my go widzimy bądz chcemy widzieć, u nas też, niestety. A co robimy w tym celu aby bie było ?, koniu, Grey... ?
|
|
Sławy w Łomży nie zrobił bo się nie lansuje jak ta reszta prostaczków z orlenu albo statoil :D Za to sławe ten koles ma praktycznie Europejska po tym co zrobil hehehe a widzialem dzis tez monitorki mial zapalone ale na niebiesko sie swiecily hahaha a wywiad byl o jakis pierdolach o clubbingu i klubach bo kiedys byl znanym djem na podlasiu
|
|
radzik drogie dziecko, nie wypowiadaj się w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia. polecasz na forum gabinet swojej mamy, a ostrzegasz przed gabinetem mojej mamy zapominając o tym, że po rocznej zaocznej szkole Twoja mam umiała niewiele i gdyby nie praca u mojej mamy, nie miałaby szans na otworzenie swojego gabinetu. to u Was rodzinne, że jesteście tacy wredni i nie umiecie podziękować? szacunek dla starszych smrodzie. Pani Gosia czeka na przeprosiny inaczej sprawa o zniesławienie idzie do sądu. nie pozdrawiam.
|
|
silniki audi 1,9 sa tylko 90 i 110 km ??? bo passata sa 90 , 110 i 130 tak ?
|
|
heheh kup kilkaset worków torfu w sklepie ogrodniczym i już
|
|
to kasztan z nowogrodzkiej wielkie centrum tłumaczeń buhehehehehe
|
|
Po zdeklasowaniu Serbek 3:0 w polskiej ekipie zapanowała radość i przekonanie, że to był najlepszy mecz w turnieju super
|
|
hahahaha ale z was żłoby :D najlepsze są texty z Bravo , w stylu : "Drogie Brawo, ostatnio całowałam się z chłopakiem(bez języczka , tak normalnie) i zauważyłam 2 dni później małego guza pod kolanem. Czy to może być ciąża pozamaciczna ? Odpiszcie. Zdesperowana Czytelniczka" hahaha
|
|
Psilocyber...gdybyś był prawdziwym lekarzem,to nie pisałbyś bzdur!Dobrze wiesz że interauci maja rację.Pijana lekarka na nocnym dużurze(ginekologia),położna po narkotykach....Wszyscy o tym wiedzą i co?Ludzie dobrze wiedzą kto jest dobrym lekarzem,polecają ich sobie,a kto tylko czeka na kasę i wypisuje recepty nie spojrzawszy nawet na chorego-natręta.Ulży NAM jak zrobimy porządek w NASZYM szpitalu!
|
|
Cytat: Psilocyber z Twoich wcześniejszych postów wydedukowałem, że jesteś lekarzem. Jeśli nie to nie rozumiem Ciebie ... ale JESLI TAK TO PONAWRZUCAL BYM POD SZPITALEM , RZECZYWISCIE, ALE PIĘŚCI W TWOIM KIERUNKU!! Nie moge czytać bzdur pisanych przez paranoików ! którzy wyżej się cenia niż sa cenieni!!
|
|
podaj końcówkę swojego numeru... .
|
|
ale ta sa teksty redaktorow, zenada a nie redakcja!!
|
|
Dzieciaki na pewno maja frajde. Powinnas do tez brac pod uwage :)
|
|
no na alejkach rozne dziwne rzeczy sie dzieja ale o sexie nie slyszlaam:D
|
|
Na dole tej strony znajduje sie taki link, o nazwie "Formatowanie tekstu", jakby ktos nie zauwazyl... .
|
|
Czesław nie całuj mnie !
|
|
No skoro prelegentem ma byc czlowiek z Microsoftu, to raczej ciezko zeby mowil na inne tematy, niz zwiazane z Microsoftem :) To chyba oczywiste :)
|
|
faktycznie interesujace przypomina cos podobnego. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
"a p0 drugie co panią to nie pani sprawa więc sie nie wypowiadaj sama nie wiesz co gadasz a gadasz to przestań egzamin to sprawa nas uczniów więc tak ze bym powiedział ******* za przeproszeniem a to nie nasza wina ma ona problem to wiesz jej sprawa więc sie nie wtrącaj w życie szkoły o której pewnie i tak mało wiesz" Moze jestem głupi... ale czy tylko ja tego nie rozumiem? i co tu dysleksja ma do NORMALNEGO pisania, przynajmniej zrozumiałego?
|
|
Wstyd w tym momencie chetnie bym ciebie uspila. :) Dla mnie jesli czlowiek nie ma sumienia dla zwierzat jak ma miec dla czlowieka skoro zwierzeta sa wiekszymi przyjaciolmi:) Ahh zalosne..
|
|
Camel,czy ty na serio jesteś ************,czy udajesz? Chyba ci kiedyś ojciec do wanny wchodził,że tak Ci skrzywił psyche? Każdego ***** wyzywasz,kto poda jakiś link nie w twoim guście? **** mnie obchodzi zarówno jakiś murzyn z NYC,jak i kaczki w Polsce,bo mam na to ********,tak samo jak na tabuny takich dałnów bez kszty humoru i dystansu do czegokolwiek,jak Ty. Gówno mnie obchodzi co myślisz na ten temat,ale dopóki złego słowa debilu na Ciebie nie napisałem,dopóty stul pizde i mnie nie obrażaj. Aż się musiałem przez Ciebie zniżyć chwilowo do Twojego poziomu... P.S. E=mc2 też deczko wyluzuj,bo żylaków dostaniesz tu i ówdzie. Piss off !
|
|
No i jeszcze jedno: lody z mleka w proszku po wybuchu w Czarnobylu :-), to całkiem niedawne wspomnienie.
|
|
He he masakra dziewczyno ałtomatu to ty możesz poszukać na mieście do lodów a nie Elki.
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A możesz podać firme i jak moasz to fotki?? ![]()
|
|
z sądu
|
|
nie zaśmiecaj forum .
|
|
na bank
|
|
"Autor: 1POLAK (---.bsk.vectranet.pl) Data: 25-10-07 20:54 eeeeee..... zejdź z torów......czego stoita na torach" Pewnie na winde czeka ;) ![]()
|
|
Podałem nr 7, ale nie byłem pewien. Jeśli takiego nr nie ma - to sorki. Chodziło mi o ten wieżowiec obok banku. W szczycie bloku jest pralnia chemiczna, a przy pierwszej klatce zaklad krawiecki obszywający kierownice. Na pewno trafisz. POZDR
|
|
curtis kto ci takich glupot nagadal? moze wode tez 1 raz podajesz? pies powinien jesc 2 razy dziennie
|
|
...niech mu bobas trzaśnie :D
|
|
zrobię zdjęcie, wywołam, wytnę, przykleję
|
|
Autor: loosac (---.elomza.pl) Data: 14-11-07 11:00 To ten nudny temat zakompleksionej feministki jeszcze istnieje ? Człowiek bez kompleksów z pewnością by tego nie napisał, albowiem człowiek bez kompleksów zna swoją wartość i nie potrzebuje jej nikomu udowadniać drwiąc z drugiego...:P Autor: SamNiewiemCzegoChce (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 20:31 Cytuje... "Kazdy facet to swinia" nie jestem tu po to zeby komus ulizac ale jak juz sie wypowiadasz to piszesz na temat wszystkich mezczyzn... ja swinia nie jestem i nie pozwole zeby o taka Angelica mnie obrazala... ludzi nie ocenia sie po stylu pisania... Ludzi poznaje się po tym, co nam uzewnętrzniają: po sposobie bycia, mówienia, rozmawiania, pisania też (pisanie tutaj jest formą rozmowy). Wszak nikt u nikogo w żołądku nie siedzi... .
|
|
a powiedz Ty mi po co Ci profil geo-his? jestes raczej humanistą czy umysłem ścisłym? bo wybierajac przedmioty na mature wybiera sie te o podobnej tematyce, konkretnie pod kierunek ktory Cie interesuje. Gdybym byl na Twoim miejscu i byłbym humanistą, zdawalbym historie, a do tego rozszerzony polski badz wos. Gdybym byl umyslem scislym zdawalbym geografie, a do tego matme,fizyke etc. hista i gegra niewiele maja moim zdaniem wspolnego ;P to tak jakbys chcial byc lekarzem a uczyl sie do matury z historii :P Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
uwierz, tez bys sie bal ;) i to nie ze strachu, a raczej wrazenia, ze widzisz taka znana osobe z takiego bliska ;] poza tym bardzo prawdopodobne, ze stracilbym prace z tego powodu ;)
|
|
Tak w ogóle, Arnold zwiedzał moja rezydencje w Lomży. Poczęstowałem, go naszym lokalnym smakołykiem i pokazałem kolekcję wszystkich moich płyt z udziałem tak wybitnego aktora, jakim jest niewątpliwie Arnold. Dostałem w nagrodę motocykl, jakim Arnold jeździł w filmie Terminator 2. Macie od niego pozdrowienia :P Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
to zalezy o ktorej godzinie ja np mam taka sytuacje ze w piatki mam zajecia do pozna a znizki sa o 14.30 pks olsztyn ostatnio placilam chyba 18.80 a powrotny w niedziele o 17 20.80 bialystok ale bilet trzeba kupic duzo wczesniej. i byl tez taki przypadek ze ten gosciu nie wziol klientki z biletem z przewoznikami bywa roznie. Dziekuje wszystkim za rady. Cos w tym jest kazdy ma po troszku racji ale nie zawsze do konca musze przeanalizowac za i przeciw i przemyslec sprawe. Narazie postanowilam odzyskac stracony czas i zaczac wkoncu sie bawic, bo kiedy jak nie teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie papa .
|
|
chcem? każdy wie że jest małe i co...? mi się podoba, takie okrągłe:)
|
|
i nie odpowiedzialas jak chlopak ma na imie... moze kamil? zycze szczescia
|
|
a jeśli chodzi o nazwiska to znasz bo cały czas na nich powołujesz się
|
|
A co poradzicie na Toyote Starlet Glanza? Dostępne byly wyłącznie w Japonii i Nw. Zelandii, a tam jak na złość po lewej jeżdżą. CZy rozwiąznaniem bedzie puknięta "zwykła" Starletka jako dawca organów?
|
|
Jasiu - gówno ja ci nie pokazałam swojej twarzy tylko lusterczko w którym masz się przejrzeć. Chyba ,że ty znowu nie wiesz o czym się pisze i bredziśz jak zwykle
|
|
nie no jesli to nie on to nie ma sprawy...po prostu czytalam twoje posty i tak mi wyszlo ze on kamil i chcialam ci cos doradzic w zwiazku z nim ale jesli sie pomylilam to juz nie wazne:P
|
|
a co Markac chciał sprowokować?? Bo ja jak zwykle nie w temacie hehe:-) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
A jak zakończyła się sprawa chorych dzieci na salmonellę. .Wyobrażam sobie tych rodziców wiozących maluchy do Białegostoku. Horror
|
|
ja na szczęście nie mam łaskotek :)
|
|
trochę się uśmiałem, fajna reakcja ludzi, jak to w Łomży sex? Gdzie? :)))) Zaraz się zaczną posty, typu: w Łomży potrzebne jest centrum handlowe! O ronda też coś zahaczy:) kościoły i biedronki to standard:)
|
|
Zawadzki wiem co czujesz ja tez mam taka sytuacje do mojego chlopaka pisze taka dziewczyna ktora mieszka ze 100km od łomzy i nic nie pomaga ;(
|
|
Siero. Kołku widać jaki ty oświecony jesteś? Kopia artykułu zrobiona super . Ale za grosz zrozumienia tematu u ciebie. A w Niemczech to co dostajesz? Chłopcze (mały i duży BRIEF)no chyba że padła same ciagasz to tu będziesz miał problem.Szwecja Dowód skład sie też z dwóch dowodów rej.(w skrócie niebieski i żółty) Nawet jak bieżesz czerwone w niemczech szyldy dostajesz stare dowody rej. ANULOWANE. I dostajesz jeden EU. Ale i tak nie zrozumiesz . Przecież ty tyle fur ciągniesz:-)
|
|
tzw. mały brief przez loko to nie jest zaden brief tylko dowod rej. a ten duzy to karta pojazdu o ktoro sie tu rozchodzi a takie papiery dostajesz tylko w niemczech a np. we włoszech mozesz dostac jedynie wymeldowanie wiec nie tłumacz mi tu cieciu o jakis małych i duzych briefach jak naprawde jestes ciemny jak patelnia od spodu
|
|
ehhh... duzo osób mieszka poza Lomza i nie ma gospodarki ;] Spojrz np na Stara Lomze przy szosie. Brak bydla i traktorow ;] I uwazasz ich za wiesniakow?? Wielu bogatych ludzi wyprowadzilo sie z blokow i spalin,zeby zyc spokojnie. Co do czlowieka ma rejestracja jego samochodu?? Haha! Przeczytalam ten temat i zaliczylabym go do grona najbardziej zenujacych ;] Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
to milo z Twojej strony ;]
|
|
Sorry, że jeden pod drugim ;) The Darkness- "Christmas Time" Neil Diamond- "Happy Christmas" -Ew. w wykonaniu Celine Dion My Chemical Romance - "All I Want For Christmas Is You" Stevie Wonder - "someday at christmas" Boney M- "Joy to the world"
|
|
Nic to, przecie nie jest to efekt katolickiego wychowania. To efekt oddziaływania "zgniłego Zachodu" na bezbronne dusze, wrażliwe na potrzeby bliżniego swego. Najważniejsze by Polacy krzewili tam religijne-katolickie postawy. Bo Europa potrzebuje nowych ewangelizatorów. Polak Polakowi katolikiem! .
|
|
kleks na 100% swieze! Pod Łosiem i Matysiaki ma jedna wlascicielke wiec bez roznicy gdzie sie zglosisz ale chyba lepeij od razu isc do Matysiakow:)
|
|
Jeżdżę Poznańską bardzo często.Teraz zawsze mam przy sobie aparat fot. To z tego względu,że jak kilka razy zauważyłem że jak stoi radar,to samochód Straży Miejskiej stał między ulicą a chodnikiem,a co jest między ulicą a chodnikiem?Trawnik.Mam nadzieję że kiedyś trafię a wtedy postaram się żeby zobaczyło takie zdjęcie kilka odpowiednich osób!!!
|
|
bo tak naprawdę kto się bawi w naprawy telefonów komórkowych. Poziom miniaturyzacji i integracji podzespołów w tego typu elektronice jest tak wysoki ,że takimi domowymi metodami nie ma mowy o jakiejkowiek naprawie. Po prostu kupić nowy telefon albo wymiana nowej płyty. Tylko u nas jeszcze pokutuje takie podejście zaniose telefon do naprawy a on ci go naprawi młotkiem i przecinakiem , czego przykład macie na powyższym poście. .
|
|
Już dawno na to głosowałam. Przestarzałe i nie ważne już teraz... ♥
|
|
niestety,trzeba zwalniać.... . co zrobić. szkoda kasy i prawka ewentualnie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hehe ludzie z browaeu hehehe dobry tytuł do jakiegoś filmu hehehe ![]()
|
|
Nie Mieszko nie miałem na myśli prywatnej szkoły. Mowa jest o szkołach państwowych. A co do mojego doświadczenia? Ogranicza się ono niestety tylko do państwowej szkoły wyższej jaką jest Politechnika Warszawska. Niestety nie stać mnie było na jednoczesne płacenie za szkołę i utrzymanie się ale to zamierzchła historia.
|
|
radimp ale nie orjentujesz sie jaki tam jest nr telefonu???
|
|
Jak pizza to tylko w D Angelo
|
|
Pod Gruszą by bylo najlepiej tylko szkoda ze jej juz nie ma buhahah
|
|
E=mc2 bardzo dobrze to ujełeś!
|
|
****!! ****!! ****!!
|
|
Cytat: Czy moje posty na serio tak malo znaczyly? Co sie stao??
|
|
Tak jak w temacie- nie mogę odczytać płytki dvd, nagrywanej bardzo nie dawno, zawierającej bezcenne jak dla mnie dane- zdjęcia mojej malutkiej córeczki. Płtkę raz udało sie odczytać, zaraz po jej nagraniu na kompie, później tylko na odtwarzaczu dvd, a teraz to już na niczym... czy jest na to jakiś sposób? bardzo mi zależy na tych zdjęciach!!!!
|
|
Byles szybszy ;-) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Do: buldog_angielski Tak, właśnie to ten.
|
|
Szczerze powiem że zawracałem. Zawsze jadąc od W Polskiego do 4plus. Jedynym zakazem może być opis strzłaki znajdujacej się na pasie. Ale o ile dobrze pamietam sygnalizacja jest w pierwszej kolejności przed znakami poziomymi.
|
|
wezcie sie nie smiejcie...ze kobiety zle prowadza...szkoda mi jej, lepiej byscie ja przytulili, a tak to bedzie miala depreche z tego co sie stalo...miala stres...a swoja droga...przeciez egzaminator mial pedal pod noga...samochod jest ubezpieczony...wiec sie nie martwcie, ze bedziecie placic
|
|
Ludzie w ekstremalnych warunkach robią różne dziwne rzeczy, co się dziwić takie czasy, szkoda dziewczyny i już. Tym gorzej, że to było na egzaminie. ![]()
|
|
kulig nie zrozum mnie źle,właśnie temu nazywam Amstaffy kundlami,że rzadko teraz można spotkać prawdziwy wzorzec tej rasy,bo jak sam mówisz namnożyło się ich chmara. Bo każdy dres(nie obrażając chłopaków noszących dresy ) musi mieć amstaffa,który w tym przypadku nie jest towarzyszem,przyjacielem człowieka,tylko wyznacznikiem w danym środowisku.I dojdzie to tego że za jakiś czas wyjdą takie mutacje,że naprawdę bedzie draka. Znam przypadek że chłopak który chce dać psu(amsaffowi) jeść musi do niego wchodzić z bejsbolem.Czy to nie paranoja?I ty mówisz o fajnym charakterze? Nie myśl sobie że chwale swojego buldoga dlatego że ma "odjazdowy" wygląd.W każdym porównaniu buldoga z amstaffem,napewno lepiej wypada ten pierwszy. A poza tym to nie jest jedyny pies którego mam,jeśli lubisz psy z mocnym charakterem,to napewno świat nie kończy się na amsaffach i tego typu podobnych.
|
|
Na mickiewicza można szybko tanio i bezpiecznie opłacić rachunek.nigdy nie miałem problemów z ich punktem.Bezpośrednio wpsółpracują z bankiem zawsze wszytko na czas jest opłacone.
|
|
Ja osobiście jeżdzę bardzo dużo (40-50tyś rocznie) i wiem kiedy prowadzi kobieta, albo "dziadzio". Objawia się to brakiem zdecydowania i nieprzewidywalnym zachowaniem. Oczywiście nie chcę uogólniać ale niestety takie zachowanie na drodze jest bardzo powszechne. Ale nie da się ukryć, że spotykam panie które jeżdzą bardzo płynnie i swobodnie oraz mężczyzn, w których pobliżu boję się jechać ;) A najgorsi są tacy co na prostej gaz do dechy i pokazuje, co to nie on, a jak przyjdzie jakaś kryzysowa sytuacja to nie wie co zrobić ( bach.... i drzewo ;) ) Jednak procentowo niestety wypada to na niekorzyść pań ;) Osobiście znam taką jedną co prawo jazdy ma 10 lat a do dziś boi się cofać ;) Wracając do tematu, dziwię się egzaminatorowi, że nie dał po hamulcach... Znak.... a równie dobrze mógł to być pieszy...
|
|
ja mam MDA Vario II innaczej zwanym SPV M3100. jest to zajefajne PDA :) posiada system operacyjny Windows Mobile ale jak sobie poszukasz to znajdziesz przerobione przez ludzi jego wersje. Ja mam blacksatin. Bardzo dobrze wspolpracuje z AutoMapa ;) z tego co slyszalem juz linuxa pisza lub maja na PPC ;) wiec niedlugo mozna i z linuxem sie pobawic ;) fajna zabawka ;)
|
|
Watpliwości swoje rozwiej zatrzymując radiowóz, ale jak sądzę oni mogą mieć też problem !!! Podstaw się zatem rozsądnie klepanie autka jest drogie. Bimbo !
|
|
A wszystko już było napisane... http://4lomza.pl/index.php?wiad=13723 "Wypożyczenie ma kosztować 3 zł za 45 minut. Także 45 minut ma ma trwać jeden cykl jeżdżenia, a później przez kwadrans lodowisko musi być czyszczone. Dorośli za możliwość 'ślizgania' będą musieli zapłacić 3 zł, a dzieci 2 zł. Jednorazowo na lodowisko będzie mogło jeździć około 80 osób."
|
|
Janie zapewniam, że z mojego powodu korki się nie tworzą... to nie byłam JA. £
|
|
julcia77 jak mozesz napisz bardziej konkretnie jak to wygladało w ktorym konkretnie miejscu doszło do stłuczk.
|
|
Oto kolejna dawka świątecznych Hitwó: Verba - ten czas Yellow-Jingle Bells Brian Adams - Something About Christmas Time De Su - kto wie Band Aid - Christmas time Luther Vandross- At Cristmas Time N- Sync -I Guess It's Christmas Time Wham - Last Chrismas Boney M - White Christmass U2 - Christmas Mariah Carey - All I want for Christams is You John Lenon - So this is Christmas Chris Rea - Coming Home for Christmas Banaroo - Coming Home for Christmas Cliff Richard - Christmas Time POLECAM
|
|
www.google.pl mozesz kupic steama, albo sciagnac non stema ;]
|
|
W każdym radiu lecą ciągle świąteczne piosenki,jeszcze miesiąc po świętach bedą je grać...
|
|
owszem...ma- zwiazek pytania do odpowiedzi...na ktora sam odpowiadasz...a drugie powiazanie to takie, ze napisalem 10-15. napisales 14...wiec potweierdziles
|
|
ja juz zaglosowalem...
|
|
Do Sury: hehe też pomyślałem o tym PK, o którym Ty myślałeś :P . A tak trochę apropos - z czego można postrzelać na łomżyńskich strzelnicach? Oczywiście nie chodzi mi o zwykły KBKs, tylko o coś ciekawszego...
|
|
Janku Serducho Ty moje. napisz " Czep się lepiej swojej baby"
|
|
Jesli chodzi o samo grodzisko to uwazam to za bardzo oryginalny i swietny pomysl. Jednak nie za takie pieniadze :( Za ta kwote bardziej przydalaby sie obwodnica miasta a pozniej atrakcje tego typu. Jednak jedli by sie znalezli sponsorzy to czemu nie? Bardzo dobra promocja miasta! Bimbo !
|
|
witam:) czy karta play'a będzie działała w telefonie z simlockiem ery? PZDR:)
|
|
Janie, ale sie nad Tobą pastwią ! i Ty na to pozwalasz !? Bimbo !
|
|
Dziękuję panu Grubemu za to słoneczko. Będę się starał, jedna pochwała znaczy więcej niż premia roczna.
|
|
Autor: BiloN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-12-07 18:29 Bez kituu nie nawdze metalu najgorsza muzyka na świecie bym wszystkich tych cweli powybijał ahh żal Elo Leo ziom hehe Takie wypowiedzi najgorsze sa ehhh to jest dopiero zal. Gosciu sie pyta czy ktos jedzie a ty ze nienawidzisz ja tez nienawidze i co??? Zasmiecam forum glupimi wypowiedziami?? A jka juz tak nie lubisz metalu to zaloz sobie nowy temat np "Kto nie lubi metalu" (sory za ot)
|
|
Uważam, że temat można uznać za zamknięty. Przedstawicielstwo YamCaffe wyjaśniło co było do wyjaśnienia i koniec. Swoją drogą duże brawa i słowa uznania za tę formę kontaktu i próbę wyjaśnienia tej sprawy. I to jest właśnie klasa i kultura.
|
|
no coz uważam ,że właściciele tego lokalu są ludźmi na poziomie o czym świadczy ten post z wyjaśnieniami. Zdaje sie jednak ,że chyba mają problem z uczciwościa ochrony ale chyba sobie z tym poradzą. Głównym problem jest po prostu wzrost pobytu nad podażą , zwłaszcza w stytuacji gdy na święta przyleciało z Angli mnówsto potomków roztrząsaczy gnoju z funtami i na siłe chcieli odrobić straty minionych lat no i odreagować. Efekt taki jak widać ha ha ha
|
|
ktos wie,kiedy otwieraja kuchnie w vipie?z gory dzieki za odpowiedz
|
|
Łomża na dzień dzisiejszy ze słabnącym dolarem i euro przypomina upadający PGR!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak zwykle w tym kraju nie maja na czym zarabiac to zarabiaja na zwyklych szarych obywatelach. Polskie Realia
|
|
trzeba by spojrzec ile rok temu bylo. o ile pamietam tez byl taki post.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
już widze oczami wyobraźni sportowy pub w Łomży, pełno wyrostków okupujących lokal z jednym piwem w ręku przez parę godzin... na pewno by się utrzymał...
|
|
"I to w dodatku z rodowem, po szczepieniach i w ogóle ... :/" oj markac Ty to sie czepiasz szczegolow.. ale tak naprawde to bez rodowodu i szczepien bym wziol...
|
|
Niema to jak dobra prywatka ze znajomymi. Nie opyla zię łażic po klubach w sylwestra najlepsz są prywatki z fajnym toważychem i nic lepszego nie trzeba wymyślać.
|
|
unomat trzymaj p..dę krótko. I jak nie chcesz to nie dyskutuj, a jak chcesz tak dyskutować, to kociej mordy możesz dostać. .
|
|
napisz sama! maturzystko, nie oszukuj siebie i innych - to miał na myśli Dran i to mam na myśli ja!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |