Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przez blisko 30 lat irlandzki kościół katolicki tuszował przypadki molestowania |
raczej inteligentna i dojrzala intelektualnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przez blisko 30 lat irlandzki kościół katolicki tuszował przypadki molestowania |
polecam Jezioro Roś.
|
|
Re: Przez blisko 30 lat irlandzki kościół katolicki tuszował przypadki molestowania |
zdałam mature rok temu i pomysł tej amnestii Giertycha uważam za niesprawiedliwy! znam osoby które w zeszłym roku również nie zdały i musiały zdawać ponownie mature, tymczasem gdyby zdawali w tym roku nie musiliby tego robić!! ale swoją drogą ajwlys masz rację, że matura się u nas zadomawia, szkoda tylko że nie ma jasno i konkretnie przedstawionych reguł, a pan Girtych zmienia zasady ot tak sobie, powinien je skonkretyzować znacznie wcześniej, przed maturą, a nie po niej... Zbych
|
|
@Krakin aleś Ty ułomny człowieku, czasem poza hiphopami warto też posłuchać innej muzyki, to nie jest żaden ***** bit tylko riddim, i Firma go nie zrobiła tylko też podjebała, sprawdź "doctor's darling riddim". i cały polski ogień sobie posłuchaj, przesłanie wiekszę niż "wychodzę z bloku, i mnie coś swędzi w kroku"...
|
|
mieczyk Dokładnie mi o to chodzi, co napisałeś.
|
|
delikatnie mówiac w c**** se laca z tym maturami, teraz to juz sobnie mozna reszte ze studiów załatwic .... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja nie ogladąłem macie jakies linki??/ do tego wystepu/?? ja moge podczas 15 minut za 8 zł wysłąc z 300 smsów:. na nią
|
|
Hooligans mi jej występ też się podobał...ale myśle że w najlepszyw wypadku będzie 3:)PS....najbardziej podobały mi się z jej występu te dwie"skrzydłowe" czyż nie?? Zbych
|
|
Iza chciała cicho i spokojnie!. Polecam więc jezioro Buwełno. Leszek
|
|
Demonie(ko) widać w Tobie ogromną tęsknotę... rudy błazen z druhem
|
|
Maćku każdej niedzieli odwiedzam klasztor "Ojców Kapucynów"i wciąż na nowo odkrywam piękno ołtarzy ,postaci na obrazach,zachwycam się rzeźbami.Możliwe ,że jest to związane ze wspomnieniami...przystępowałam tam do pierwszej komunii, brałam ślub, chrzciłam dzieci...To naprawdę ciekawy temat-dzięki Twoim postom dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy. Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
Re: Przez blisko 30 lat irlandzki kościół katolicki tuszował przypadki molestowa |
WITAM CZY MÓGŁBY KTOŚ PODAC LINK DO TEGO DZWONKA TO JEST COS TAM "co chcesz od magdy" Albo jak ktos ma to na meila grzybek_14@interia.pl z góry dzieki "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Bedziesz tak zakladal temat za kazdym razem jak zobaczysz jakas oferte pracy? Idz na rozmowe, to bedziesz mial jakis obraz i o wszystko zapytasz osobiscie.
|
|
|
www.google.com
|
|
Re: Przez blisko 30 lat irlandzki kościół katolicki tuszował przypadki molestowa |
chodzi o zlot motocyklowy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no, no, brzmi groźnie :)))))))))))))))))))))
|
|
No i sprawa wyjaśniła się bardzo szybko. Zwykła pomyłka stosunku nicków do życia realnego - chodziło o inną osobę, która wypowiada się na forum, lecz pod innym nickiem. Gites: czekam teraz na Twoje sprostowanie sytuacji.
|
|
Trawy na boiskach nie ma bo.... została wydeptana właśnie przez was - grających w piłkę i nic w tym dziwnego nie ma, to normalne. Gdyby szkoły miały pieniądze to zapewne na boisku byłby odpowiedni gatunek trawy, oraz byłaby koszona i utrzymywana w należytym porządku. Może dobrym pomysłem, byłoby znalezienie pomysłu, przez was graczy, skąd szkoła mogłaby uzyskać pieniądze na utrzymanie boiska ? bagrmosen
|
|
Malachit: jeżeli piszę posta z argumentami, a druga osoba zupełnie to pomija i odnosi się tylko do ostatniego zdania (nie wiem dlaczego, może nie ma argumentów), to nie jest to asekuranctwo? Bo pewne tezy mi nie pasują więc nie będę z nimi polemizować? Chyba jednak asekuranctwo. Gwoli ścisłości, jakby ktoś chciał napisać, że w zdaniu <No ale, skoro Ty uważasz, że te cechy oznaczają słabość to Twój problem. Mnie w to nie mieszaj :)> się asekurowałem, to chciałbym zaznaczyć, że to był protest przeciwko tezie Belli, iż napisałem, że kobiety są słabe. Nie wiem dlaczego tak uważa, ale widoczie ma do tego jakieś swoje, tajemnicze powody. Tylko niech mi nie wmawia czegoś czego nie napisałem :) Leszek
|
|
Gazela nie zastanawiałaś się nad tym aby zgłosić gazelę do herbu Łomży? Byłby to powiew świeżości od jelonka :) Ma zowsze Łomża
|
|
Hehe :) No ja właśnie swoją kawę kończę :) Ale jak pikieta to trzeba przygotować transparenty, wziąść megafon, zablokować drogi i załatwić zboże do wysypywania pod ratuszem =) rudy błazen z druhem
|
|
Pomysł niezły tylko niewykonalny, bardziej brzmi jak kampania reklamowa w okresie rekrutacji niż rzeczywistość bez żadnego poparcia władz miasta czy też województwa. Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa jest tylko uczelnią zawodową i w myśl ustawy z lipca 2005 roku może być nią tylko i nic więcej, czyli nauczać na poziomie I-go stopnia, campus to uczelnia rozbudowana a przede wszystkim kształcąca na III stopniach szkolnictwa wyższego np. Toruń, bo po co komu licencjat z WF-u jeśli bez mgr w szkole nie będzie mógł uczyć. Jesli już o tym myślą to powinni połączyć siły z WSA (mają mgr i doktoryzują wspólnie z IBMER-em, uczelnia akredytowana) oraz Jańskim (uczelnia akredytowana)- obie uczelnie przynajmniej mają akredytacje a Państwowa ma w tym zakresie wiele do zrobienia - pozdrawiam Anna
|
|
To nie był jeden budynek, tylko cały kompleks więzienny. Pozostałością po tym kompleksie jest jeszcze jeden budynek (obecnie mieszkalny) oraz budynek dawnego szpitala więziennego - obecnie siedziba Archiwum Powiatowego.
|
|
rozpoczęła sie udowa wczoraj bloku koło śnieadeckiego i ulicy przykoszarowjej komunalny!1 ciekawe jak będzie się prezentował!!
|
|
nHu-gdzie moje transparenty? Słomiany ogień?Upsss raczej zbożowy:) bagrmosen
|
|
Mysle, ze matura slabo poszla czlonkom Mlodziezy Wszechpolskiej, ktora zalozyl Romek. Ten rzad robi z siebie model takiego dla ludzi, ze niby robi wszystko dla czlowieka. Chwytami takimi jak ten R.G chce poprawic swoja sytuacje w sondazach przed wyborami samorzadowymi. Ale chyba jest za glupi nawet na takie chwyty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |