Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GIERKA powiesili za 12 mld . dlugu -za co powiesza her. TUSKA??? |
Pfffff, no co ty. Ja nic nie napsialem.... Wierzysz w to ?? :> dobra, niewazne. Od tamej pory sie nie logowalem ponownie tam. Ja temu forum xle nei życze... Niech przybiera na sile, w koncu musi reprezntowac godnie spolecznosc 2ligowego klubu :D bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GIERKA powiesili za 12 mld . dlugu -za co powiesza her. TUSKA??? |
ludzie trochę spokoju. wybory do rady były duzo wcześniej i to ludzie go wybrali, nie uczestniczać w radach nie pobiera diety, jeśli to za co został zatrzymany okaże się słuszne myślę, że zostanie z tej funkcji odwołany i z rady również, także nie gorączkujcie się jeszce nic nie udowdoniono, człowiek łatwo zniszcyć. Uważam, ze jeżeli winny to powinna spotkać go kara, a jak będzie niewinny to co wtedy powiecie?
|
|
ciekawe dlaczego policja nie ustawi radarów na Woj polskiego i Al Legionów szczególnie rano jak tiry mkną przez miasto by do 11-ej ujechać jak najdalej strach wyjechać rowerem na ulicę a co dopiero jeździć codziennie do pracy KTO RZĄDZI ULICAMI KIEROWCY TIRÓW CZY ŁOMŻANIE!!!!!!
|
|
Księżyc ma niebieską poświatę...dziś noc czarownic!:)
|
|
ej właśnie...co to był za dzwięk??? jakaś syrena i głos kobiety przez megafon??? bagrmosen
|
|
:-)byc tu z Wami i czytac nawet najwieksze bzdety to rozkosz dla mego umyslu:P:_))))))))))))))))))pozdrawiam Lomzan i Lomzanki,Janek rozgryzl pierwszy,ale nie powiedial ostatniego slowa"20lights"nie ma tu tego,w pracy czlowiek zapomina o przyjemnoscisch wlasnych,mysli o innychmo dzieciach mezu ,zonie ,powiem jedno nie myslcie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!znajdzcie wlasny trybik,ktory Was pochlonie,pozwoli zyc!!! Demon,nie ma 20 lights ani Nissana Murano,i nie bedzie mial(a),jak bedziecie mieli chec w grudniu spotkamy sie przy piwku,nie zartuje,nie bedzie barow pod chmurka,ale Ci co mnie znaja wiedza ,ze nie puszczam slow na wiatr:-) Tym czasem do milego zobaczenia w necie,mam wielki sentyment do mojego kraju i jak nie bede niec dostepu do sieci lomzynskiej u siostry bo ma przeprowadzke w koncu na wlasne ,bede korzystac z sieci publicznej jak znajde luke w kolejce:-(a to malo prawdopodobne,Lomza Gora JAK ZAWSZE!! ZWYKLY WPIS ZWYKLEGO FORUMOWICZA(CZKI) Wszystkiego dobrego Jurand
|
|
.......wypic kawe na tarasie,popatrzec na kwitnace roslinki,czuc pelnia serca tego co jest w nas,zycie nasz ezycie:-))))))))))))))))))))))muzepowiedziec,ze to,cos stracilam(lem),WSTAWAJCIE SKORO SWIT CIESZCIE SIE ZYCIEM,SMUTKAMI RADOSCIAMI A W KONCU ROZSTANIEM,zycie jest pelne niespodzianek!ja pragne niespodzianek,typu przyjaciol,!!!!,POZDRAWIAM lOMZANKA(ZAN) LOMZA DLA LOMZAN
|
|
witam. czy ktoś korzysta z praogramu Open Office 2.0. jak są osoby korzystające z tego pakietu biurowego to proszę o opinię tego programu.
|
|
OOpen jest ok, zauważyłęm jednak to że im nowsza wersja tym wolniej chodzi. Nie ma znaczenia specyfikacja komputera. Po porstu to zauważyłęm. Nie ma czegoś takiego w Microsoft , ale to szczegół. Śmiało instaluj i nie płać za Microsoft. Pamiętaj jednak aby pliki tekstowe tworzyć kompatybilne z Microsoft Word , bo nie wszyscy używają OPEN
|
|
A co tu pisać. Pakiet jak każdy inny. Mi się spodobała łatwość tworzenia spisu treści do pracy inżynierskiej (to było już dość dawno), co w MS Word było wtedy dla mnie trudne :) Niestety promotor używał jednego słusznego oprogramowania i byłem zmuszony do korzystania z MS Word-a. Dodatkowo nowe "Openy" mają zaimplementowany nowy format dokumentów rekomendowany przez UE: ODF - Open Document Format. Miejmy nadzieję, że i w Polsce stanie się on standardem. Nie da się niezauważyć, że Open Office jest wolniejszy i z wyglądu niedopracowany w porównaniu z produktami MS. W firmie używam tylko Open Office-a. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z fotoradarem to bardzo dobry pomysł, podobno ustawiony w dobrym miejscu może zarobić nawet ponad 500tys. zł. Niech Urząd Miasta ustawi fotoradar na ul. Zjazd gdzieś w okolicy stadionu (tam też niektórzy jeżdżą z zawrotną prędkością), i niech cały zysk płynie na ŁKS :)
|
|
Klawikordzie Jasne, że mnie obchodzi. Jest oczywiste, że jeśli wybrano osobę podejrzaną o korupcję i tymczasowo aresztowaną (aż na 3 miesiące), to osoby, które tę kandydaturę zgłosiły i poparły, nie mogą budzić zaufania, a cały ten układzik brudnych interesów wymaga zlikwidowania i ujawnienia. Niech wszyscy wiedzą, jacy ludzie rządzą w mieście. Temat "Jak się nazywa nowy V-ce Przewodniczący SM "Perspektywa?" nie jest przypadkowy. Skoro ktoś kogoś wybrał na ważną funkcje, to imię i nazwisko wybranego nie jest przecież tajemnicą, a sam wybrany powinien być dumny, że to właśnie jemu zaufano. Tu mamy pewne kuriozum. Wybrano jakiegoś Andrzeja Z., będzie rządził w SM, ale nikt (łącznie z 4lomza.pl) nie wymienia nazwiska. Toż to chore!!! Wyrósł następny Andrzej „pęczakopodobny”. Nie zdziwię się, że tym dziwnym kraju nad Wisłą, pewnego dnia zostaną przeprowadzone wybory parlamentarne, a na listach będą: Andrzej P., Andrzej L., Andrzej Z. i wielu innych „pęczakopodobnych”.
|
|
MarCo-sorry, ale straaasznie głupie pytanie zadałeś-niby nie wiesz jaki Pan Z:P Ze juz nie wspomnę o braku precyzji-wice Prespektywy-ale wice czego??:))) Marx-tak sie składa, ze byłam na róznych dostępnych mi "zebraniach" Spółdzielni. Widziałam co sie tam dzieje, widziałąm jak duzo w tym polityki itp. Dziwię się nawet, ze ta cała spółdzielczość jeszcze funkcjonuje, bo przypomina mi trochę filmy Barei. Nie lubię tylko gadania, ze ten czy tamten rządzi albo robi coś żle-a marudzący siedzi i tylko krytykuje, bo tak jest najłatwiej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
SN4P: nie wiem ileto jest "znacząco", ale jeśli taki TIR przekroczy prędkość załóżmy o 20 km/h i mknie przez miasto 70 km/h, to jest bardzo szybko, szczególnie gdy się weźmie pod uwagę mase tego potwora. Dziś stałam na skrzyżowaniu chcąc skręcić i z przerażeniem patrzyłam na 3 TIRY-y mknące o centymetry obok mnie.
|
|
święta racja MarCo, toż to są jaja, żeby o nowowybranym człowieku informować Andrzej Z., skoro to dla niego ujma, że został kim został i wstydzi się ujawniać, to po co w ogóle kandydował...?
|
|
Albo wstydliwa i bojąca się wychylić ;)
|
|
jezioro Rajgrodzkie tuż przed rajgrodem, przy ośrodku Knieja, śliczne, ciche miejsce. piękna plaża, niezbyt oblegana
|
|
Te ostatnie papierki bierze sprzedajacy, bo Tobie nikt ich nawet nie wyda. Jesli chodzi o wymeldowanie to u mnie akurat przebieglo bezbolesnie, ale trzeba tego dopilnowac, bo mozesz kupic mieszkanie z lokatorami. Notariusz bierze sobie jakas tam prowizje, a reszta kwoty to podatek. Tak wiec kwota jaka placisz u notariusza jest chyba zmienna, zaleznie od roznych czynnikow, warto odwiedzic kilku bo roznia sie cenami i tym co jest w nia wliczone. Jesli chodzi o bank, to przejdz sie po kilku i zobacz jakie maja warunki, bo teraz wlasnie wszystko sie zmienilo a trzeba to sprawdzac na biezaco. Ja wzialem w Milenium, w sumie obsluga mila jesli chodzi o nasz oddzial i bardzo pomocna, oferte tez mieli konkurencyjna. Bylo troche przestojow i problemow w centrali (nawal chetnych do kredytu przed zmiana warunkow), ale ogolnie poszlo dobrze. W PKO BP tez mieli wczesniej niezla oferte, mnie osobiscie zdenerwowali obsluga, wiecznie nie mozna sie niczego doprosic, zalatwienie kazdej pierdolki zajmuje sporo czasu. Tez mialem tam ksiazeczke, ale nie zdecydowalem sie na kredyt u nich, chociaz oferte maja calkiem dobra (zona byla u nich 3 razy zanim wogole dostala wstepna wycen kredytu i to niekompletna, moze akurat mielismy pecha ale pracujac nie ma sie czasu spedzac calych dni w banku). Troche po fakcie znalazlem, ale dobra oferte ma bank internetowy mbank (chyba), naprawde kredyt byl duzo tanszy niz w innych bankach, chociaz nie sprawdzalem szczegolow bo znalazlem to za pozno. No i brak oddzialu w Lomzy to duzy minus. Ale warunki to jedno, a wymagania banku co do kredytobiorcy to drugie, niestety nie zawsze dadza nam kredyt tam gdzie bysmy chcieli, co moze zmusic do wyboru innego banku.
|
|
marika zaśpiewała bardza dobrze, ale lepiej od niej jak do tej pory zaśpiewała Maria Peszek.
|
|
i znów MR.S z geby duper robi... wali sobie delikatnie mówiac w c****. Zachowuje sie jak gówniarz. Przynajmniej dwa słwoa wyjasnienia by sie rpzydały... w domu cisza, komórka cisza....
|
|
Zgadzam sie z Silwermanem. W pobliżu brakuje boisk do gry w piłke nożną, jedynym miejsce gdzie mozna pokopać gałe są osiedlowe trawniki, z których jesteśmy w dalszym ciagu wypedzani, przez ludzi stawiających coraz to nowe znaki zakazu lub zadzacych drzewka. Mam nadzieję, że ktoś zauwazy problem braku miejsca na grę i wstawi sie za nami.
|
|
To zrób coś z tym :) Jakaś petycja albo pikieta przed ratuszem :) Ma zowsze Łomża
|
|
Nie raz go widziałem jak jeżdźi tym swoim peugotem po mieście. W Lomży jest tylko taki jeden. Nistety jak się jeździ jak debil to trzeba później oddawać furę do blacharza hahaa..... HEHEHHE NO TAK TY JEŹDZISZ AUTOBUSEM TO TOBIE RACZEJ SIĘ NIEZDARZAJĄ KOLIZJE. A W ŁOMZY SĄ DWA TAKIE SAMOCHODY TYLKO JEDEN NIE MA TAKIEGO SRACZKOWATEGO KOLORU.
|
|
"Jestem", nie rób wiochy. Powinieneś być wdzięczny za to, że ktoś Cię uświadamia, gdzie robisz błędy. Nie piszę tego ze złośliwości. Wnioskuję, że jedziesz do jakiejś dobrze płatnej pracy na polu. Przez takich jak Ty (analfabetów wtórnych), mamy tam taką opinie, a nie inną. Stąd moja rada, zostań w domu. Dina
|
|
ciekawe , dzie ją poznał , na czacie czy na fotce , a może na sympatii , oboje fałszywe zdjęcia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |