Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jesteście za wprowadzeniem OBOWIĄZKOWEGO głosowania ? |
Dziekuje szczegolnie dla mojej zwoleniczki ona 311 ktora z calym sercem zobowiazala mi sie pomoc naprawde doceniam to pozdrowienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jesteście za wprowadzeniem OBOWIĄZKOWEGO głosowania ? |
jak wracalem w ten deszcz to suchej nitki nie mialem hehe:) ale deszcz sie przydal, i to jak:)
|
|
Pomóc Ci może jedynie Chuck Norris, zapewne on wie gdzie jest prąd z Konarzyc, tak samo wie gdzie się podziały tamte prywatki.
|
|
Kiedyś załozyłam temat stereoytyp feministki i wielu panów insynuuowało, że meżczyźni maja umysł bardziej ścisły, że skoro w świecie nauki przeważają mężczyzni to znaczy że są oni do tego świata lepiej przystosowani itp. Niestety ale mojego arguementu o tym, że kobiety były i są dyskrymionwane na polu edukacji nie rozumieli. Zapraszam do przeczytania tegoż artykułu. Bardzo ciekawe może otworzy horyzonty myślowe niektórych z was. http://serwisy.gaz eta.pl/nauka/1,34148,3480185.html
|
|
o no i mnie bys odwiedzil .... <rotfl> Leszek
|
|
he he ale jaja :D
|
|
Rebus koregujacy literowke :P Reasukujac <--> k=m pzdr :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
winien nie winien... siedziec powinien... prawda felix? Leszek
|
|
marcinie 135 dziekuje za wspaniale zyczenia , zycze tobie i twojej rodzinie tego samego.
|
|
Ty to nazywasz stresem??? ja inaczej, ale spoko to nie boli.
|
|
Może znajmi dostarczą ci z Łomży "prąd" w beczkach :P
|
|
Wiesz co sobie kup - portret osła Kołakowskiego To jest trendy Też chcę kupić mieszkanie - ale to sa jaja - jak jest popyt - nie ma sprzedawców - a nasi lokalini przedsięniorcy co???? Oni chcą sprzedawać wędlinę i mleko a nie mieszkania. lepiej protestować przeciw marketowi niż zbudować blok - chociaz zyski większe z bloku - ale przy budowie trzeba się wysilić - a może na domiar złego podzielić zyskiem. Kocham Łomżę i będę tu mieszkał mimo codziennej zaściakowości i strasznej kupy zacofania i kolesiostwa - ale warstwę średnio bogatą - czyli drobnych inwestorów mamy do dupy. pozdrawiam wszystkich właściceli sklepów którzy ciągle biadolą nad swoją cięęęęęężką dolą - a może wystarczy troszkę się wysilić?? Hę??
|
|
No coz, mieszkamy na obszarze zielonych pluc polski i uzywamy naturalnych kosiarek do trawy. Moze i sa w nieodpowiednim miejscu, ale biora przyklad z politykow naszego rzadu. Miela jezykiem nie tam gdzie trzeba. Tylko, ze nasi politycy miela jeszcze o tym, o czym nie trzeba.
|
|
kup se kota... tylko duzgo i po przeszkoleniu w specnazie ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |