Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisarz - Prorokiem w Podlaskiem? |
co tu dużo gadać.... wszyscy którzy słuchali audycji TWIX w radiu Bab wiedzą że ten program to połączenie orginalności z dużą przesadą... prowadzący go: niejaki tulipan i simon co prawda potrafią zaciekawić i przyciągnąć uwagę słuchacza ale ich pomysły sa czasami nie na miejscu i budzą w niektórych momentach nawet współczucie i politowanie. Jeżeli ich podejście w życiu jest takie jakie reprezentują w radiu to tylko współczuję... ale tak czy inaczej czego by tu nie powiedzieć niewątpliwie będę słuchał tych wygłupów... i chyba oto chodzi nie???!!!???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisarz - Prorokiem w Podlaskiem? |
Nie sądziłem, że ten temat może kogoś pasjonować .... http://www.wieze.republika.pl A jednak ...... Pod powyższym adresem znajdziecie mnóstwo zdjeć wież ciśnień z Polski i nie tylko .... a wśród nich nasza majestatyczna, łomżyńska wieżyczka :) Pozdrawiam Tiger P.S. Może ktoś wie ile nasza wieża ciśnień ma lat ? Kiedy powstała etc....?
|
|
Bo mu za to płacą. Poreg
|
|
Poreg, z toba gorzej jak z dzieckiem... uwierzylo w reklame... a plama nie schodzi? dlaczego? Skoro elomza.pl takie fajne i wogole super to dlaczego na ich forum sie nie wypowiadasz(??) tylko na 4lomza? A moze dlatego, ze moze masz nadzieje, iz twoja wypowiedz trafi do "Bezcennej"? A moze za kilka dni napiszesz jak to elomza itp wpadlo na SUPER pomysl zrobienia gazety "Za darmoche"... w serwisie ktory tak zachwalasz nie ma nic nowatorskiego i orginalnego. "Zasadniczo chodzilo mi o to, ze http://frodo.wsa.edu.pl nie jest portalem a strona dla uzytkownikow sieci WSA..." hihi ale sie usmialem, Poreg ty naprawde nie zrozumiales mojej ironii? Niesamowity jestes! Zeby nie bylo niejasnosci... chcialem ci tylko pokazac, ze stworzenie takiego serwisu nie stanowi dla mnie zadnego problemu. Dla twojej informacji, Stworzylem go od podstaw w ciagu jednego dnia (nie liczac pozniejszego dodawania newsow). A podalem ten adres bo jak sam napisales: "Jesteś taki mocny ! Spróbuj zrobić podobny „portal” !!!" Wstawiles slowo portal w cudzyslow, wiec nie sadzilem, ze mozesz miec problem ze zrozumieneim ironii w tekscie: "poreg: OTO moj portal!!!" Anyway... MirRobDer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |