Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tereny pod rozwój Łomża są !!! |
Bicz wodny można samemu zorganizować. Wystarczy kran na zewnątrz budynku co nie co węża z zaworkiem i bicz wodny gotowy. Jeżeli ktoś nie ma, zapraszam do siebie na działkę. Ciśnienie wody 2,5 atmosfery. Woda prosto z sieci, odpowiednio zimna. Relaks gwarantowany. Pierwszych 100 osób za darmo. Pozdrowienia. Dina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tereny pod rozwój Łomża są !!! |
człowieku co ty brałes :) ...............? podzielił byś się heheh bagrmosen
|
|
samsing5 łoł już drże hehe ty no malucha nie mam więc bardzo mi przykro a z tym poobijaniem to uważaj! poprostu wyraziliśmy swoje zdanie co sądzimy o kierowcy takiej małej kosiarki ;) do zobaczenia na drodze
|
|
na BP za 2pln, można mieć dobre bicze wodne :-) Dina
|
|
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie młodzieży chowanie. Na skutki nie będziemy musieli długo czekać. " Niestety to prawda!
|
|
ahahahahaha widzisz kolego jednak mialem racje musisz zmatowac portret psychologiczny inaczej nie pomozemy :D
|
|
I tu się mylisz! Nie można tak szufladkować ludzi. To coś jak z angielska "generalizations". Ja na imprezach piszczę tak samo przy AC/DC, jak i przy " Jesteś szalona". Potrafię nawet chodzić w szpilkach (ale po co się męczyć?) Martensy zużyte gdziesik w garażu się walają może... A że w duszy coś pozostało... Toż ja stateczna (?) matka i żona. Baczność! Odpowiedź: "I tylko pomyśl sobie w dogodniejszej porze o tym co już przez Ciebie kąpać się nie może Boże!" Ależ ty lecisz KabaretoStarszoPańsko! To ja znów szantowo: " Kiedy rum zaszumi w głowie cały świat nabiera treści" To zagadeczka. Prościej nie mogłam. Dina
|
|
ale przynajmiej pisza co mysla... a ps jakos duzo osob zdało a to sa odłamy takze sie nie wypowiadaj najlepiej Dina
|
|
w dzien slubu psychicznie bylam okey, tylko kolana mi strasznie drzaly
|
|
Faktycznie, wynagrodzenie w słuzbie zdrowia jest bardzo niskie. Natomiast wykonywanie ich obowiązków ma wiele do zyczenia. marcin135 piszesz " Aha no i od prywatnego płaci się podatki, a nie jak nauczyciele za dawanie korepetycji cała kasa do kieszeni nielegalnie zresztą ", to dlaczego lekarze nie dają żadnego pokwitowania??? i jeszcze jedna sprawa piszesz "Gdy wykryją coś co lepiej zbadać w szpitalu to faktycznie robia tam badania ale nie pobierają za to pieniędzy" tak to fakt tylko pacjent który nie leczy sie prywatnie to takiego skierowania nie dostanie na takie badanie lub czeka długi czas. Sory, ale lekarzy nie możemy wrzucać do jednego wora są faktycznie z powołania i odpowiedzialnie wypełniają swoje obowiązki. Czasami zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze lekarz w miesiącu przepracował łącznie .... godz, ma super dom, samochód ....??? a ma niskie wynagrodzenie.
|
|
stresik przedślubny miałam znikomy. Pamiętam jeszcze, że czekając na przyjazd Pana Młodego, spokojnie oglądałam sobie "Złotopolskich" :> Za to po ślubie, po wyjściu z kościoła, dopadło mnie. Gdy zobaczyłam tych wszystkich ludzi, którzy przyszli tam specjalnie dla nas, zrobiła mi się dziwna gula w gardle. Na szczęście małżon zareagował szybko i obyło sie bez beku:)
|
|
W sobote na koncercie trendy w Sopocie wystąpi łomżynianka MARIKA, znana jako "pierwsza dama polskiego dancehall'u".. znacie jakies jej kawalki/plyty? bo slyszalem kilka kawalkow i naprawde bardzo wysoki poziom..
|
|
Wiem,że kiedyś ZOMO miało taką armatkę wodną.Efekt murowany.
|
|
Sorry E-mail jest taki : iluzja-lomza@o2.pl 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |