Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najwiecej smiechu bierze mnie jak ten przyglupi tusk nadstawia uszu na |
Spox: chyba zamiast "fox" powinno pisac "Fort" , bo te piwo łomżyńskie przedawane jest w biedronce. Poza tym pod inna marka browar sprzedaje piwo na Litwie. A reszcie Europy to stoja w hipermarketach i stacjach benzynowym łomżyńskie piwka w puszkach... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najwiecej smiechu bierze mnie jak ten przyglupi tusk nadstawia uszu na |
adas01: Poprawka, ostatnio w Auchan w Bialymstoku ( wc zerwcu, jak zaczęly sie mistrzostwa swiata) Łomża Export w butelce kosztowała 1,79. Piwo oczywiscie szło, tym bardziej że data waznosći konczyla sie dopiero w grudniu. Spox: UNIBRE to browar belgijski do ktorego należy wspomniana Perla, Golman i jeszcze jakies browarki co sprzedają w hipermarketach, natomiast do Carlsberga należa jeszcze takei marki jak: Okocim i Haranaś. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale wstyd! Ryskago też myślała, że guma do żucia to "związek organiczny", co się prędziucho wkomponuje w przyrodę...:| No ładnie! A z dzieci swych ekologów chce zrobić! Odtąd nie wyrzucę nigdy wiencej!, choćby mi miała wyżuta łinterka klucze z dowodem osobistym w torebce damskiej zespolić na wieki! Tu żywię ogromną nadzieję, że skoro na mnie post Zovo podziałał piorunująco, to na innych także... :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Dzięki za dyskusję.
|
|
Jakeś Ty, Robaczku, wypatrzył te Anie z dalekiej Italii..??? :) Pozdrawiam.
|
|
Skąd niby nagle będzie więcej pieniędzy w SA skoro nie ma w stowarzyszeniu? Kapitał spółki, jeśli się oczywiście kiedyś powiedzie, będize wynosił 500tys to i tak brakuje około 500tys jeszcze. A spólka ma zarabiać a nie przejadać własne fundusze. Czyli niewiele to zmieni. Zmieni jedno, motywację zarządu. Jeśli to będzie prywatna spólka i prywatna drużyna wówczas motywacja zarządu będzie większa niz przy stowarzyszeniu. Ale braki finansowe pozostaną. Być może trzeba podnieść ceny biletów, ceny reklam aby jakoś zbilansować budżet. Tylko o ile , aby i sponsorzy i kibice jeszcze to zaakceptowali i dało wyraźny przypływ gotówki. Trudne zadanie dla zarządu.
|
|
pożyjemy zobaczymy co ździała nowy zarząd ŁKS-u.
|
|
Pytanie na wyrost. Nie miałeś już czegoś innego wymyśleć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |