Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier che uzdrowić ustrój polityczny w Polsce. Brawo ! |
Cytuję Autor: Filip_z_konopi (---.elomza.pl)Data: 10-07-06 10:17 WitamCo myslicie o pomysle utworzenia hotspot'a w Łomży na ryneczku?Dobry pomysł?A moze znacie inne miejsce gdzie by się to przyjeło? Filip Filipie wszystko cacy z Twoim pomysłem poza realiami. Według Ciebie, kto ma za to płacić i kto obsługiwać, też przecie nie za free !!. Miasto, podatki i te sprawy ?. A co z tymi indianami co są zdecydowanie przeciwko Internetowi i "kolejom żelaznym" ? brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier che uzdrowić ustrój polityczny w Polsce. Brawo ! |
lubama - Gratuluję elokwencji.
|
|
najlepiej to niech jakiegoś zacofanego księdza wybiora na prezydenta, bo tych mafiozów jeszcze w rządzie nie było!normalni ludzie nie chodzą już do kościoła, tylko zacofani i zaślepieni wieśniacy-co nie wiedzą co się na tym świecie dzieje, albo wielcy fani radia maryja i kochanego księdz rydzyka.ludzie w jakim świecie wy żyjecie? czy wy macie oczy???kościół to jest sekta, naprawdę! niewiadomo o co tam chodzi ! a jak iewiadomo oco chodzi to chodzi o kasę. nie ma dowodów na to że Bóg istnieje! może coś w tym jest! a co deo chrystusa to wszystko możliwe że miał potomstwo z Marią Magdaleną, ale nie ma na to konkretnych dowodów. świat nie jest i nie był do skonały, tajemnic jest pełno ,a najwięcej w Kościele. A co księżą to nie maja dzieci, walą teswoje parafianki pokolei, przecież to też zwykli faceci, popędy mają takie same jak i inni!
|
|
witam, co do siłowni to zobaczcie sobie to: http://www.smog.pl/wideo/1733/sterydy/
|
|
justynka nie mówq że cię uraziłem!?jeżeli tak to przepraszam.ale i tak nie uwierzę że jesteś łomżynianką z krwi i kości!
|
|
Przydałoby się czytanie ze zrozumieniem:)
|
|
Ostatnio ktoś mi powiedział: "Nie kłóć się z głupcem bo ludzie mogą nie zauważyć między wami różnicy" W tym momencie EOT z mojej strony. brak podpisu
|
|
Trzeba zacząć od drobnostek, jeżeli chodzi o global warming: - zamiast brać foliowe torebki w sklepach chodzić z własnymi, lnianymi, bądź z plecakiem - wyłączać lampki "stand by" w telewizorach, monitorach itd. bo w skali światowej przyczynia się to ogromnie do cofania lodowców - recycling! i tak dalej...
|
|
daktyl MOZE nie wie, ale ty NA PEWNO nie wiesz lomza metropolia nie jest, ale wszyscy okazujemy miastu i jego mieszkancom szacunek/no, moze wiekszosc/ to nasze miasto, tu sie czesto urodzilismy, tu wychowalismy a ty, gdzie sie urodzilas, gdzie wychowalas wedle twojego rozumowania, z wiochy /lomzy/ przyjechalas do miasta/lodzi/, prowincjuszka jestes i tyle ' tak apropo całe podlasie to jedna wielka wioska, i nie szpanujcie że jesteście z miasta, bo żeście się tam posprowadzali h.. wie z kąd w latach 80 albo 90 i udajecie wielką burżuazje, inteligencję, arystokraci się poznajdowali. chodzicie poubierani wszyscy tak samo, bo to jest na topie, ubieracie się w tych samych zasranych peweksach, no ale cóż ktoś musi poszpanować, że to niby on jest kul.ok, niech mu będzie' przejrzyj sie w lustrze swoich slow, lubama, nie ublizajac ci, rzecz jasna acha, nie ublizajac ci ponownie napisze tylko, ze nie miejsce zamieszkania jest istota czlowieczenstwa, a takie myslenie jest b., ale to b. prymitywne
|
|
Właśnie Gazelo!! :). lubama ja nie oczekuję niczego od państwa co jasno (dla niektórych chyba nie) wcześniej napisałem!. Radzę sobie sam. Skoro państwo to my więc my sami musimy sobie pomóc. That's all.
|
|
Zgadzam sie w zupelnosci z przedmowca. Zapomnijmy na chwilkę o fakcie, że Browar Łomża jest póki co wystawiony na sprzedaż (chociaż po cichu). Reklama ogólnopolska z punktu widzenia marketingowego to kolosalny błąd. Podjąć taką decyzję mogła osoba bez merytorycznego przygotowania do problemu. Przecież, z tego co mi wiadomo Browar Łomża jest browarem regionalnym więc jego target to głównie ludność Podlasia (a i też nie w całości - skuteczna konkurencja w postaci np. marki Dojlidy). Stąd nie rozumiem sensu reklamy ogólnopolskiej? Sprawa się nieco komplikuje jeśli do wszystkiego dodamy plany sprzedaży. W takim wypadku reklama, owszem, ma napędzać sprzedaż - ale nie samego produktu tylko...firmy:) Pozdrawiam
|
|
bigi - jak się Tobie Legia nie podoba to Ty nie chodź na ŁKS tylko na Jagiellonię. Większość "dziadków" z piknika kibicowało kiedyś Legii (lub Polonii).
|
|
W Gabs Foto - chyba 23 zł "na jutro" a 26 za 10-15 min ;] ----- 6 zdjęć tylko nie jestem dokładnie pewna cen Pozdrowionka :)
|
|
Mam takie pytanie do Pana Zajkowskiego lub kogos innego kto bedzie umial na nie odpowiedziec. Dlaczego w nowym zarzadzie brakuje pana Poteraja?
|
|
1.Lech 2.Tyskie 3.Łomża Export 4.Łomża Wyborowe
|
|
Dran: ceny oczywiscie zależą od lokalizacji. Jednakże mieszkania z rynku wtórnego często przewyższają ceną nowe lokale. Zdarza się, że nawet o 200 zł na metrze.
|
|
cycq cóż mogę powiedziec.... za inteligentny to chyba nie jesteś... jak bedziesz sie tak brzydko odzywał to powiem twoim rodzicom i zabronia ci siedziec przy komputerze!!!!!!
|
|
Lubama no prosze, jak sie Tobie poglady zmieniaja, zaleznie od tematu na ktory sie wypowiadasz. Co do sposobu zarabiania, to wybacz, ale dla mnie nie jest bez znaczenia czym sie zajmuje, a naciaganie ludzi i robienie im wody z mozgu juz wyjatkowo nie jest powodem do dumy wedlug mnie. Co do zarobkow, to wybacz znam osoby ktore zajmuja sie podobnymi do Ciebie rzeczami i deklaracje o zyskach przez nich skladane w celu omamienia ludzi sa wyssane z palca, poza garstka tych znajdujacych sie na samym szczycie piramidki. Tylko dziwi mnie ze raz pochwalasz cwaniactwo, a raz bredzisz o uczciwosci, patroityzmie i obowiazkach wobec panstwa... Moze czas sie zdecydowac i zajac jakies stanowisko? Jak przesledzilem Twoje posty w roznych tematach, to az zal czytac. Lomza to wiocha, mieszkaja tu same chamy i buraki, studia zawaliles, chcesz sie sadzic ze szkola... a zaraz walisz wstawki o tolerancji itp... Nie potrafisz ludzi szanowac, ani miejsca skad pochodzisz, zawodowo zajmujesz sie naciaganiem, a mi piszesz, ze jak mi sie nie podoba to sie moge z tego kraju wyprowadzic? Chlopie jestes plytki ze az zal, a Twoje poglady to choragiewka na wietrze, zmieniasz je jak Ci wygodniej, byle isc po najmniejszej linii oporu. Wogole to o co chodzi z tym wojskiem? Studia nie wyszly i zgarneli czy co? A jesli chodzi o utrzymywanie sie, to nie Ty jeden sam na siebie pracujesz i nie masz pomocy rodzicow ("mogłem liczyć na pomoc finansową rodziców" - to cytat z Twojej strony), wiec nie pisz do mnie wiecej w takim tonie, jak we wczesniejszych postach, bo niektorzy maja chociaz uczciwa prace i nie pluja na miejsce z ktorego sie wywodza. Poki co, to Tobie nie pasuje kupowanie mieszkania w tej dziurze Lomzy, nie chcesz juz mieszkac wsrod chodzacych do kosciola prostakow itp itd. Wiec jesli jeszcze raz napiszesz mi o obowiazkach wobec ojczyzny to skreci mnie ze smiechu. Moze niedlugo Lodz tez bedzie dla Ciebie za mala i zdecydujesz sie zamieszkac w jakims lepszym kraju, gdzie znajda sie ludzie dorownujacy Ci poziomem... Peter, a co do Twojego posta, to wlasnie takie myslenie wojskowe mnie powala. Co ty nie powiesz gdzie kto powinien lezec... Niech sie w takiej jednostce zdecyduja albo nie sa instytucja noclegowa i nikogo nie wpuszczaja albo jak im pieniazki nie smierdza to niech zalatwiaja sprawy po ludzku. Ale masz racje, powinni wziazc kase a straznik powinien strzelac,bo jakis durny trep chcial zarobic tylko zapomnial powiedziec ze maja kogos wpuscic. Ot cale wojsko, brak kompetencji i totalna samowola, przynajmniej tam, gdzie siedza poborowi. No ale przynajmniej sie taki straznik moze poczuc wazny przez jakis czas, bo pozniej w zyciu juz takiej wladzy miec raczej nie bedzie, chyba ze trafi do strozowki w jakiejs firmie i bedzie szlaban podnosil. Malachit a Ty powiedz mi, zrobili w wojsku z Ciebie takiego twardziela, ze wiesz kto bedzie **** trzasl w razie czego? Poza tym rozejrzyj sie chlopie jak sie teraz prowadzi wojny. Pewnie bedziesz z tego kbk ak do samolotu? Powiedz mi jeszcze, ze te pare miesiecy w wojsku przygotowuje do realnej wojny... Jak ktos nie ma odpowiedniej psychiki, to i w wojsku jej nie nabedzie, co najwyzej kogos do zalamki doprowadza i tyle.
|
|
lubama: "normalnośc" to pojęcie względne i nijak nie uznałabym za "normalne" tego co wypisujesz.
|
|
hahaha...bez komentarzai temat chyba powinien byc juz zakonczony...:) dalsza polemika nie ma sensu... Zbych
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |