niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakaty Symbol przemian został doktorem

taa to ostatnio siedze i slysze jakis skuter jedzie, potem ide do sklepu patrze a tak koles trawe scina pilarka haha, mnie to denerwuja te suszarki tylko pierdzi :/

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakaty Symbol przemian został doktorem

hehe no z tymi głosnikami to racja ja widziałem typa co wozi radio w plecaku odkręcone na ful heheh totalna beznadzieja no zeby jescze bez kasku to moze by słyszał a może chce zagłuszyć perkotanie tej kosiarki ?

Aby niebyła ciepła i dobra zapoja była to każdą wypije wódkie :]

a wiecie że 16 lipca jest Festiwal Kultury Żydowskiej (w Krakowie) :-P

Ty gościu byś chciał jeżdzic na zloty???? Popierdzieliło cie. Po pierwsze to ojcy by cię pewnie na takie cos nie puścili a po drugie to nie wiem czy byś za nami zdążył tą swoją 50. Nikt z motocyklistów nie wzioł by za ciebie odpowiedzialności i nie czekał na ciebie na trasie jak ty bedziesz wyduszał z niej to 60 km/h

Ogólnie mi się podobało, osobiście wolę żeby coś się działo na muszli niż nic... :) jedynie to spóźnienie Ivana było zdecydowanie nie na miejscu!!

brak podpisu

prawdomuwny--> z miłą checią załoze się ze nic z tego nie wyjdzie!! pasuje ci?? next sezon bezie spadek.

Z najkrótszą drogą to chyba lekka przesada.

Pozdrowienia

Jak wygląda nasza rzeczywistość: człowiek musi patrzeć sobie pod nogi, żeby nie zabić się na krzywym tudzież rozwalonym chodniku. Niestety patrzenie pod nogi pozwala nam również na obserwowanie milionów smieci, które walają się w około. Jeżeli chcesz przejść przez pasy, to możesz liczyć na typową Polską uprzejmość drogową, czyli kierowca samochodu przyśpieszy na Twój widok. Idziemy dalej, i mamy dwie możliwości: albo zobaczymy poszarpane, stare i brudne kamienice, albo jakże kunsztownie zbudowane, tekturowe zabudowy komunistycze. Po drodze mijamy śmietnik: jeden na wszystkie odpadki. Wsiadamy w taksówkę, kierowca wiezie nas do celu jak najdłuższą drogą. Po drodze korzystamy z miłych udogodnień drogi jakie zafundowała nam polska komunikacja: dziury na drogach, brak pobocza itp. W nocy strach gdziekolwiek iść, żeby nie zostać zabitym/obrabowanym, a normalni ludzie chowają głowę w piasek, kiedy widzą np. jak kieszonkowiek okrada kogoś w autobusie. Jedyna kultura jaka rozwija się w naszym ukochanym kraju to dresiarska, skejtowska i moherowa. Hobby naszego narodu to z kolei niszczenie domofonów, ławek w parku, mazanie sprejem gdzie się da no i oczywiście żulenie się pod piwem z bandą kolegów. Ostatnio show robią u nas emeryci i renciści oraz nasz kochany rząd, który bardzo się stara pomóc naszej gospodarce.
Kultury i wychowania nie ma u nas za grosz.

a jest jeszcze jedna....zapraszam do rejestracji wszystkich....super gra:)
http://www.my-fantasy.net/?ref_id=137304[url/]

Ja myślałem oczywiście o robieniu kręgów w zbożu zboczusiu :D

Maćku - piękna robota. Pisz dalej !

Szczególne podziękowania za unikalne (przynajmniej dla mnie) fotografie.

Leszek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org