Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mamy noego prezydenta i min spraw zagranicznych |
hege - tu nie chodzi o reklamę, tylko o pracę mózgu... choć ty starasz się koncentrować na czym innym ty sygnały przez uszy, oczy, inne zmysły są odbierane i przetwarzane przez nieświadomą część Twego umysłu... ...i choć świadomie odrzuca cię jakaś reklama, to kilka dni później gdy czegoś szukasz, albo próbujesz dokonać wyboru - mózg pomaga ci...... ...ale myślę, że ten wątek nie do końca jest o tym.... :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mamy noego prezydenta i min spraw zagranicznych |
spozniles sie ;p Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No i koniec meczu..... ŁKS przegrał 2:1.Brawa dla naszych za walkę.
|
|
o boze zal mi sie robi .
|
|
No niestety linku narazie nie mogę zapodać (admin nie pusciłby mi tego posta jak bym podał adres stronki :)). Ale wszyscy zainteresowanie niedługo będa wiedzieli co to za strona i jaki jest jej adres.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |