Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bracv forsę z bidżetu i "wychowywać" |
z Francuskiego HH polecam Soundkail ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bracv forsę z bidżetu i "wychowywać" |
znając co niektórych "fachowców" to taniej by wyszło kupić nowy ;-)
|
|
Załatwcie Specjalno Strefe Ekonomiczią i bendzie inwestycji full polskich i zagranicznych. Drugi przykład z Zambrowa park maszynowy po zamtexie, działają już tam firmy i zatrudniają, skoro tam można było to dlaczego nie unas po bawełnie.Tam się wystarali o $ z UE. Po trzecie lotnisko w Czerwonym Borze z prawdziwego zdarzenia tak że by choć jeden,dwa samoloty na dzień tanich lini mogły lądować + prywatne i transportowe. Jak by te trzy sprawy wypaliły to byś Łomży nie poznał :) tyle by się zmieniło.
|
|
Baba jestem, więc co się będę na tematy wojskowe wypowiadała...:) Z moich obserwacji wynika jednak, że chłop po wojsku: 1. Umie se koszulę wyprasować; 2. Ugotuje grochówkę (i nie tylko!); 3. Jest odważny i posiada coś takiego jak ambicję i honor; 4. Nie trzyma się kurczowo spódnicy mamusi. No i generalnie nie boi się życia (może się i boi, ale nie widać tego po nim). Jedynym skutkiem ubocznym odbycia służby wojskowej z tego, co kojarzę jest to, że Ojciec nauczył się tam palić, ale znam też takich, co przez wojsko przeszli i nie palą, jak również takich, co w armii nie byli, a palą na potęgę. Są to jednak TYLKO moje, subiektywne spostrzeżenia, więc wogóle nie musicie brać ich pod uwagę..:) Acha, I wszyscy znani mi faceci "po wojsku" uważają, że służba wyszła im na dobre. Jurand
|
|
Każdy może zrobić se nicka jakiego chce. Zmienić też nie problem. Można zmienić i dalej pisać pod innym nickiem. Ja wiem kto to MrS i co z tego? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
to jaką maszyne polecacie ktora jest na karte motorow. i do 300 zł ??
|
|
Pisać pod lipą mógł, tylko Jan Kochanowski, a Tobie Marco pozostało tylko sączenie zimnego piwka pod lipą,, bo o pisaniu jak sądzę nie ma mowy w taki upał, no może pozostało jeszcze siedzenie. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
..SE NICKA.... BUHEHEHEHHEHEHE
|
|
Moja dziewczyna studjuje psychologię i o reklamie durzo się dowiedzieć moge od najlepszych wykładowców w kraju. Te reklamy nie trafiają do mnie one MNIE ŚMIESZĄ i gdy ich słucham zastanawiam się jaki kretyn to wymyślił i wręcz odrzucają mnie od reklamującej się firmy. Gdy czegoś potrzebuję pytam znajomych (tych co to do reklam mają ten sam stosunek co ja). Nie jestem tympem człowieka na którego reklamy mają potężny wpływ ( na mnie przekaz podprogowy podobno gorzej działa - "bo się za dużo zastanawiam"). Ja poprostu widze w tym kasę i szkoda że tylko w tym... Nie jestem ekonomistą i rozwuj postrzegam jako taki stan przestrzeni w którym moge kupić sobie samochód i mieszkanie, a dzieciaki puścić na studia. A nad ekologią ludzie zaczną się zastanawiać gdy 50% naszych rzek będzie jak Wisła. Tylko wtedy będzie już za późno i jedynym ratunkiem może okazać się ta przeklęta technologia która z gó...a zrobi papier, szkło i energię. Jedyne co teraz możemy zrobić to myśleć nad ekologicznymi technologiami które nie będą zapobiegać, a leczyć. Pozdro i dobranocka niech Ci się przyśnią rozwiązanie istnienia monopoli magnetyczny - a sam Dirac zmartwych wstanie i wręczy Ci nagrodę Nobla strzałeczka ---------->
|
|
Njagosze jest to - w kontekście ekologii - że już teraz jest za późno. :) Problemem nie jest tak naprawdę nasza Narew, czy Wisła ale globalny stan środowiska i fakt, że do ludzi nie dociera skala problemu. Gdyby twojej rodzinie groziła bezpośrednia katastrofa powodzi, czy trzęsienia ziemi nie myślałbyś o nowej szafie, czy telewizorze tylko jak uratować najbliższych, niestety ciężko jest przenieść zachowania człowieka ze skali mikro do makro. rudy błazen z druhem
|
|
oby szybko powstała sportowa spółka akcyjna.
|
|
BUHHEHEHHEEHEH MAŁOLACI SRAJĄ W PORTKI. W KAMASZE I KONIEC SRANIA PO KSZAKACH.
|
|
Wdowczyk zarządził zmiany powrotne............ czy to siatkowka? hehe
|
|
wodka na szybko jest dobra :)) Zbych
|