Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zbudują nam VIABALTCIA...chachacha |
Hehhe ;o) Ja na księcia czekam już 24 lata i nie spotkalam ;o) Może zacznij całować żaby? ;o) Pozdrowionka ;o)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zbudują nam VIABALTCIA...chachacha |
A ja już wymieniłem :-) rok temu ;-)
|
|
to tak wygląda jakby MrS miał jakieś rozdwojenie jaźni hehe . Ten sam nik , ta sama sygnaturka i ''pozdrawiam'' Musisz zgłosić się z tym do admina
|
|
Najprostsza metoda sprawdzenia - kliknąć na nicku i spojrzeć na listę postów :-)
|
|
Gardos idz na siłke do filipa .
|
|
Hm, pierwsze słyszę, że Marika jest z Łomży.. Zawsze myślałem, że z Wrocławia. Fakt, okrutnie przypomina mi pewną znajomą z czasów liceum, ale tamta nie nazywała się Marika ;) A Bass Medium rox swoją drogą ;)
|
|
Brawo!!!
|
|
***** , nasz stadion został dopuszczony warunkowo do gry w II lidze , muszą tylko założyć monitoring , poprawić ogrodzenie i murawe i gramy u nas
|
|
Frotuś, spryciulo :), ta babeczka, to nieżyjąca już, niestety, Łucja Prus... Dalej jest: ...to się zdarzyło - co się zdarzyło... Jakby mi kto powiedział lat temu z 10, ze będę słuchała takich sentymentalnych, łzawych utworów, w życiu bym nie uwierzyła! :D A to Twoje, to znowu Piżama, czy insza koszula nocna?? :))
|
|
A baby do garów! :]
|
|
Absolutnie Absolut. Absynt (inaczej piołunówka) , kolor zielony , piłem , bardzo ciekawy smak. Niestety ta produkowana obecnie jest pozbawiona środków halucynogennych.
|
|
Mieszkanie w Łomży w tej dziurze? ja się na to niepiszę!
|
|
Oni mają jakieś przedstawicielstwo w Łomży? Leszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |