Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent Łomży może pełnić obowiązki |
... a może jakieś numery w lotto byś podała ?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent Łomży może pełnić obowiązki |
a jest może u nas jakaś siłownia z klimatyzacją?? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Z tego wniosek ,że nie ma dobrego serwisu w Łomży:)
|
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_hip_hop
|
|
Jest to jeden z niewielu dobrych pomysłów, jakie ostatnio się pojawiły. Jest to powrót do normalności. Każdy powinień odebrac minimalne przeszkolenie jak zachowac sie w sytuacjach kryzysowych. Teraz co drugi z krytykujacych ten pomysł na forum nie ma zielego pojecia jak w sytuacjach zagrozenia sie zachowac. A moze Panie MRS wiesz jakie sygnały ostrzegaja ludnosć przed zagrozeniem skażeniem chemicznym. A FM-INFO pewno dokładnie wiesz jak sie zachować w sytuacji gdy poszkodowanych zostanie wokół Ciebie wiele osób np wskutek wybuchu cysterny przejeżdzajacej obok ciebie. Albo panie Urzędzie skarbowy, zapewne dokładnie wiesz jak masz się zachowac w lesie na terenie objetym pozarem. To tylko kilka zbednych normalnemu młodemu człowiekowi informacji, które nabyłby w trakcie słuzby wojskowej. Tak wiec sprzeciw wobec powszechnej słuzby wojskowej jest krótkowzrocznym działaniem pozbawionego instnktu samozachowaczego społeczeństwa. Panowie dorośnijcie. Wojsko jest dla dorosłych a Wy zachowujecie się jak rozkapryszone bachory. Bądźcie cokolwiek pożyteczni dla społeczności, nie tylko dla siebie. POWSZECHNA SŁUŻBA WOJSKOWA DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!! Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
wogóle nie ma o czym dyskutować. Beznadziejny pomysł. Po cholere takie przeszkolenia skoro ma być wojsko zawodowe? Tak samo po cholere trzymać wykroczeniowócw w więzeniu skoro mogliby kary za niepłacenie alimetnów, drobne oszustwa. kradzieże odrapiać pracując w zakłach albo na usługach państwa. Tak sie zastanawiam kto wybiera tych osłów? Kto wymyśla te debilizmy? I ostatnie pytanie. Pod wpływem jakich leków? Jeśli bez recepty to i ja sobie kupię :P
|
|
Ja bym pomógł, ale nie wiem, a sam mam problem z przełącznikiem :) Przy okazji: spotkał sie ktoś z problemem przybrudzenia ekranu wyświetlacza w aparacie cyfrowym/kamerze? Mam jakiś kurz miedzy warstwami i nie umiem go wykurzyć :P
|
|
co się z nim dzieje
|
|
Spokojnie panowie!! Przecież istnieje możliwość "odbębnienia" wojska w Policji :) Pzdr .
|
|
MrS: wątpię żeby można w czasie tygodnia przeszkolić z takiej dziedziny. 3/4 naszej młodzieży to wymoklaki, którzy nie chcą chodzić na zajęcia w-f. Te 4 miechy dobrze by im zrobiło. Jestem jak najbardziej za !!!!!!!!!! Wykluczył bym tylko z tego obowiązku jedynych żywicieli rodziny oraz studentów (także na zaocznych). Reszta do szczoty i kartofli a w wolnych chwilach na szkolenie P-GAZ (wie który - co to? ) ...niech sie inni wstydzą.
|
|
wcale nie chlej a w nocy tylko w dzień i nie zmyslaj bo mieszkam w piatnicy:! (nie jestem pijak i nie pracuje na budowie)
|
|
Co to znaczy ''wogle''? To coś jak " Google"? Zbych
|
|
Gosciu podobno wedził szynki i sie zajęło, poszlo tez na dzialke mojego kolegi gdzie sie gołębnik zajaral i troche golabkow sie uwędzilo ;]
|
|
Co sie stało?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |