czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prezydent Łomży może pełnić obowiązki

... a może jakieś numery w lotto byś podała ?? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prezydent Łomży może pełnić obowiązki

a jest może u nas jakaś siłownia z klimatyzacją??

Uwaga!!! nabity :)))))

Z tego wniosek ,że nie ma dobrego serwisu w Łomży:)

http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_hip_hop

Jest to jeden z niewielu dobrych pomysłów, jakie ostatnio się pojawiły.
Jest to powrót do normalności.
Każdy powinień odebrac minimalne przeszkolenie jak zachowac sie w sytuacjach kryzysowych. Teraz co drugi z krytykujacych ten pomysł na forum nie ma zielego pojecia jak w sytuacjach zagrozenia sie zachowac. A moze Panie MRS wiesz jakie sygnały ostrzegaja ludnosć przed zagrozeniem skażeniem chemicznym. A FM-INFO pewno dokładnie wiesz jak sie zachować w sytuacji gdy poszkodowanych zostanie wokół Ciebie wiele osób np wskutek wybuchu cysterny przejeżdzajacej obok ciebie.
Albo panie Urzędzie skarbowy, zapewne dokładnie wiesz jak masz się zachowac w lesie na terenie objetym pozarem. To tylko kilka zbednych normalnemu młodemu człowiekowi informacji, które nabyłby w trakcie słuzby wojskowej.
Tak wiec sprzeciw wobec powszechnej słuzby wojskowej jest krótkowzrocznym działaniem pozbawionego instnktu samozachowaczego społeczeństwa.
Panowie dorośnijcie. Wojsko jest dla dorosłych a Wy zachowujecie się jak rozkapryszone bachory. Bądźcie cokolwiek pożyteczni dla społeczności, nie tylko dla siebie.

POWSZECHNA SŁUŻBA WOJSKOWA DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!!

Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem

wogóle nie ma o czym dyskutować. Beznadziejny pomysł. Po cholere takie przeszkolenia skoro ma być wojsko zawodowe? Tak samo po cholere trzymać wykroczeniowócw w więzeniu skoro mogliby kary za niepłacenie alimetnów, drobne oszustwa. kradzieże odrapiać pracując w zakłach albo na usługach państwa. Tak sie zastanawiam kto wybiera tych osłów? Kto wymyśla te debilizmy? I ostatnie pytanie. Pod wpływem jakich leków? Jeśli bez recepty to i ja sobie kupię :P

Ja bym pomógł, ale nie wiem, a sam mam problem z przełącznikiem :)
Przy okazji: spotkał sie ktoś z problemem przybrudzenia ekranu wyświetlacza w aparacie cyfrowym/kamerze?
Mam jakiś kurz miedzy warstwami i nie umiem go wykurzyć :P

co się z nim dzieje

Spokojnie panowie!! Przecież istnieje możliwość "odbębnienia" wojska w Policji :)
Pzdr

.

MrS: wątpię żeby można w czasie tygodnia przeszkolić z takiej dziedziny. 3/4 naszej młodzieży to wymoklaki, którzy nie chcą chodzić na zajęcia w-f. Te 4 miechy dobrze by im zrobiło. Jestem jak najbardziej za !!!!!!!!!! Wykluczył bym tylko z tego obowiązku jedynych żywicieli rodziny oraz studentów (także na zaocznych). Reszta do szczoty i kartofli a w wolnych chwilach na szkolenie P-GAZ (wie który - co to? )

...niech sie inni wstydzą.

wcale nie chlej a w nocy tylko w dzień i nie zmyslaj bo mieszkam w piatnicy:! (nie jestem pijak i nie pracuje na budowie)

Co to znaczy ''wogle''? To coś jak " Google"?

Zbych

Gosciu podobno wedził szynki i sie zajęło, poszlo tez na dzialke mojego kolegi gdzie sie gołębnik zajaral i troche golabkow sie uwędzilo ;]

Co sie stało?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org