Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydenta Łomży nie uda się zawiesić |
A i jeszcze jedno...ktoś przegrał zakład:)))!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydenta Łomży nie uda się zawiesić |
Wciąż żyję, wciąż kocham,wciąż się dręczę...
|
|
typer: ale po co ty się produkujesz?! jak już autochton napisał zajmnij się swoim FC Hendon. nie wiesz człowieku co to jest patriotyzm (szczegolnie ten lokalny), nie wiesz jak to jest gdy sukces osiaga twoje miasto w którym się urodziłeś i wychowałeś, wiec na prawde nie wiem po co zabierasz głos i mącisz. człowieku Londyn duże, piękne, nowoczesne itp. itd. etc. po prostu raj na ziemi... idź pozwiedzaj, porób zdjęcia. bądź dumny z tego że jesteś Londyńczykiem (że jesteś kimś, prawda?) po jaką cholere zabierasz głos w sprawie która zupelnie cię nie dotyczy ale masz racje. powinniśmy poprawić warunki do treningów naszej młodzieży. do tego potrzebny jest nowy stadion, nowe boiska boczne etc. boiska na osiedlach. Polska kocha i będzie kochała ten sport czy to sie komuś podoba czy nie.
|
|
czekam na kontakt mr.s numer znasz!!1
|
|
Postęp wiąże się z przyspieszeniem naszego życia. Pędzimy na oślep za czymś lub za kimś,rzadko oglądamy się za siebie. Często po trupach do celu. Silne osobowości nieźle radzą sobie z tym tempem ,czują się jak ryba w wodzie gdy coś się dzieje. Słabsze, wrażliwsze niestety nie potrafią odnaleźć się. Zamykają się w swoim własnym, wewnętrznym świecie.Stąd mnóstwo frustracji, depresji, nerwic i innych zaburzeń osobowości. Sama nie wiem czy wolałabym wieść życie "sielskie-anielskie" bez telefonów komórkowych ,komputerów, bieżącej wody itd.- czy też siedzieć sama, zamknięta w czterech ścianach za przyjaciela mając telewizor... Pozdrawiam.
|
|
Bo Ona jest znana... ale u siebie na prowincji ;D
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8265#3 Ludkowie kochani z Łomży i okolic! Pliiiizzzz! Oddawajcie krewkę! :) Jeśli po serii stosownych badań okaże się, że moja 0Rh"-" się nadaje, sama się zgłoszę - będę lżejsza!
|
|
Witam serdecznie! Czy mógłby mi ktoś polecic jakiegos lekarza od zylaków? Będę wdzięczna za pomoc.
|
|
No no no... :)
|
|
Zapewniem was że Marika jest z Łomży znam ja i przez rok mieszkałam z jej siostrą rodzoną...
|
|
Przepraszam za błąd pierwszy mecz łks'u ŁKS Łomża - Polonia Bytom Dziekan
|
|
Bo to pewnie zalezy jacy byli przed wojskiem ;) Znam takich co przed wojskiem zbijali baki na osiedlu, bo nie chcialo sie ani uczyc ani pracowac. Moze czesci z nich wojsko wyszlo na dobre, a reszta pewnie wypila tylko jeszcze wiecej wody niz w cywilu ;) A koszule to ja se umiem wyprasowac, chociaz w wojsku nie bylem, wiec chyba sa na to mniej drastyczne sposoby ;) Biorac pod uwage jak wyglada pobyt w naszej armii, uwazam ze dla kogos z ambicjami, zdolnego i pracowitego to tylko strata czasu i krok w tyl. Bo wiekszosc czasu spedzi na wlewaniu w siebie litrow alkoholu, co na zdrowie nie wszystkim wychodzi. Bedzie tracil czas i nerwy wykonujac idiotyczne polecenia jakiegos durnego trepa, zamiast robic w tym czasie cos pozytecznego. Mialem okazje ogladac koszary od srodka przy paru okazjach i powiem tyle, ze zgadzam sie w pelni z kims kto stwierdzil, ze gdzie konczy sie rozum tam zaczyna sie wojsko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |