Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe wydaliny polityków |
Witam. Może i nie jestem tolerancyjny ale nienawidzę homoseksualistów (tzw. gejów) i uważam ich za wynaturzenie, a wręcz zwyrodnienie społeczeństwa. Brakuje tylko tego, aby w Łomży im klub stawiać. Co do kilku poprzednich wypowiedzi to zgodzić mogę się z jedną - ludzie Ci napewno nie spotkają się w Łomży z ciepłym przyjęciem - już ja sie o to postaram. Brakuje nam tylko jeszcze legalizacji takich związków w Polsce i wogóle będzie wesoło, tak jak w Holandii - stoi dwóch pedziów i walą w ślimaka na przystanku autobusowym. Pomyślcie - co sobie pomyśli dziecko, które zobaczy takich spaczeńców gdzieś na ulicy jak sie obmacują? Facet z facetem? Trzeba to było niszczyć, póki było w zarodku. Nie toleruje ich i nie mam do nich szacunku. Z mojej strony, stanowcze NIE dla takiego klubu w Łomży. Tak, to mówił do Was Mr S GG#1515637
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe wydaliny polityków |
nie lubię MrS bo inaczej czeszę się od innych .To jest zboczenie naukowo i klerykalnie udowodnione . Takich co się czeszą sie inaczej niz ja w Łomzy trzeba niszczyć. Co dziecko powie jak zobaczy takiego z inną fryzurą. Nie toleruje takich i nie mam dla nich szacunku.
|
|
Pewnie jest wielu dobrych,ale ja mam najwieksze zaufanie do fachowości i kultury obsługi u Pana Roberta Nagrodzkiego w Konarzycach. Nie prowadzi on jednak blacharki.
|
|
voyager: nie mówię IDIOTO o sposobie czesania się ale o orientacji seksualnej. Tak bronisz tego klubu, że chyba będziesz tam stałym gościem. Jeśli tak to uważaj - Ciebie pierwszego ścigniemy ;-) --- PGG
|
|
Ostatnia wydzielina naszej Rady Miasta |
hehe-odpiszcie coś bo nie mam sie z czego śmiać.z góry dziekuje .pozdrawiam pudziana
|
|
debilne tematy jak najdalej z listy, a zwłaszcza ze strony głównej... proszę o wsparcie. Przywróćcie temu forum klasę.
|
|
Lepiej Pudzian chodnik zmiecie, niż rozrzucą dzieci śmieci(e). michal
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1666212& ticket=6691486689983489yhPnW2AphSpmKpfElRoXeUeE5MU9 ZnwCC4tyagRq5XGzqKztBJNVj9P%2F%2FbuRi1FTF0X2tgXEs G2YUreogADN1gb7qaarZW4XWdTz1PAvUj5XkiWHxyg7Geu1rmoDQf3C
|
|
Liny konopne, faktycznie... wytrzymałe są.... lecz z czasem i tak się przetrą. Proponuję Ci zakup lin stalowych... nabierzesz trochę na wadze ale za to zawsze będziesz opanowany i roztropny.
|
|
Mariusz, to nie takie proste. Wiesz jak długo toczą się sprawy w naszych sądach ;) Może się okazać, że do wiosny nawet nie przekroczysz murów tego centrum kształcenia zawodowego :) Zbych
|
|
co to za adres?
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1666212 ...i co z tym Leszku... jak my Łomżanie możemy pomóc białowieskim dębom?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |