niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowe wydaliny polityków

Witam.
Może i nie jestem tolerancyjny ale nienawidzę homoseksualistów (tzw. gejów) i uważam ich za wynaturzenie, a wręcz zwyrodnienie społeczeństwa. Brakuje tylko tego, aby w Łomży im klub stawiać. Co do kilku poprzednich wypowiedzi to zgodzić mogę się z jedną - ludzie Ci napewno nie spotkają się w Łomży z ciepłym przyjęciem - już ja sie o to postaram. Brakuje nam tylko jeszcze legalizacji takich związków w Polsce i wogóle będzie wesoło, tak jak w Holandii - stoi dwóch pedziów i walą w ślimaka na przystanku autobusowym. Pomyślcie - co sobie pomyśli dziecko, które zobaczy takich spaczeńców gdzieś na ulicy jak sie obmacują? Facet z facetem? Trzeba to było niszczyć, póki było w zarodku. Nie toleruje ich i nie mam do nich szacunku. Z mojej strony, stanowcze NIE dla takiego klubu w Łomży.

Tak, to mówił do Was
Mr S
GG#1515637

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowe wydaliny polityków

nie lubię MrS bo inaczej czeszę się od innych .To jest zboczenie naukowo i klerykalnie udowodnione . Takich co się czeszą sie inaczej niz ja w Łomzy trzeba niszczyć. Co dziecko powie jak zobaczy takiego z inną fryzurą. Nie toleruje takich i nie mam dla nich szacunku.

Pewnie jest wielu dobrych,ale ja mam najwieksze zaufanie do fachowości i kultury obsługi u Pana Roberta Nagrodzkiego w Konarzycach. Nie prowadzi on jednak blacharki.

voyager: nie mówię IDIOTO o sposobie czesania się ale o orientacji seksualnej. Tak bronisz tego klubu, że chyba będziesz tam stałym gościem. Jeśli tak to uważaj - Ciebie pierwszego ścigniemy ;-)

---
PGG

Ostatnia wydzielina naszej Rady Miasta

hehe-odpiszcie coś bo nie mam sie z czego śmiać.z góry dziekuje .pozdrawiam pudziana

debilne tematy jak najdalej z listy, a zwłaszcza ze strony głównej... proszę o wsparcie. Przywróćcie temu forum klasę.

Lepiej Pudzian chodnik zmiecie, niż rozrzucą dzieci śmieci(e).

michal

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1666212&
ticket=6691486689983489yhPnW2AphSpmKpfElRoXeUeE5MU9
ZnwCC4tyagRq5XGzqKztBJNVj9P%2F%2FbuRi1FTF0X2tgXEs
G2YUreogADN1gb7qaarZW4XWdTz1PAvUj5XkiWHxyg7Geu1rmoDQf3C

Liny konopne, faktycznie... wytrzymałe są.... lecz z czasem i tak się przetrą. Proponuję Ci zakup lin stalowych... nabierzesz trochę na wadze ale za to zawsze będziesz opanowany i roztropny.

Mariusz, to nie takie proste. Wiesz jak długo toczą się sprawy w naszych sądach ;) Może się okazać, że do wiosny nawet nie przekroczysz murów tego centrum kształcenia zawodowego :)

Zbych

co to za adres?

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1666212

...i co z tym Leszku... jak my Łomżanie możemy pomóc białowieskim dębom?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org