niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Lista bumerangów"

Tiger czy Jacko oto jest pytanie. Przyznaj się bez bicia. :)

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Lista bumerangów"

Treść jest ukryta

Teraz sezon jest w końcowej fazie.. więc nie w tym roku nie masz żadnych szans na gre w klubie.. możesz przyjść, zacząć trenować i jeżeli będziesz dobry to załapiesz się do zespołu... w Twoim wieku to najlepszy kierunek to "Dziewiątka" bo Technik to klub znajomych, którzy kiedyś grali.. a w "Dziesiątce" to wiem, że teraz graja chłopaki z rocznika 1992 i młodsi:) pzdr:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Markac, a co ja napisalem? ;)

"chyba zostaje kupic wiekszy panel z duza rozdzielczoscia ;) "

Bo niestety, chcialoby sie i wierszy nie zawijac i widziec ich jak najwiecej ;)

A co do ilosci linii tez pisalem

"to 22" i tak ma w pionie wiecej pikseli niz 19" wiec chyba nie ma sie co zastanawiac, ja bym wzial 22."

Takze chyba jestesmy zgodni w tym wzgledzie ;)

eh ans (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) wielkorotnie zqznaczalismy iz widizmy roznice miedzy ms'ami a tetami na inteligencje, nie chce mi sie po raz nty powtarzac ze msy zawieraja fragmenty testow mesowskich, na inteligencje i temu podobnych, takie wiec to ze dzielimy sie takimi testami nikomu nie szkodzi a nam pomaga, te testy to nie tylko psychologia ale takze zadania logiczne, nie jest kombinowaniem nauka i cwiczenie logicznego myslenia, prawidel matematycznych.

BonesOne a jaki dokladnie model zakupiles?

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org