Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Lista bumerangów" |
Tiger czy Jacko oto jest pytanie. Przyznaj się bez bicia. :) Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Lista bumerangów" |
Treść jest ukryta
|
|
Teraz sezon jest w końcowej fazie.. więc nie w tym roku nie masz żadnych szans na gre w klubie.. możesz przyjść, zacząć trenować i jeżeli będziesz dobry to załapiesz się do zespołu... w Twoim wieku to najlepszy kierunek to "Dziewiątka" bo Technik to klub znajomych, którzy kiedyś grali.. a w "Dziesiątce" to wiem, że teraz graja chłopaki z rocznika 1992 i młodsi:) pzdr:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Markac, a co ja napisalem? ;) "chyba zostaje kupic wiekszy panel z duza rozdzielczoscia ;) " Bo niestety, chcialoby sie i wierszy nie zawijac i widziec ich jak najwiecej ;) A co do ilosci linii tez pisalem "to 22" i tak ma w pionie wiecej pikseli niz 19" wiec chyba nie ma sie co zastanawiac, ja bym wzial 22." Takze chyba jestesmy zgodni w tym wzgledzie ;)
|
|
eh ans (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) wielkorotnie zqznaczalismy iz widizmy roznice miedzy ms'ami a tetami na inteligencje, nie chce mi sie po raz nty powtarzac ze msy zawieraja fragmenty testow mesowskich, na inteligencje i temu podobnych, takie wiec to ze dzielimy sie takimi testami nikomu nie szkodzi a nam pomaga, te testy to nie tylko psychologia ale takze zadania logiczne, nie jest kombinowaniem nauka i cwiczenie logicznego myslenia, prawidel matematycznych.
|
|
BonesOne a jaki dokladnie model zakupiles? Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |