niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
młody i gniewny wódz łomżyńskiej PO zwołał na dziś w samo południe sesję Rady

Sklep w starej kamienicy, na przeciw parku. Dla mnie liczy się fakt jak zostałem potraktowany przez sprzedawcę. Proszę zwrócić uwagę że piszę o osobie sprzedającej w tym sklepie a nie o całej firmie.

Nie mogłem porozmawiać z właścicielem firmy, gdyż spieszyłem się do pracy. Lecz uczciwie poinformowałem o moich zamiarach osobę która mi sprzedawała towar. Jego postępowanie i komentarz jaki usłyszałem są "owocem" tego postu.

Pozdrawiam
Mirek.O

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: młody i gniewny wódz łomżyńskiej PO zwołał na dziś w samo południe sesję Rady

Witam
Czy wybieracie sie w Niedziele na rynek w celu oglądania pojazdów zabytkowych jakie tam zawitają. Ja niestety nie będę mógł być na rynku w Niedziele a zależałoby mi mieć chociaż zdjęcia pojazdów jakie bądą tam prezętowane.
Mam w związku z tym prosbę. Czy ktoś jeżeli juz będzie na rynku i będzie robił zdjęcia mógłby się nimi ze mna podielić?

Filip

Re: młody i gniewny wódz łomżyńskiej PO zwołał na dziś w samo południe sesję Rady

no i wychodzi na to, ze
-ktos cie okradnie-twoja wina
-ktos cie pobije-twoja wina
ktos cie zgwalci-twoja wina
czy to tak trudno zlodziejstwo nazwac zlodziejstwem
jesli kasjer nie byl pewien powinien sprawdzic kase

Arl: Ciekawe jak byś ty się zachował jak by się jakiś marny sprzedawczyk w okularach oszukał cie na kasę i perfidnie ci wpierał że tak nie było , ja to bym mu zdjął te okulary i "wydał napiwek"

Mirek jeśli sprzedawca nie wydał Ci paragonu, a tym samym nie nabił produktu na kasę fiskalną to tym samym oszukał US w skrócie, i podlega karze grzywny, poczytaj na forach prawnych. Mówi o tym Prawo konsumenta. To też oznacza że działają w szarej strefie i robi lewiznę na produktach tak jak na przykład taksówkarze niektórzy jeśli jeździsz, czasami nie nabijają wogóle na kasę tylko się umawiają lub włączają drugi licznik schowany w schowku nie zdarzyło ci się to nigdy ? . Masz prawo po swojej stronie więc twoja decyzja czy z niego skorzystasz,

to jest ogólny problem naszego miejskiego handlu. Ty nic nie mozna w zasadzie konkretnego kupic tu wszystkoi trzeba zamowic i czekac i czekać. I w końcu i tak nie przyjdzie to co jest potrzebne.

betty, chyba nie zrozumiałaś zasad tej gry. Pytanie stanowią pierwsze wersy, a dopisujemy refren i wykonawcę, a ty zaczęłaś od refrenu. ( Raz, Dwa, Trzy - " Tylko nie płyń tą rzeką", jakby ktoś był ciekaw)

zagadka :

" Ze świata czterech stron,
Z jarzębinowych dróg,"

witam, ma ktoś z was pojęcie o papierach, urzędach i opłatach, jakie trzeba zrobić i odwiedzić, aby zarejestrować auto sprowadzone z unii?

niech każdy zostanie przy swoich racjach... peace out...

14!

podaj swojego e-maila lub numer gg

Przed wojną budynek ten był siedzibą starostwa.

w obronie krzyża

w Nowogrodzie od spiątej po południu koło "Zbyszka"
_____________________________-

w obronie krzyża

A wiecie, że tego zbiornika nie ma na mapie ? Zapewne nielegalnie to robią!

no co do nazwy to zgodze sie w sumie ze rownie dobrze moglo sie nazywac 'topless drink show party 2006' ;)

mialas troche pecha, ale jak mowie -to jest impreza masowa a na imprezie masowej ZAWSZE znajdzie sie debil, nie powiesz mi chyba ze w Łomzy, Warszawie czy gdziekolwiek nie ma takioch debili, chyba ze mowimy o imprezie masowej rodem z reklamy ferrero -przyjecie u ambasadora:p

Ja bylem wczesniej i tak do godziny 9-10 to byl fajny festyn dla calych rodzin

II liga już jest w Łomży . Stadion został warunkowo dopuszczony i wszystko jet OK

Witam serdecznie.
Czy ktoś z was wie może gdzię mogę kupić jakieś albumy fotograficzne dotyczące Łomży? Mam na myśli album, którego autorem jest pan Gabor Lorniczy, ewentualnie jakiś inny. Nigdzie nie mogę dostać. Dziś w Domu Książki na rogu Dwornej i Sadowej dowiedziałem się, że nakład został już prawdopodobnie wyczerpany. Jeden egzemplarz tej wymienionej wcześniej książki mam, z tym, że z podpisem na wewnętrznej części okładki, więc potrzebuję drugiego.
Ewentualnie, może macie jakiś ciekawy pomysł na inny prezent? Wyjeżdżam do Wielkiej Brytanii do pewnej rodziny angielskiej i chciałbym przywieźć im jakiś ciekawy prezent. Pomyślałem właśnie o takim albumie i dodatkowo kurpiowskim miodzie pitnym (może to już nie łomżyńskie, ale stylowe i dobre ;D ). Może coś innego typowo polskiego lub regionalnego? I nie, wódka odpada ;)

Re: młody i gniewny wódz łomżyńskiej PO zwołał na dziś w samo południe sesję Rad

Ja chodzę na mecze ŁkS-u. Byłem w 3 lidze na każdym meczu( u siebie) i niestety bez zgody rodziców nie pojechałem na żaden wyjazd.
A gdy będzie mecz z Jagą to także nie pojdę. Po 1. boje się o swoje zdrowie,
.po2 rodzice mnie nie puszczą,
po 3. to jestem za młody jak na takie bijatyki:P(15lat)

Ps. Dokładnie nierozumiem dlaczego wy tak chcecie się bić. Ja także nie przedpadam za Jagą a szczególnie za Białymsrokiem,no ale agresją niczego nie zdziałacie oprócz szacunku u innych kibiców:)

rudy błazen z druhem

utor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 26-06-06 22:46

Autor: graboś (82.139.181.---)
Data: 21-06-06 20:16
Jak już chcieli coś zrobić,to mogli te dziury i dziurki nawet niewiem... zwykłym betonem pozalewać i nie było by takiej kichy jak to,co jest teraz.

Dla mnie to jest głupota. Kto zalewa dziury i dziurki w asfalcie betonem. Dwie godziny po takiej robocie i nie ma śladu po betonie.

...jest takie coś jak sarkazm,ale ty widzę nie potrafisz tego wyczytać "spomiędzy wierszy".
Nie interesuje mnie ile kosztuje nowa nawierzchnia,tak jak nie interesuje fiskusa ile zarabiam i czy mi na cokolwiek starcza,wpychając łapy do moich kieszeni.Płacę i wymagam.To są moje pieniądze,moje wymagania i moje zdanie.Nie mam zamiaru komukolwiek pobłażać gównianej roboty,tylko dlatego że dobrze zrobione kosztowałoby wiele więcej.Krótka piłka.
P.S. Nie rozśmieszaj mnie z tym nastolatkiem...

Jakie bijatyki ???

Jeśli mecz z Jagą będzie rozgrywany w Łomży na jesieni to szalikowców z Białegostoku nasz zarząd wespół z koMENDĄ milicji prawdopodobnie nie wpuści z powodu tzw. "remontu" np. sektora dla gości.

Ja osobiście czekam równie mocno na przyjazd kiboli Lechii, Zagłębia (z Legią) i WKS-u.

Jurand

Cześć chłopcy pieniacze!. Takiej zaciekłości, nienawiści to daleko szukać. Proponuję /pomimo wakacji /skierować swą aktywność na naukę- może na tym polu odniesiecie większe sukcesy. Do końca nie wierzę w te 10 zł, gdyż już od kilku lat nasza firma zaopatruje się tylko w tym sklepie i nigdy nie było rzadnych nieporozumień / wręcz odwrotnie -robimy duże zakupy dostajemy dobre ceny i gratisy a to w firmie budżetowej bardzo ważne/ Nie rozumiem jak można w ten sposób zionąć nienawiścią. MirekO czy teraz masz juz cel swego zycia- zniszczyć Office -żałosne!!.Zacznij sam zarabiać może trochę zapału i otworzysz własny interes to zobaczysz ile wysiłku kosztuje bycie na rynku I nie zapominaj iz Ci ludzie dają również zatrudnienie dla innych.

Nie doczekalam sie odpowiedzi . Odpowiem wiec sobie sama.
<jak lunatycy> - Harlem . Goscinnie wystapil z nimi Cugowski

<..Tu znacie juz jedynie wiatr,
ulicy smiech goni mnie,
moj szklany wzrok wciaz dziwi was
choc jeden dzien darujcie mi.

Jak lunatycy wciaz na cienki lod

jak cmy ktorym ognia nigdy, nigdy dosc,

samobojcy - co do konca wierza w cud

sami wobie wciaz na zlosc ....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org