Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto jakie jeszcze symbole chrześcijaństwa mogą naruszać świeckość Europy |
U nas to nic nowego jak wymyślo to wymyślo nie ma co się dziwić to naturalne zjawisko. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto jakie jeszcze symbole chrześcijaństwa mogą naruszać świeckość Europy |
ty też się załapiesz???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Słyszalem,że mają niedługo być to musisz uzbroić się w cierpliwość??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Czy ktoś zna tego człowieka? Czy to uczciwy człowiek? Czy można mu zaufać?
|
|
MrS poglądy ma jakie ma, ale każdy ma do nich prawo. Ja go poznałem i wporządku gość. Pzdr
|
|
Gwidon Miklaszewski sporządzał rysunki do twórczości Magdaleny Samozwaniec, która słynęła z baaaardzo satyrycznych tekstów. W podzięce za owocną współpracę do jednej ze swych książek załączyła takie oto motto: Błagam, nie przestawaj. O nie! Rysować pod moje teksty, Gwidonie! Bez Ciebie Tekst mój smutnie nóżką grzebie, Jest jak pusta fajka, Jajecznica bez jajka, Kanarek bez dzióbka, Bez ogonka pupka :) Zbych
|
|
Ballada o Tolku Bananie :) Zbych
|
|
Bardzo dobrze byłoby gdyby napisał ktoś jeszcze, kto był na tej wycieczce.Przecież Pani nie jechała sama.
|
|
hmm.... pan w okularach to chyba jeden z właścicieli.
|
|
Zgadza się. Poza konkursem, co w nim mieściło się przed II wojną światową? Pozdrowienia. Jurand
|
|
Chłopie, tylko spokojnie. Z treści twego postu odczytuję, że kultury tobie to nie brakuje. Po przytoczonych przez ciebie epitetach sądzę, że wyskoczyłeś z "buzią" do sprzedawcy i dostałeś za swoje, a teraz zawracasz dupę innym.
|
|
Z tej fabryki to niezły śmierdziel i truciciel na okolice ... jak puszczą jakiś biały, śmierdzący syf do pobliskiej rzeczki to cielaki w okolicznych wioskach zdychają ...
|
|
Qrq, ale zaszumione te zdjęcia ... czym je robiłeś, telefonem czy zegarkiem?
|
|
Jak się wkurzam na swojego szczeniaka - niszczyciela, to wrzeszczę do niego, że go oddam. Pogryzione buty, kable, rośliny na podwórku, dziury wykopane wszedzie...Możnaby tak bez końca. Cóż, jak nikogo nie ma w domu i zwierzak jest sam, to widać musi się czymś zająć. Przecież nie uwiążę go na łańcuchu. Jednak nadzieja zaświtała - wakacje! Mam nadzieję, że dzieci się zajmą psem (?) i straty będą mniejsze.
|
|
Te zdjecia: http://img93.imageshack.us/img93/9088/koci6bv.jpg na bank piatnica przeciez mieszkam za tym kosciołem ze 100 metrów dalej http://img93.imageshack.us/img93/1120/lomza7me.jpg Wyglada n plac pocztowy, lub obecny II ogólniak w obronie krzyża
|
|
ja sobie ciut inaczej wyobrazalem taka impresske. Co to mialao z noca swietojanska to za bardzo nie mam pojecia. Kupa narabanych kolesi z laskami oderwaznymi z kurnika. Jednak kultura polska jest daleka od dawnych tradycji. U nas impreza polega na tym aby nachlac sienarobic chamowi ewentualnie przyp... komus w ryj, drzec mordy etc. No ale koniec krytyki! Widzialem gorsze imprezy pzdr, phobia
|
|
messiash ja sie wypowiadam jak cham?? no nie wiem moze ty tak uwazasz ale twoja opinie mam gleboko w powazaniu :) eheheh idz tam popracuj moze sie nauczysz ciezkiej pracy za male pieniadze w dodatku. dalbym ci tydzien wiecej bys tam nie wytrzymal Zbych
|
|
ja tez moge przyjsc na spotkanie?? :P :D NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |