Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po co nam ZUS?? |
Słownik, ale nie ortograficzny, żadnych błędów Tobie nie wypominam. Wyrazów. Obcych. I pod "I". Intymność. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po co nam ZUS?? |
Czyż to nie Jędrusikówna? wiedziałam,że mi nie wystarczy sił na żadną inną drogę, lecz iśc do ciebie przez złych szlaków pył ja zawsze, zawsze mogę. Do ciebie szłam-do ciebie, mój miły, do ciebie szłam- cel wracał mi siły. Do ciebie szłam- od kiedy już nie wiem, do ciebie szłam- przez życie bez ciebie. a to powinno być trudne :) "w twoich dłoniach bezpiecznie i spokojnie na pewno rzeczywiście łagodnie "
|
|
A ja powiadam, że "wyrozumiałość" się już skończyła tak, jak komuna! Albo usługa jest na wysokim poziomie, albo firma kończy swój żywot - i tak MUSI już być! Dość już mam mentalności wiecznego służącego, któremu można wciskać byle co. problemy wewnętrzne firmy ludzi nie powinny obchodzić- to ich wewnętrzna sprawa. Ludzie, kiedy poczujecie się wreszcie prawdziwymi i świadomymi swych praw i wymagań europejczykami i zapomnicie o tej gomułkowskiej siermiężności?
|
|
Acha, jeszcze jedno. Nie ufam biuru podróży, które się reklamuje "niezadowolonym zwracamy pieniądze". To sugeruje, że niezadowolenie turysty jest tam jakąś regułą i do tego wkalkulowaną w koszty. A do biura podróży nie chodzi się przecież po zwrot pieniędzy, tylko po miłe wspomnienia z podróży. Czy dacie radę oprócz pieniędzy zwrócić tej pani także poczucie niezmarnowanego urlopu? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |