Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosjanie nie pogodzili się, że jesteśmy niepodległym państwem |
No własnie! Łomży do Krakowa czy Wrocławia sporo brakuje... i to się chyba nigdy nie zmieni! Jednak wysiłki wkładane w to by przynajmniej troche przywrocic niegdyś piękny wygląd Łomży są godne pochwały! NIestety przez wojnę (gdzie Łomża była zniszczona w ogromniej większości) a potem wieczne okradanie naszego miasta przez Białystok już dawno straciłem nadzieje na swoisty renesans naszego miasta! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosjanie nie pogodzili się, że jesteśmy niepodległym państwem |
Dnia 26 czerwca w nocy,przeszła wielka burza dawno takiej w Łomży nie widziałem.Myśle że to dobry temat na forum. P.S.Piszcie jak najwięcej postów bo nie dawno wróciłem!!! Crazy Frog 14!
|
|
no zajebiste pioruny były
|
|
Oj, zabolało, no nie:) Wyzywajcie, wyzywajcie, może Wam lepiej się zrobi:) Ale nie jesteście konsekwentni. Bo jak były wypadki na ósemce, to krzyczeliście, że to przez Topczewskiego, bo ruch zwielokrotniony, i krzyczeliście, dlaczego to tiry nie mogą jechać przez Łomżę. To był wasz koronny dowód, na to, że Via musi być przez Łomżę itp., a teraz jak Wam Łaskawca chce oddać część ciężkiego ruchu (przyp. tylko do 8 ton na oś), to krzyczycie, ze źle, bo dróg nie ma odpowiednich. Przez Białystok też nie ma i co w związku z tym? Oj LONDYŃCZYCY, LONDYŃCZYCY, żal mi Was! Celowo użyłem tego okreslenia, gdyż zostałem zwyzywany i nie chciałem być dłużny. Mimo wszystko pozdrawiam Was zacietrzewieni ludzie, gdyż mamy piękny poranek i w przeciwieństwie do Was potrafię to zrobić, a Wy tylko wyzywać od śledzi!!! ps. Słowa moje nie są kierowane do wszystkich Łomżan, Łomżyniaków, czy jak tam zwać, ale tylko do głąbów, którzy nie potrafią nic innego na tym forum zrobić, niż wyzywać! NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Dzisiaj ranow wstaję wchodzę na "wp" i patrze a tam artykuł "Paweł Janas zrezygnował z kadry". Jak myslicie kto powinien byc następco?? wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
NASTĘPCĄ* NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |