niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rosjanie nie pogodzili się, że jesteśmy niepodległym państwem

No własnie! Łomży do Krakowa czy Wrocławia sporo brakuje... i to się chyba nigdy nie zmieni!
Jednak wysiłki wkładane w to by przynajmniej troche przywrocic niegdyś piękny wygląd Łomży są godne pochwały!
NIestety przez wojnę (gdzie Łomża była zniszczona w ogromniej większości) a potem wieczne okradanie naszego miasta przez Białystok już dawno straciłem nadzieje na swoisty renesans naszego miasta!
Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rosjanie nie pogodzili się, że jesteśmy niepodległym państwem

Dnia 26 czerwca w nocy,przeszła wielka burza dawno takiej w Łomży nie widziałem.Myśle że to dobry temat na forum.

P.S.Piszcie jak najwięcej postów bo nie dawno wróciłem!!!

Crazy Frog

14!

no zajebiste pioruny były

Oj, zabolało, no nie:)
Wyzywajcie, wyzywajcie, może Wam lepiej się zrobi:)
Ale nie jesteście konsekwentni.
Bo jak były wypadki na ósemce, to krzyczeliście, że to przez Topczewskiego, bo ruch zwielokrotniony, i krzyczeliście, dlaczego to tiry nie mogą jechać przez Łomżę. To był wasz koronny dowód, na to, że Via musi być przez Łomżę itp., a teraz jak Wam Łaskawca chce oddać część ciężkiego ruchu (przyp. tylko do 8 ton na oś), to krzyczycie, ze źle, bo dróg nie ma odpowiednich.
Przez Białystok też nie ma i co w związku z tym?
Oj LONDYŃCZYCY, LONDYŃCZYCY, żal mi Was!

Celowo użyłem tego okreslenia, gdyż zostałem zwyzywany i nie chciałem być dłużny.

Mimo wszystko pozdrawiam Was zacietrzewieni ludzie, gdyż mamy piękny poranek i w przeciwieństwie do Was potrafię to zrobić, a Wy tylko wyzywać od śledzi!!!

ps.
Słowa moje nie są kierowane do wszystkich Łomżan, Łomżyniaków, czy jak tam zwać, ale tylko do głąbów, którzy nie potrafią nic innego na tym forum zrobić, niż wyzywać!

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

Dzisiaj ranow wstaję wchodzę na "wp" i patrze a tam artykuł "Paweł Janas zrezygnował z kadry". Jak myslicie kto powinien byc następco??

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

NASTĘPCĄ*

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org