Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy czekali dziesiątki lat by krzyż mógł wisieć w szkołach |
Skad ja to znam... na dodatek chcesz stype socjalna - rodzice zarabiaja o kilka zl za duzo, chcesz sie uznac za studenta, ktory sam sie utrzymuje to znow zarabiasz za malo wg tabelki... istny kociol. :( w obronie krzyża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy czekali dziesiątki lat by krzyż mógł wisieć w szkołach |
Przecież nikt nie chce budować marketu na miejscu sankuarium, ani na miejscu byłego cmentarza, tylko przy ul. Zawadzkiej (sanktuarium jest przy Wyszyńskiego). Teren przy Zawadzkiej nigdy nie był przeznaczony na funkcje kościelne. Jak kiedyś na miejscu przyszłego marketu (mam nadzieję, że tam stanie) był parking strzeżony i myjnia samochodowa oraz rosły krzaki i chwasty, to nikomu nie przeszkadzało. Chcecie parku rozrywki, to wpuście market - będzie on generował taki ruch, że warto będzie zainwestować w rozrywkę. Markety w centrum są np. w Fatimie (słynna religijna miejscowość w Portugalii). A największym marketem jest taki z dewonocjaliami. Kilka tysięcy metrów kwadratowych na których tylko święte obrazki, krzyżyki, figurki i książki (nawet po Polsku). Może o takie funkcje kościelne chodzi?
|
|
bylem i ja na tej rozmowie w tej firmie pare miechów temu sprzedaje sie usługi tele2 rano pakowali ludzi w samochody i wywozili ich do roznych okolicznych wiosek co bylo dalej nie wiem bo sie zmyłem jak to zobaczylem pozdro set
|
|
Aha. Dzieki za informacje. Ja juz byłam w kilku takich firmach, uważajcie na nie. oni zawsze oferują wysokie "podstawy"- czyli zwykła, comiesieczna wypłata a do tego dochodza"wysokie premie". Jest w tym haczyk. Potem okazuje sie, ze w tej podstawie zawiera sie np 20 umow, a jezeli ktos zdoła podpisać powiedzmy polowę tego to dostanie połowe tej podstawy. Także fakt, da sie zarobić sporo, ale trzeba łazić po domach i robic z siebie głupka, ale można tez ciezko pracowac cały miesiac i zarobic 200-300zł.
|
|
zespołu -gtw- (grupa trzymajaca wladze) .juz kiedys ich slyszalam i to naprawde bardzo fajny zespol .reklamy im nie musze robic bo sami maja swietna a i dobrych rzeczy sie nie reklamuje :)Bo schodza jak swieze buleczki. Ja sie tam wybiore z wielka przyjemnoscia i moze jeszcze ktos z tego frum dolaczy do mnie :)
|
|
Tyle obiecywania, tyle kłótni, tyle starań i wyszło tak jak zawsze. Włądze miasta zaprzepaściły największy sukces w 80-letniej historii ŁKS. A najbardziej szkoda mi piłkarzy i kibiców. Wszyscy walczyli o ten awans!!! Hańba, wstyd!!! NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Leydis obok Centrum Katolickiego; Na Wyszyńskiego
|
|
zapomniałam jeszcze dodać, że w przychodniach lekarskich ''XXI wieku'' :) , wszystko co dotyczy pacjentów znajduje się w bazie danych owego ośrodka zdrowia. tak jest tam gdzie ja chodzę. nikt nie wnosi sterty kart, z ktorych lekarz wygrzebuje twoją. umawiasz sie na konkretną godzinę, wchodzisz i podajesz nazwisko. lekarz siada przed komputerem i ma wszystko co mu potrzebne. :)
|
|
jeszcze kilku kościołów
|
|
W 3 miesiące po porodzie na pewno nie zrzucisz nie wiadomo ile, do roku czasu będziesz mieć wahania hormonalne, więc istnieje możliwość, że pomimo diety i dużej aktywności nie zrzucisz prawie nic. Idź do dobrego dietetyka, który ułoży Ci plan żywieniowy, bo zamiast schudnąć, skrzywdzisz dziecko i siebie (odwapnienie, odwitaminowanie i skończysz w szpitalu). Przed udaniem się do dietetyka zrób dziecku badania na co ma alergię pokarmową, by dietetyk wiedział czego ma unikać. Mój synek ma 9 miesięcy, cyca odstawiłam całkowicie w 3 miesiącu (maluch nie tolerował mojego mleka). Dopiero teraz waga zaczyna mi bardziej spadać (nie mówię tu o jakichś sesacjach, bo nie przytyłam jakoś dużo). Pomimo ogromnych ilości ruchu w dzień, spania po 3-4 godziny i noszenia kilkukilogramowego szkraba w nocy (dzikie kolki, później ząbki), litrów potu, niedojadania, a do 3 miesiąca życia synka - niejedzenia niczego poza kilkoma produktami przygotowanymi na parze, schudłam prawie nic. Radykalnego odchudzania nie polecam ze względu na dzidzię jak i Ciebie. follow me
|
|
o ktorych Ci chodzi? bo tych w informacjach ja ujalem ;) rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |