Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inne spojrzenie na MPEC... |
ŁKS Wraca do III Ligii !!!!!!!!!! Wypada się tym cieszyć i zmodernizować stadion ŁKS by nadawał się do gry na III Ligowym poziomie. Bo już na ostatni mecz w IV lidze może przyjść dużo widzów. Czy jesteście za rozbudowanim stadionu tak by zmieściło się na nim conajmniej ok.5 tyśięcy widzów, a nawet więcej? Czy jesteście za tym by nasz stadion był kryty? Ja jestem za tymi rozwiązaniami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inne spojrzenie na MPEC... |
Stadion kryty?a jest taka mozliwosc?Moze ten Lipski ma racje,lepiej w centrum miasto skorzysta wlascicele sklepow i supermarketow,przeciez jemu chyba o to chodzi.Jest radnym to wie najlepiej co potrzeba mieszkancom........prezesem jest juz druga kadencje...a jakie mial poparcie na osiedlu... Madry z niego czlowieczyna po co budowac na borzezach niech widza ze miasto sie rozwija a tak jeszcze ktos przeoczy a wybory niebawem.... --- PGG
|
|
Panie Szponarski! Prosze o jedna odpowiedz. Czy jest ktos z radnych wybranych w tamtym okregu przeciwny budowie tego stadionu? Zwolennikow dwoch juz znam,założe sie ze nastepni z otoczenia prezesa tez sa za.
|
|
...ola.... a skąd Ty się urwałaś....? ....pan Prezes Lipski wie lepiej od mieszkańców czego im potrzeba......!!! ...super....!! ...nie wiem czy pamiętasz, ale były takie czasy kiedy jednostki wiedziały lepiej od społeczeństwa.... ale to się skończyło.... jak widać nie wszyscy to zauważyli.... ...że pan prezes jest drugą kadencję.....? ...chciałbym, żeby to było spowodowane tylko jego "mądrością"...! (czy ten Twój post nie był przypadkiem z lekka cyniczny? :D )
|
|
Grzesiu, ty przeczytałeś chociaż z jeden post na temat budowy stadionu.. LEKKOATLETYCZNEGO? Zainteresuj się sprawą zanim coś napiszesz, bo bardzo łatwo wyjść na idiotę.
|
|
...po co te 3 stadiony budowac?no powiec po co, niech wypuduje jeden a porzodny!!
|
|
Panowie większość z was opowiada zasłyszane bajk jak to policja bije niewinnych kibiców. Pamietam dawne czasy jak to na meczu porządku pilnowało kilku policjantów, nie bylo zadym nikt nikogo nie pobił, kibice darli się na wszystko i na wszystkich. Kończył się mecz i wszyscy co byli w stanie o własnych siłach spokojnie i w zgodzie rozchodzili się do domów. Policja cuciła i zbierała tych co sami nie byli wstanie opuścić stadionu z powodu przedawkowania. Dzisiaj kilkunastu zakapturzonych wyrostków z szalikami owinietymi na twarzy przychodzi na mecz po to aby zrobić zadyme, pobić kogoś, uszkodzić samochód itp. Wyrostki silni są jedynie w kupie i to w stosunku do starszych lub słabszych. Od jakiegoś czsu obserwuje, że są to ciągle te same osoby. Dziwie się jedynie że policja cacka się z takmi wyrostkami i daje sie wodzić za nos i prowokować. Powinna pojedyńczo wyłapać takich śmierdzieli i pokazać ścieżkę zdrowia aby taki śmierdziel nie był w stanie iść na następny mecz. Eliminacją zadymowców powinien być też zainteresowany klub i sponsorzy, gdyż wiąże się to z wpływami do kasy.
|
|
A moze ta podwyzka wlanie teraz bo, jak to zwykle bywa, poprzednie wybory juz minely a do nastepnych jeszcze daleko, no i moze ktos liczy na krotka pamiec przynajmniej tych ktorzy w ogole kwapia sie do glosowania? Rysiek --- PGG
|
|
Kreft Dla mnie ( chyba nie tylko) jesteś tchórzem, który anonimowo ujada jak ratlerek spod szafy. W ostatnm poście odkryłeś się totalnie; nieważne dla ciebie fakty, bo ty musisz bluzgać. Jesteś bezgranicznie żałosny,nawet nie śmieszny. Muszę cię jednak zmartwić. Osiągnąłeś zupełnie odwrotny skutek, niż zamierzałeś. Tylu sympatycznych reakcji nawet nieznanych mi ludzi już dawno nie doświadczyłem. To główny efekt twoich ataków. Nadgorliwość, jak widzisz, jest wyjątkowo szkodliwa.
|
|
Temat jak widać rozwinął się w kierunku, ktorego jego autor (autorka?) zupełnie nie przewidział(a?). Wiem, kim jest tz, szanuję go i nie podważam pozytywnej opinii, jaką ma wśród absolwentów Mechaniaka. Do dziś, dorośli już ludzie, wspominają bardzo dobrze czasy jego dyrektorowania. Historii opisanych przez jego wrogów nie znam z autopsji, więc nie wypowiadam się. Ale wierzę, że znając tz z opowiadań moich znajomych, nie popełnię błędu przyłączając się do pozytywnych opinii. Trzymaj tak dalej tz!!!!!!!!!
|
|
Mnie najbardziej rozbawiła propozycja opodatkowania ........wodomierzy! Niedawno oglądałam z takim fajnym maleństwem starą polską bajkę "O dwóch takich, co ukradli księżyc" z Kaczyńskimi w rolach głównych. Była tam scena z pewnego miasta, gdzie nowy władca wprowadził podatek od prostych pleców. Cóż, bajki czasami bliskie są spełnienia.
|
|
Będzie krótko - nawet gdybym interesowała się piłką nożna, nie poszłabym na żaden mecz czy w Łomży, czy w Łodzi czy na Księżycu. Wiem, że prawdziwy kibic to kibic, ale są również pseudo kibice, których się po prostu boję.
|
|
Stadion jest potrzebny, ale nie na osiedlu mieszkaniowym. W blokowiskach potrzeba dużo róznego typu boisk. Stadion z prawdziwego zdarzenia, z piękną bieżnią, miejscami do skoków czy rzutów, nie będzie dostępny dla każdego mieszkańca. Czy ktoś pozwoli gromadzie dzieciaków biegać po tartanie, bawić się w skakanie do piasku po profesjonalnym rozbiegu? O taki stadion-cacko trzeba będzie dbać, chuchać na niego i wpuszczać jedynie młodzież z trenerami. A na osiedlach potrzebne są zwykłe miejsca do biegania, kopania piłki, tak aby dzieci i młodzież mogła spędzać aktywnie wolny czas.
|
|
Panie chroń nas przed tym pomysłem. Satry stadion wyremontowac , podnieśc jego standart.
|
|
Ja uwazam ze nie sa te strony ciekawe. Poprostu dno. lepiej zeby ich nie bylo.
|
|
złe okoliczności |
Pewno jakis gieneral sie zgubil
|
|
W jakich bankach trzymacie swoje pieniadze? Ja osobiscie w mbanku. Przynajmniej wiem ze pieniadze nie ida na utrzymanie personelu i na marmury.
|
|
oooj abym ja mial takie problemy. Wiesz jak masz nadzianych starych to bym kupil nowe auto z malym silnikiem. A czy Lomza jest tak wielkim miastem? przeciez zawsze mozna isc piechoto. Zreszto wybor nalezy do Ciebie.
|
|
poszukaj w sklepach
|
|
Ja zawsze polecam swoim znajomym Ex-Comp ceny nie najgorsze, serwis bardzo profesjonalny.
|
|
Lepiej niech zadbaja o jeden ktory maja.
|
|
Może jak cie widzi to popuszcza??
|
|
wic ŁKS - ŁOMŻYŃSKI Klub Sportowy - jak sama nazwa wskazuje jest taki sam mój jak i Twój. Ja w ogóle nie chodzę na mecze i mam do tego prawo - tak samo jak mam prawo pójść i czuć się bezpiecznie..... A więc nie zawłaszczaj sobie nazwy zespołu, który reprezentuje miasto Łomża a nie tylko Ciebie i Twoich kolegów. Cieszy mnie fakt, że są wśród nas najwierniejsi kibice ŁKS-u ale określenie kibic również do czegoś zobowiązuje, również do godnego reprezentowania łomżan podczas rozgrywek na naszym stadionie jak również i na meczach wyjazdowych. Popieram waszą pasję, wasze hobby ale jednocześnie nie toleruję agresji i zupełnie niepotrzebnych bijatyk. Co Wam z tego że komuś połamiecie nos, że kogoś po waszej "interwencji" zawiozą na OIOM? Nie słyszałem o wkroczeniu Policji na chociażby koncert Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej - dlaczego? bo nie ma powodu !!! A tak do człowieka o nicku ŁKS - na terenie Łomży działa kilka sekcji zajmujących się sportami walki - tam możesz wyładować swój nadmiar energii. A o przypływ adrenaliny na macie lub ringu możesz być spokojny. Być może również Ty rozsławisz nasze miasto zdobywając jakiś medal??? Fakt, że tam nie będziesz mógł używać cegieł i kamieni ale zawsze to jakiś substytut... Może warto się zastanowić ? Tiger
|
|
Zgadzam się z tym, że trzeba się więcej uczyć, ale nie możliwe jest, to jeżeli nauczyciel nie wytłumaczy dobrze lekcji. Przecież nie do przyjęcia jest żeby z około 3 klas było 80 poprawkowiczów .Sumując nauczyciel prawdopodobnie starej daty i nie umie nauczyć dzisiejszej młodzieży, ale jak najbardziej trzeba się zabrać do nauki, Pozdrowienia MaLuTka. T i g e r
|
|
Dobry temat - gratu JayCop2004 - bo to co się dzieje w w większości łomżyńskich dyskotek i klubów (chodzi mi głównie o muzykę serwowaną w tych lokalach) to jest jakaś wielka pomyłka - bo jeżeli w tak poważanym lokalu jakim jest w Łomży Yam caffe mr Dj przygrywa żałosne dicho NON STOP , to chyba jest cos nie tak. Wydaje mi się, że lokal na tym poziomie powinien również prezentować jakis poziom muzyczny. O innych dyskotekach łomżyńskich szkoda po prostu wspominać - aż dziwi fakt, że "klub" na nowogrodzkiej przyciąga tylu młodych ludzi - bo muzyka tam... powinien zmienic nazwe na MILANO 2. Na uwagę zasluguje (tu zgodzę sie z porzednikami) Atom bo jest to lokal w pełni zasługujący na miano dobrej dyskoteki - tam ludzie kupując bilet wstępu przynajmniej wiedzą, że zabawa będzie przednia. pozdrawiam --- PGG
|
|
Coś w temacie: http://www.monki.com.pl/bialos1/bialsam.html Trochę bardziej obrazowo: http://www.galeriafoto.pl/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=58
|
|
Do Gromosław i Klubowicz, akurat mialem okazje slyszec co wyczynia Dj w Atomie i jak to okreslil pretho jest to zwykle puszczanie plyt , a o muzyce granej juz nie wspomne bo jej poziom to zenada.A Te powazne wymiatacze no no:))) jeden wielki basowy łomot z gatunku typu komercja -Trance(dobra muza dla kazdego znaczy inaczej). Zreszta lokal ktory sie okresla jako "klub" jak slusznie zauwazaja tu niektorzy to zwykla dyskoteka posune sie nawet dalej w okresleniu to wiejska dyskoteka w miescie:))))Do HardBanger- do listy jako MILANO3 nie ma co sie oszukiwac Atom pasuje jak najbardziej.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |