Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec internetowej wolności w Polsce - rząd szykuje art. 170a |
a jaki wysoki, mlode miesko Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec internetowej wolności w Polsce - rząd szykuje art. 170a |
Jakie to miejsca? http://img93.imageshack.us/img93/9088/koci6bv.jpg http://img93.imageshack.us/img93/1120/lomza7me.jpg
|
|
Proponuję zajść do sklepu który mieści się na Al. Legionów (przy ryneczku, po drugiej stronie dawniejszej mazowieckiej, przed zakładem fryzjerskim) nie znam nr. Na pewno coś tam znajdziesz. Jest to sklep z śmiesznymi rzeczami.
|
|
lub także w "galerii"w Stokrotce tam w tym "kiosku" koło Rossmana są różne rzeczy...no ale niestety były fajne ale mało ich byo:( wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
"Zmieniamy pytanie Audio-Tele. Czy Polska strzeli gola w tych Mistrzostwach Świata?" :(
|
|
ul. krotka, sklepik przy sympatii(ciag reportera, skepu z kapeluszami)
|
|
1: raczej piatnica :) 2: nie mam pojecia :p
|
|
JAGIELLONIA QRWA!!! SaneOne moze i twarzaki ale sie umiejo napierdalac ;/ i jak by cie chocby jeden spotkal to bys wpierdol dostal i *** nastepnym razem bys nie pisal takich bzdur ;/
|
|
Doszły mnie słuchy, że w niedziele na muszli ma być jakiś festyn, a główną gwiazdą ma być zespół Leszcze, wiecie coś na ten temat ??
|
|
Widać to na plaży
|
|
Prosił bym o pomoc wszystkich zorietowanych w owej dziedzinie jaka jest Przerabianie Aut Angielskich na nasze... Prosił bym o jakis kontakt od osob ktore moga mi w tym pomudz jest to Renault Master. Najlepiej jak by była to osoba ( Mechanik) ze Ślaska. Dziekuje!!!
|
|
a dlaczego ze slaska? tu jest lomza
|
|
SWIETNY TEMAT NA FORUM......TO SIĘ NAZYWA SEZON OGÓRKOWY....
|
|
Kolejny blaszak? O Matko!!!
|
|
Oj, Gazelko, Przydałaby Ci się taka twarda skorupka żółwia, która uchroniłaby Cię przed lecącymi z góry kamieniami, poruszonymi przypadkiem lub celowo przez inne ssaki kopytne...:)
|
|
'typu klocek'...KLOCEK?? oby to w miare ladne bylo bo jak spaskudza okolice ronda ktore sa juz calkiem ladne... stokrotka to jedne z najladniejszych tego typu obiektow i mam nadzieje ze ten nowy obok bedzie przynajmniej w polowie tak ladny
|
|
Przepraszam za bledy w wypowiedzi ale nie za bardzo mam czas na pisanie.. :D wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Na Seszelach też podobno dobrze robi. Dina
|
|
Zobaczco znalazłem na stornie Legii: http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=18583 Ciekwe, gdzie będzie ten sparing?? pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
" Co z tego ze zatrudnia w nowym zapewnie pieknym tak samo jak i stokrotka sklepie nawet 100 osob jak 200 straci prace najmarnij ( przedstawiciele handlowi gdzie beda sprzedawali hurtownie to samo no i detalisci niestty beda musieli zamykac sklepy)" A masz jakieś na to dane? Bo według ostatniej analizy która mi wpadła w ręcę w Polsce w przeciągu ostatnich sześciu lat powstało 5000 nowych małych osiedłowych sklepów. Więc nie powtarzaj głupot za łomżyńskimi sklepikarzami, tylko przedstaw konkretne dane na potwierdzenie tego co piszesz. Ja się tylko boję tego, że nasi nowi wybrani samorządowcy i prezydent stwierdzą że dużych sklepów w Łomży już wystarczy i zostaniemy z tymi swoimi "pseudo galeriami" handlowymi. "Czerwone mordy dalej siedza z wywalonymi grubymi bedechami przed soba najpier patrza aby kieszonka ich byla pełna" Zobacz kto ma większość u nas w radzie miasta i dopiero zaczniej wypisywać swoje bardzo ciekawe i całkowicie błędnę wynurzenia.
|
|
W stokrotce bombe faktycznie znalezli. Policja pogonila wszystkich z plotkow na dwupasmowce za ulice.
|
|
to nie była napewno taryfa Biznes Class ;-))
|
|
Tak jest koledzy....CB radio to jest to! W tej chwili jak tak sie jeździ to trzeba przyznać że coraz więcej mobili ma na dachu baty. Zatem myslę, że łączność CB powoli nam wraca. Oczywiście ona zawsze była jest i będzie wśród najzagożalszych maniaków ale teraz widać pewne ożywienie w tym temacie. Co prawda pozostałe kanały oprócz drogowego raczej milczą (no chyba że BinLaden krzyknie "daj na dwa pięć :) ) ale i tak myślę że nie jest tak źle. Zawsze można sobie miło pogadać z tym że chamskie wybryki też się zdarzają. Ostatnio też jakiś koleś bluzgał na drogowym no ale co zrobić - na debili rady nie ma. Kończę stałym powiedzonkiem - szerokości i do usłyszenia w eterze. Bajo!
|
|
Poza tym to ja byłem w piżamach więc chyba nie bede paradował w takim odzieniu po mieście. Teraz pozostaje nam tylko czekac na jakis nius na stronie...
|
|
Siedzieliśmy jak w kinie na dachu przy kominie ,a może jeszcze wyżej ..to mogą być Trubadurzy lub Skaldowie
|
|
Kobranocka "Kocham Cię jak Irlandię" Nie mogę także przypomnieć sobie refrenu-pewnie będę zdyskwalifikowana:) zagadka: "W spadku po dziewczynie ,wyspa mi została" brak podpisu
|
|
Był kiedyś u nas automobilklu łomżyński. Jak było jakieś święto to aytomobiklub prezentował pieknie odrestaurowany samochów z okresu miedzywojennego. O ile pamięc mnie nie zawodzi był to jakiś "Adler" czy coś w tym rodzaju. Dawno go już nie widziałe (kilka? kilkanaście lat?) Może Szanowni Forumowicze znają jego dalsze dzieje? .
|
|
MrS: Nie przejmuj się krytykantami. Oni byli są i będą. A w naszym pięknym mieście ich niestety nie brakuje... Jurand
|
|
Wszyscy, którzy tak ostro krytykujecie postępowanie policjantów powiedzcie co w tym wypadku mieli oni robić? Niewinna, to kobieta "Rowerzystka została ciężko ranna, przebywa w szpitalu".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |