czwartek, 06 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Borysewicz komisarzem Łomży

Witam!
Dobrym rozwiązaniem jest Nero Vision Express - pod warunkiem, że masz pakiet Nero z nagrywarką którą posiadasz w komputerze. Za pomocą tego programu możesz tworzyć pokazy zdjęć urozmaicone róznymi efektami (przejścia, dźwięki itp.) Możesz swoje pokazy nagrywać na płycie DVD lub VCD i odtwarzać np. na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Możesz tworzyć własne menu jak w normalnej płycie DVD. Jedną z pozycji menu może być np. pokaz zdjęć a inną np. zmontowany film z ujęć video. Innym rozwiązaniem jest program Movie Maker 2. Jest to darmocha dołączana z Windows XP. Tu można tworzyć pokaz zdjęć w formie filmu. Można podkładać dźwięk np. w formacie MP3. Oczywiście między zdjęciami jest wiele efektów przejść, podobnie jak w Nero. Czas wyswietlania zdjęć mozna sobie ustawiać. W Movie Makerze można mieszać w jednym pliku statyczne zdjęcia jak i ujęcia video. Wadą tego programu jest to, że często się wiesza - trzeba sobie co jakiś czas zgrywać wyniki swojej pracy. Poza tym nie można bezpośrednio tak jak w Nero nagrywać pokazu na DVD. Trzeba zgrać pokaz w formacie "wideo wysokiej jakości" i dopiero plik ten nagrać na DVD czy VCD za pomocą właśnie Nero Vision Express. To tak pokrótce przedstawłem Ci programy nie wymagające inwestowania kasy a jednocześnie mające sporo możliwości tworzenia pokazów zdjęć czy też filmików kręconych cyfrówką. Są to oczywiście programy przeznaczone do zadań amatorskiich i to dobrze robią tylko trzeba je trochę poznać.

Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Borysewicz komisarzem Łomży

slonko juz dawno wstalo....jest bezwietrznie....zapowiada sie piekny dzien

Ty i ja teatry to sa dwa...

No to ladny bajzel :D Myslalem ze rozwala ten szkilet kompletnie i zrobia jais plac zabaw albo slizgawke na zime. Na cholere nam kolejny market zeby znow spadly obroty malych sklepow i poszlo kupa ludzi na bruk. Co z tego ze zatrudnia w nowym zapewnie pieknym tak samo jak i stokrotka sklepie nawet 100 osob jak 200 straci prace najmarnij ( przedstawiciele handlowi gdzie beda sprzedawali hurtownie to samo no i detalisci niestty beda musieli zamykac sklepy) Nie wiem czemu Ludzie w Lomzy sa tak bezdennie glupi a zlaszcza wladze ze pozwalaja na takie inwestycje w srodku miasta. Jest tyle miejsca wolnego na przedmiesicach zawady np. Nie wiem czemu to sie buduje i szpeci miasto? Nie wiem tez co wy widzicie piknego w budynku stokrotki?? Chłam jakich malo kloc opklejony jakas zielona plexa co w tym ladnego?? No co?? ...Smieszy mie tez nazwa przystokrotkowego "stadionu" szmaty z sekend handow posciagana od turkow z Raichu i nic po za tym jakis Top secret jedyny...? ach no i cos z butami reszta szmira jakich malo. Galeria ahahah smiechu warte! Tu postawio nastepny kolc tylko moze opkleja go niebieska tasma izolacyjna dla bajeru. Nie wierze w to zeby szarpneli sie na jakis "cwaniacki" budynek. Zreszto szkoda gadac... łapuwy juz i tak przyjete przez nasze kochane wladze i cos postawic trzeba byle co ale cos trzeba... Nie wiem kiedy sie zmieni władza w naszym miescie na normalna! Czerwone mordy dalej siedza z wywalonymi grubymi bedechami przed soba najpier patrza aby kieszonka ich byla pełna a potem zorganizuja dla odczepnego koncert Boysow (w polocie) na starymrynku... i mysla ze sa goscie kulture krzewia w naszym miescie... Paranoja!

pzdr,

Przepraszam za bledy jakie

hahaha :D jaja jak berety... ale samo tez sie pewnie nie urwalo...

sago

http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=18583

troszkę łatwiej będzie :D

brak podpisu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org