Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Od dwóch tys. lat zwalczają naukę. |
Taaak... a ja... Dobranoc. Albo Dobrydzień :) abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Od dwóch tys. lat zwalczają naukę. |
strzal w dziesiatke:-)ja nadal jestem za...:P"plonie ognisko i szumia knieje"oby nie odwrotnie"szumi ognisko i plaona knieje" .
|
|
Co trzeźwość ukryje, pijaństwo ujawni. Puls zdradza, co myśli serce.
|
|
Jeśli faktycznie Kostaryka pokona Ekwador 1:0, a Niemcy rozprawią się z Ekwadorem minimum 2:0 bez straty bramki, to naszym zadaniem jest wygrać z Kostaryką min 3:0 bez straty bramki, więc już niewielka nadzieja, ale jednak jeszcze jest.
|
|
Tu jest dobry link: http://i5.tinypic.com/14ieetj.jpg
|
|
Plac Zielony obecnie. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia.
|
|
ja_ne_k czy to jest lomzyczka na osiedlu Maria(wiosenna pora)???chyba nawet widze ja z okna:-))))
|
|
no od 500 zl do 5000 zl. zalezy od mozliwosci :)
|
|
ktoś wie czy gdzieś w Łomży można zrobić ??
|
|
bialy89kzk: twarzaki z nich straszne i **** mnie obchodzi co oni umieją :)... na razie bali się do mnie podbić sam na sam... dostałem już wpierdol od kibiców Jagi, ale ich było 4, a ja jeden... a ty uważaj jakich słów używasz jak do mnie piszesz... bo trochę byś się pewnie zdziwił jakbyś się dowiedział co ja potrafię :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
w kwiaciarni Marzenie mysle ze by mozna bylo znalezc jakis fajny prezencik na 18-nastke :)
|
|
a to rzeczywiście gwiazdy...
|
|
...z bramki do bramki, co jest fizycznie wykonalne, jak to jedna z ostatnich wieści gminnych niesie...:D Jurand
|
|
fajny film o tym Ks.Bosko....warto obejzec go...za tydzien chyba 2 odcinek http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
2: Plac Pocztowy
|
|
NO I BARDZO DOBRZE BO TO CUDO NA GORCE STRASZYLO OKRUTNIE.....A KOLEJNY NOWY "DUZY' SKLEP WPLYNIE TYLKO POZYTWNIE (MAM NADZIEJĘ) NA OFERTĘ INNYCH SKLEPÓW,BO W TEJ DZIEDZINIE TO NASZE MIASTO OFERUJE STRASZNA DZIADOWSZCZYZNĘ.
|
|
pogoda piekna i seksowna... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
co Prawda to Prawda - Sezon ogórkowy
|
|
widzieliscie plakaty? wg mnie to prowokacja: znaczek radio białystok i duzymi literami: "AKCJA ŁOMŻA LESZCZE" a reszta malymi literami..
|
|
sparin jak sparing, ale jakie sąsiedztwo ...
|
|
Na Długiej ewakuacja od 16 - tej. Żart, czy nie, sprawdzić trzeba. A pies (canis familiaris) tylko jeden, to trochę potrwa. Komuś się Rossman nie podoba? Pewnie konkurencji. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Przed chwilą cały personel Stokrotki wszedł z powrotem do budynku. Fałszywy alarm. róbmy swoje
|
|
Nie było żadnej bomby.
|
|
Miłość przechodziła koło mnie. Nie śmiałam jej dotknąć. Przystanęła, skinieniem głowy zaprosiła mnie. Dotknęłam, objęła mnie swymi krzydłami. Uniosłam. Płynęłam. Była nieprawdopodobnie piękna. Rozpłynęła się, a ja wciąż w niej tkwię jak w cudownej mgle. NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Dobranoc:)
|
|
Kolega Pawel0615 myli dwa odmienne sobie pojęcia: przejrzystość i czystość ;) Otóż czystość wody jest zależna głównie od tego co do niej się wpuszcza, a przejrzystość od terenu na jakim owa się znajduje. Wracając do "bajorka" to posiada ono wodę jaką posiada... Znajduje się na gliniastym podłożu stąd jego zamulenie. Osobiście uwarzam te bajorka za czyste :) Nie pomijając faktu o kilku samochodach, które w nich spoczywały :D NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Dzień doby :) NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |