Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak ciężko. |
FM - masz moje poparcie zacznij cos robic a bede sie staral pomoc jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak ciężko. |
Polacy strzelą dziś 4 gole. Klose i Podolski po dwie. Taki mały żarcik... Ale oczywiście życzę im jak najlepiej. I.
|
|
"Wklejajcie więcej takich fotek !!!" Dokładnie :) PS. Może ktoś by się poświęcił i zebrał z tych 5 tematów zdjęcia, szczególnie te starsze, popodpisywał i umieścił na stronie www...
|
|
nemo napisał PS. Może ktoś by się poświęcił i zebrał z tych 5 tematów zdjęcia, szczególnie te starsze, popodpisywał i umieścił na stronie www... Mam taki pomysł aby zebrać możliwie jak najwięcej zdjęć przedwojennej (być może także i powojennej) Łomży i skonfrontować je ze współczesnymi tzn. zrobć cyfrówką zdjęcia dokładnie z tych samych miejsc co kilkadziesiąt lat wcześniej. Pozdrawiam
|
|
Tu jest jeszcze podobna strona http://www.warszawa1939.pl/
|
|
JESZCZE TEGO LATA JESZCZE TEGO LATA POLSKA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Polscy kibice już są trzymam kciuki
|
|
Janasa za to że fajfusy grać nie potrafią ??!! Jurand
|
|
A kto mówi że nie :) ?? .
|
|
To jak mechanizm zegara-brakuje śrubki i nie działa...po prostu każdy element się liczy...ale to tylko moje zdanie:)
|
|
Zasłużyli na porażkę - fuksem nie dostali srogiego lania. Chociaż ludzie ze świata nam gratulują, wielu uważa, że to był jak dotąd najlepszy mecz mistrzostw. Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |