Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Srawa ViaBaltiki jeszcze nie skończona.. |
A jakie to argumenty?? Twoje przekonania formułowane w postaci wyzwisk? Oskarżasz tz o nieuczciwości- udowodnij, albo odszczekaj, a co najmniej wyłącz się. Masz dowody, to je ujawnij - nie masz- nie rzucaj oskarżeń bez podparcia. Ja też mogę napisać że jesteś członkiem Al-Kaidy, do tego ryżym gejem i pedofilem, że 2 lata temu molestowałeś koty między blokami. Prawda? Pewnie nie... choć... kto wie... w zasadzie to ktos mi opowiadał o takim przypadku... ciekawostką kulturalno-oświatową jest to, że ja "wychodząc" (jak piszesz) ze wsi, i do tego tę wieś w sobie zatrzymując, potrafię formułować myśli w sposób wielokrotnie bardziej uprzejmy i nie obrażam przy tej okazji wszystkich dookoła. Na wieś, KREFT? Może nie...? Nie przenoście nam stolicy do Krakowa... pogodnych duchem pozdrawiam dogodnym puchem :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Srawa ViaBaltiki jeszcze nie skończona.. |
Może Goździkową rozbolała głowa i szukają dla niej etopiryny??
|
|
o boże ale przypał - a te jego wypociny
|
|
Prawdziwi kibice się nie tumaczą! ŁKS - łatwo się chować za ogólną nazwą. Dobre imie kibiców - piłkarze ich nie mają.
|
|
Jaki portalik takie linki !!!
|
|
jacko POPIERAM !!! Szkoda słów dla kogoś, komu piana nienawiści bije z paszczy i zalewa przekrwione oczy Tiger PS jacko - tekst o ryżym geju etc jest cool - jeszcze nie mogę się opanować hahah :D
|
|
Taki prymityw nie jest w stanie dotknąć mnie w najmniejszym stopniu. Łżesz jak parszywy pies bo nie miesci Ci sie w tępej mózgownicy, że w sprawach ludzkich podejmuje się decyzje nie w oparciu o plotki i emocję, tylko rozsądek i elementarne reguły prawne. Sam przeforsowałem w regulaminie szkoły, by za zawinione naruszenie nietykalności relegować ze szkoły. Wprowadzona jednocześnie instytucja poręczenia dawała szansę naprawienia winy i mądrze stosowana, dawała rewelacyjne wyniki. Wiem, jak łatwo jest kogoś skrzywdzić, a zbrodnią jest zrobić to wobec młodego człowieka, wchodzacego dopiero w życie. Najwyraźniej Ciebie ktoś skrzywdził, albo jesteś ofiarą tresury. Jeśli tak, można Ci tylko współczuć, że nie potrafisz się zdobyć na zwykłe ludzkie odruchy. Sam wiesz najlepiej, jak absurdalne jest Twoje bajdurzenie o łapówkarstwie; mnie ona w zasadzie tylko smieszy. Uprzedzam Cię , że oszczerstwa, którymi miotasz, zagrożone są odpowiedzialnościa karną. Skoro brak Ci cywilnej odwagi, by swoje rewelacje autoryzować, sam (chyba celowo) stawiasz się poza nawiasem poważnego traktowania. Ty chyba naprawdę zerwałeś się z choinki lub z łańcucha. Jeszcze raz współczuję zniewolenia. W przypadku sławetnej sprawy z Bolera dotąd nic wspomnianemu TK nie zarzucono. Mało tego, idiotyczna, bezprawna i pochopna decyzja Rady Pedagogicznej została uchylona przez kuratora. Jedyne, o co mozna mieć naprawdę pretensję, to tylko (lub aż) tyle, że był w nieodpowiednim miejscu. Nie był jednak w tym odosobniony, a nawet wręcz przeciwnie. Przykro mi też, że szkoła, której wysoką pozycję współtworzyłem z wieloma wspaniałymi ludźmi, skrzywdziła swego ucznia i nie umiała z tego wyciągnąć wniosków. Może ten wątek jest także objawem tej samej ułomności ?
|
|
o właśnie bardzo dobra myśl. ja poproszę aparat cyfrowy 8 Mega Pixeli i jeszcze 100X Zoom Optyczny. :) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Podwyższają bo zaczyna się nowy rok, to już taki odruch ;)))))
|
|
Podsumowanie tematu: " Prawdziwy kibic - to wierny kibic, a wierny kibic zostaje przy klubie na dobre i zle." --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Ja gram w neuroshime.czy jest któs kto gra w ksiażkowe RPG
|
|
A czesze mnie to, czy kurpiewski był winny czy nie. Ja tylko wykpiłem cIEBIE, na sam koniec (żałosny zresztą) pokazałeś klasę. Mnóstwo ludzi z mojej klasy drwiło z cIEBIE i drwi nadal. Że też potrafiłeś w mowie pożegnalnej tak bezczelnie apelować do młodych, za co zostałeś wybuuuczany ("ja poczekam, ja mam czas"). Nie do pojęcia było to, że pod sztucznym uśmiechem takiego niby polityka-amatora zaangażowanego społecznie, walczącego o wspólne dobro kryje się fałsz i zakłamanie. Jak ty żyjesz z takim zakłamaniem? Nie widzisz, że ludzie się z cIEBIE śmieją ? Na mnie się mogą wściekać, że tu joby sadzę na pseudokulturalnym forum, a ty jesteś obiektem drwin, bo jesteś dwulicowy, a to podła cecha. Ty tajgier się nie podlizuj, nie dorosłeś do dyskusji. Dalej biegasz bez koszuli po pierwszym piętrze gammy, jak rasowy błazen ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |