Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Większe Zarzuty dla wiceprezydenta S....go |
No własnie!!! Zdarzyło sie może raz na sto,raz na milion ale gratulacje sie należą :):) Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Większe Zarzuty dla wiceprezydenta S....go |
Łomża. Hotel "Mazowiecki". Róg ulicy Sikorskiego i Alei Legionów. Zdjęcie wykonane w 2020 roku, 10 lat po odłączeniu się Łomży od województwa podlaskiego. ;) Tak wiem rozmarzyłem się... Warszawski Bristol.
|
|
Albo o sali konferencyjnej w Hotelu Gromada???
|
|
może to nie sadzenie tylko przesadzanie. Przetarg na nowy stadion unieważniony! Myślę, że to przesadzanie drzew ze Starego Rynku na murawę stadionu. Może kibice zapomną szybciej o klubie, któremu nigdy nie było dane zagrać w II lidze - niestety. Kiedyś będziemy tam prowadzać nasze dzieci, wnuki i mówić: "widzisz kochanie te drzewa ?? Widzisz tego ptaszka w ich koronie?? Te drzewa to brzezinki a ptaszek to sroka. A mistrzowską koronę to zapiepr*zyli drużynie ŁKS-u Ci, którzy je tu przesadzili !!" Dina
|
|
Jaka to część Łomży, drodzy łomżyniacy ? Swoją drogą, "trochę" się ta część miasta zmieniła...
|
|
Jesli stadion nie bedzie zrobiony na czas i nie dostaniemy licencji na gre w II lidze to obecna ekipa z ratusza moze sie pozegnac ze stolkami.
|
|
Obawiam sie droga bello, ze jak to mowia, to marzenia scietej glowy ...:D. Po tym co Nasi pokazali z Ekwadorem, a takze po pierwszym meczu Niemcow, to nic nam tylko liczyc na jaknajnizsza porazke i oby tym razem byl tam jakis 'effort', tzn. zeby Nasi nie zblaznili sie jak poprzednio - grajac na stojaco i jakby z przymusu. Co tu mowic - moja 'zastepcza' druzyna, US, tez sie nie wykazala, przegrywajac z Czechami jeszcze gorzej niz Nasi, ale przynajmniej Ci starali sie jakos i po prostu ulegli duzo lepszej druzynie. Ale coz - marzyc nam zawsze mozna, no nie? Pozdrawiam, wychu
|
|
Jestem pesymistą, ale przeczuwam niespodziankę. Nasi piłkarze nie mają już nic do stracenia oprócz reputacji, a to wystarcząjacy powód, żeby dobrze zagrać. Może Polska nie wygra, ale nie będziemy się wstydzić ich gry. PS. Rany, Ja to powiedziałem? :D
|
|
Przypuszczam ADALL, że zostałbyś ich guru i nosiliby Cię na rękach:)
|
|
Gazelko, ale Ja też mam nadzieję! Inaczej bym nie zasiadał dziś do TV :) Liczę na cud ;) Pozdrawiam. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
" bo moja kumpela szuka psa ;-) ale ona chce duzego" To niech się przejdzie do schroniska...
|
|
Byłaby to strona podobna do tej: http://www.stalus.iq.pl/show.php/ http://www.stalus.iq.pl/show.php/idc/56/ida/527 (kliknijcie na DZIŚ pod zdjęciem ) http://www.stalus.iq.pl/show.php/idc/14/ida/416 (kliknijcie na DZIŚ pod zdjęciem ) http://www.stalus.iq.pl/show.php/idc/52/ida/174 (kliknijcie na DZIŚ pod zdjęciem ) Piszcie co sądzicie o tym pomyśle. Warto byłoby się zabrać za coś takiego ? Zbych
|
|
MOŻEMY WYJŚĆ !!!!! Są 3 warunki do spełnienia!! Kostaryka musi wygrać z Ekwadorem 1:0, niemcy muszą wygrać z Ekwadorem przynajmniej 2:0 lub więcej (nie tracąc bramki), a my musimy wygrać z Kostryką minimum 3:0 (też nie tracac bramki). Narysujcie sobie to na kartce. 1 miejsce Niemcy 9pkt. 3 zwycięstwa 0 remisów 0 porażek i bilans bramkowy 7-2, 2 miejsce Polska 3pkt. 1 zwycięstwo 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3-3, 3 miejce Ekwador 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 2-3, 4 miejsce Kostaryka 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3:7. WIĘC MOŻEMY WYJŚĆ Z GRUPY !!! Nietraćmy nadziei może jescze wyjdziemy z grupy. P.S cuda sie zdarzja Pozdrawiam
|
|
No i ta ciekawość !:) Ona mnie w końcu do piekła zaprowadzi:) jwlomza@gmail.com .
|
|
dokladnie, bo to jest samochod z kierownica po lewej, przerobiony na anglie, wiec wszystko da sie cofnac i nic sie nie stanie. nie da sie tylko przerabiac brytyjczykow np. jaguarow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |