niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w obronie Łomży

Zebraliśmy dziś 83 zł. Podziękowania dla wszystkich którzy nas wsparli, a zwłaszcza dla Pana który przekazał nam 50 zł. Jutro może strona będzie już działać. Za 2 tygodnie trzeba wpłacić 2 ratę.

xxxxx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w obronie Łomży

Autor: mmm (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-05-06 20:46

Nie mogę tego tak zostawić.Pomogłem chłopakowi wcześniej pomogę i temu.Ja nie krytykuję bezpodstawnie.Chwała wszystkim którzy pomagają, nie ważne czy finansowo czy swoją pracą i zangażowaniem.Popatrzcie tylko na posty"Tablice Rejestracyjne". Niech wpisze się tu co drugi , który pomógł finansowo lub swoją pracą jeżeli osiągnie wartość 50% tablic rejestacyjnych.Zwracam honor tym których uraziłem ,chociaż nie mialem takiego zamiaru.

hmmm.... niezrozumiałem tego :/

--------------------------
running with scissors

Będe strzelał albo krzewo albo jarnuty :P

rudy błazen z druhem

ptysiu nie musisz. Ale możesz pomóc!

pojechali z tematem :D

Pani "pijana powietrzem" pisze (tu cytat) MrS jest dobrym chłopcem na którego mozna liczyc :)

tak, można się liczyć, ale można również się zawieść.

...ludzie rozmineli się z wartościami...

14!

Miasto jek zwykle dużo złożyło obietnic, kazało klubowi pozbyć się niewygodnych członków zarządu, gdyż współpraca sie nie układała, i co???? D...pa, wypieło sie do nas. Jak zwykle powiedzą że to nie ich wina i dowidzenia mają nas gdzieś. ( A może teraz mają ważniejsze sprawy na głowie? typu architekt miejski?)

I znowu przyjdzie dwie czy trzy osoby.. bo jak to bywa na tym forum, zapaleńców jest cała masa ale zeby coś zrobić to chętnych nie ma, udowodnił to ostani mój temat ktory zalozylem jakiś czas temu. Jesli naprawde chcemy ruszyć ten temat dalej to więcej konkretów, bo po za pomysłem nic konkretnego na oczy do tej pory nie zobaczylem.

Spotkanie a i owszem , ale proponuje jakis inny termin, mi ze względu że pracuję nie odpowiada.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org