Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bardzo ciekawa rozmowa ze starszym czlowiekiem .Jak zydzi przed woja napadali |
Podziękowania dla tych, którzy brali udział na Bawełnie. Akcja "KABEL" zakończona sukcesem. ;) HWDP. KMWTW. PKD. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bardzo ciekawa rozmowa ze starszym czlowiekiem .Jak zydzi przed woja napadali |
Jutro nasz pierwszy mecz, Polska : Ekwador jak myślicie, jaki będzie wynik? Ja typuję 2:1 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: bardzo ciekawa rozmowa ze starszym czlowiekiem .Jak zydzi przed woja napadali |
Trzask (a właściwie szum) występuje często podczas czekania na połączenie - w tle sygnału. Mam to praktycznie codziennie. Później, podczas połączenia, też zdarzają się trzaski. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
waldek 27 tobie to się chyba tu na forum przytrafia bo podwójne posty puszczasz..? jakieś echo ?
|
|
W Orange dzieją się jeszcze inne dziwne rzeczy, dlatego z usług tej sieci rezygnuję...Chcę zadzwonić-nie można, chcę wysłać sms-też nie można. Jak już się uda zadzwonić to jakieś trzaski, wogóle problemy. Ja dziękuję za taką sieć.
|
|
Do dzis Pan Zajkowski nie odpowiedzial na moje pytania. Czemu? Nie znal odpowiedzi? Czy moze nic nie potrafil dograc z finasami na II lige? Ciekawy jestem ilu Zajkowski zalatwil sponsorow na II lige. Oczywiscie nie licze Browaru i Kosiorka. Ponoc dzilal od stycznia. Ilu? Ile kasy na miesiac? Ile na miesiac potrzeba?
|
|
2:0 oczywiście dla nas!!!!
|
|
a mi sie wydaje ze przegramy, ale z niemcami wygramy :D takie moj typ :"D pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Będzie 2:1 dla Ekwadoru.
|
|
O, a ja myślałem iż to wina mojego starego telefonu. Bardzo często tak mam, raz na trzy, cztery połączenia - nieważne czy przychodzące czy wychodzące. kłaniam sie Indar Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie wiem czemu ludzie tak się pchają do tego Orange`a... Era jest dużo lepsza dla przeciętnego abonenta, a dla firm oferta Plusa rządzi... pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Trzaski, faktycznie już chciałem zmieniać aparat :) Czas chyba pomyśleć o zmianie operatora.
|
|
Podam przydatna info: nie doladowujcie dzwoniac na *111 *500 gdy macie np slabo baterie to wcale juz nie ma sensu ,w ten sposob wystepuja problemy z ta czynnoscia. Bardzo zalecam robic tak *125*kod doładow.# i wsio tak zawsze robie po 5 sekundach mam doladowane ;-] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
z g-techem zalezy jeszcze jakim dokladnie. Pozatym trzeba umiec;) mierzyc na rownym terenie i dobrze ustawic. wtedy wychodzi jak powinno. Ale fakt, łatwo o bledy
|
|
Głupie wypociny ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
ja tez to ,mialem ere i wszystko bylo oko ale teraz w orange to totalna porazka....
|
|
g-tech jest przydatny jeżeli chodzi o tuning... bo możesz zmierzyć auto w tych samych warunkach, tym samym urządzeniem, na tych samych ustawieniach i patrzeć co Ci przyniosła konkretna modyfikacja... zaś do mierzenia 0-100 się nie nadaje (podaje bardzo optymistyczne dane :)), podobnie czasy mierzone na 1/4 mili mają się nijak do czasów mierzonych np. przez Tag Heuer... i to jest jedna ogólnieznana i podzielana przez wszystkich opinia na temat g-techa... ten w wersji pro competition niewiele lepszy :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Piec lat w sieci Idea(Orange),nie mam zarzutow,corka od dwoch lat i niestety skarzy sie na trzaski i szumy,nie jest to wina aparatu! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Stawiam na Rasiaka!!! cdn...
|
|
Era, Era i jeszcze raz Era :))) Mam już baaaaaaaardzo długo jestem zadowolona. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Hahahaha. Duszą i sercem człowiek jest ciągle przy kochanym ŁKS-ie !! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie chcialabym wsadzać kija w mrowisko ale nigdy nie bylam zwolenniczką naszej drużyny. zawsze jest im coś nie po drodze - murawa jest za sliska, buty za ciasne, są wiecznie zmęczeni, przeziębieni, nie w formie, kontuzjowani...Zawsze słychać "mogliśmy wygrać ale..."Nigdy nie zachwycili mnie swą grą. I nie mówię tu o sukcesach, bo nie musza być mistrzami swiata żebym ich dopingowała. To są moje subiektywne odczucia -ale jakoś nie widzę żeby wkładali maksimum serca i wysiłku w tą grę. Partolić umieją za to koncertowo. Poza jednym jedynym Dudkiem - ale cóż on do Niemiec nie pojechał. Dlatego nie widze powodu, zeby wywieszać flagę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
KtosTam!! ja wiem, że marudzenie i czarnowidztwo to nasze cechy narodowe, ale może poczekajmy z tymi ocenami chociaż do końca meczu, tak by przyzwoitośc nakazywała.co..spotkamy się po 23 i wtedy pogadamy, A kto bedzie miał rację..się zobaczy;-) pozdrawiam! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ciary na plecach, chlopaki stoja na starcie.
|
|
ginekolog? przy skrzyżowaniu woj.polskiego z sikorskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |