Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ks. prof. Jerzy Bajda o statku "Langenort":"Okręt z trupią czaszką na maszcie" |
michaś, wiesz dlaczego nie polecasz speeda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ks. prof. Jerzy Bajda o statku "Langenort":"Okręt z trupią czaszką na maszcie" |
Proszę Szanownych Państwa, o co te kłótnie ? Niedługo i tak zapanuje powszechan miłość i braterstwo w służbie zdrowia. Białostocki Marszałek w trosce o dobro pacjentów z całego województwa zlikwiduje Szpital w Łomży, bo wszakże szpital wojewódzki może istnieć tylko w miescie wojewódzkim do jakich Łomża nie należy. Dodatkowo Szpital w Łomży lezy mu tak bardzo na sercu, że musi ten kamień zrzucić, bo inaczej nie zdzierży. A propos upadających szpiatali, to Panie dyrektorze Jaszewski, kiedyż to jakiś nowy sprzęt pojawił się w Szpitalu w Łomży ? Nie pamietam żebym ,coś zauważył nowego, a te małe upadające według Pana Dyrektora Szpitaliki ciągle się doposażają. Zbankrutowany Zambrów ciągle dokupuje nowy sprzęt i tłucze procedury. Upadające Kolno ogłosiło przetarg na zakup sprzętu medycznego na prawie 0,5 mln. złotych. My może jeszcze nie upadamy, ale zostajemy w tyle a ci powiatowi bankruci na których Szpital ma się wzbogacić oda do przodu. Kto kogo Panie dyrektorze ? kto kogo ?
|
|
Re: ks. prof. Jerzy Bajda o statku "Langenort":"Okręt z trupią czaszką na maszcie" |
wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia,ale o oszczędnościach raczej zapomnij;-),chociaz inwestycja w rodzinke ....to jest dobry pomysł,przyjemne z pożytecznym pozdrawiam
|
|
Atmosferę działalności wioślarskiej bardzo dobrze odtwarza twórczość poetycka. Dnia 16 maja 1910 r. wioślarz Wacław Szyszko z Łomży zaprezentował się na zlocie w Ciechocinku napisanym przez siebie następującym wierszem: "Przyjechawszy tu na posła Uczcić Towarzyszów Wiosła Od druhów z nad Narwi społem Pozdrowienia składam: "Czołem"! Pozdrowienia i życzenia Niech wioślarstwo się rozplenia, Niech żyje brać wioślarska, Zawsze dzielna, zawsze dziarska. Niech żyje i wiosłuje, Wszystkie wody opanuje, Wszystkie spławne nasze rzeki, Jak sięga kres nasz daleki. Na doroczne nasze gody Przybył wioślarz starszy, młody, By zaświadczyć o jedności Która stale u nas gości. Niech więc żyje jedność, zgoda Która wszystkim mocy doda Wiodąc nas do dążeń szczytu, a wioślarstwo do rozkwitu." Studia łomżyńskie cz. V cdn. ..............................
|
|
Re: ks. prof. Jerzy Bajda o statku "Langenort":"Okręt z trupią czaszką na maszci |
renata17: zaproś mnie do siebie, nasram Ci na środku dużego pokoju i powiem, że nie wiedziałem gdzie jest ubikacja :-) --- PGG
|
|
Od ladnych kilku lat siedze po stronie "zgredow" na naszych meczach, ale oprocz tego jezdze na WSZYSTKIE wyjazdowe mecze mojego zespolu. Mateusz mam prosbe: wstan pajacu na trybunie i powiedz ze to ty to napisales. Miomo ze jestem oaza spokoju sam ci wpierd... kilka takich czubow ze paly na naszych kibicow beda niczym....... Zanim cos napiszesz ...... mocno sie zastanow czy wszystko wiesz na ten temat. Dla mnie jestes nikim....... Najprawdopodobniej zaczales chodzic dopiero w tym sezonie na mecze, jak wiekszosc tych ktorzy krytykuja. Bezmózgimich tępych debili szukaj wsrod swoich najblizszych, ze szczegolnym uwzglednieniem siebie. NA PEWNO ich znajdziesz !!!!!!! Bez pozdrowien, pajacu !
|
|
Raver - Lomza.info nie jest portalem. Jest Informatorem Przyjaznego Miasta i jako takie przyjelo za swoja domene nazwe lomza.info
|
|
Re: ks. prof. Jerzy Bajda o statku "Langenort":"Okręt z trupią czaszką na maszci |
|
Bogot masz 100% racje. Obsługa w tym lokalu jest fatalna. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |