Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak 1. listopada UCZCIMY PAMIĘĆ ludzi zasłużonych Polsce? |
infinity teraz bije wszystkie samochody na leb pod wzgledem popularnosci ja mam chevi blazer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak 1. listopada UCZCIMY PAMIĘĆ ludzi zasłużonych Polsce? |
A regulamin forum? MrS - czy to kolejne "dziecko neostrady" ? "CtrlC" - "CtrlV"? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Crasy, a mieszkasz w Piątnicy, ze uwazasz ze dobrym rozwiazaniem nie jest? Skrzyzowanie bylo niebezpieczne, w poblizu jest szkola, wielu kierowcow nie dawalo znku ze zjezdza w strone Drozdowa. Jak ukoncza wtedy zobaczymy. Przynajmniej teraz beda zwalniac, a i TIRy beda teraz ostrozniej jezdzic. Wspolczuje tylko mieszkancom domkow przy rondzie. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
jak dla mnie to o wiele lepsze rozwiazanie!!
|
|
Polski minister udał się w oficjalną podróż do Francji.Jednym z punktów wizyty była kolacja u Francuskiego odpowiednika.Widząc jego wspaniałą Willę,z obrazami wielkich mistrzów na ścianach , pyta się go jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze skromnej pensji urzęndnika Republiki.Francuz zaprasza go do okna: -Widzi Pan tę autostradę? -tak -Ona miała mieć 4 pasy ruchu a ma 2 Dwa lata pózniej Minister Francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego Polskiego odpowiednika.Kiedy podjeżdża pod Dom Ministra ,jego oczom ukazuje się najpiękniejsz pałac jaki widział w życiu . Pyta od razu -Nie rozumiem dwa lata temu stwierdził Pan że prowadze Książęce życie ,ale w porównaniu do Pana... Polski Minister podchodzi do okna: -Widzi Pan tę autostradę? -Nie. -No właśnie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja kochał łomżyńskie godziny szczytu. Trwają z reguły ok. 30 minut w godzinach rannych i przy powrotach z pracy. Czeka się wtedy wszędzie: na światłach, na rondzie Solidarności, przy kapeluszach, a wyjazd z Sienkiewicza jest chyba najgorszy. Niech nikt nie próbuje wyjechać z Sienkiewicza w Polową od 13 do 16. Stoi się nawet 20 minut. rudy błazen z druhem
|
|
do sumo: głowa do góry!!!
|
|
Tęskni za Tobą moje ciało Tęskni też moja dusza Nie chcę Cię kiedyś stracić Zbyt mocno me serce poruszasz... autor: Izabela Birówka wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
a co to są wypatki? cdn...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |