Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spoko, Eurosojuz nie straszny! |
To ja spytam z innej beczki.Co niektórzy użalają się nad dziećmi, że klaps, to nasza ( dorosłych) porażka, upokorzenie dla dziecka, i w ogóle klęska urodzaju. Wielu z mojego pokolenia ( powiedzmy połowa lat 70;-)))) dostawała no, może powiedzieć regularnie to przesada, ale przy wielu okazjach.Nikt nam nie tłumaczył, nie rozmawiał z nami godzinami , nie uważał, żeby wciery-to było dla nas upokorzenie ( ja tu mówie o sobie)Nikt nie słyszał o bezstresowym wychowaniu. Czy cos sie nam stało?? Czy przez to jesteśmy skrzywdzeni przez los??Czy mamy wykrzywioną psychikę, jakis uraz do rodziców za te klapsy??? Moja odpowiedź brzmi:NIE. Jestem normalnym człowiekiem i moi rodzice nie zrobili mi żadnej krzywdy tylko dlatego ,że czasem oberwałam. Wyszło mi to tylko na zdrowie;-) Pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spoko, Eurosojuz nie straszny! |
Nie ma takiej potrzeby! ja od wielkiego dzwonu ( ale jednak!) dam swojej córze małego klapsa ale nie ma potrzeby żeby się nade mną z tego powodu użalać. Na prawdę!:-))) Pozdrawiam. cdn...
|
|
"dobro i zło nie mają znaczenia, bo siła jest i tak jedyną obowiązującą zasadą" Badboyz: trochę to smutne, ale taki jest świat hehehehe iguana: moim zdaniem "przypatrywanie" się temu jest bardziej obiektywne... ale mniejsza z tym... a wychowanie dziewczynki jest zupełnie inne niż wychowanie chłopca... przynajmniej być powinno :) rudy błazen z druhem
|
|
Wombat nieźle... ja znam goscia, który miesiecznie wyciąga ** tys. $$ z pokera :)... gościu sobie żyje jak król... Zbych
|
|
Ronda przy Teatrze Lalek są spieprzone, ale zdają egzamin. Przed ich budową, wydostanie się z Kopernika w godzinach szczytu graniczyło z cudem. Rondo fajna sprawa, ale rzadko kto umie się po nim poprawnie poruszać. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
terenówka to np. Land Rover Discovery :) a Spors Utility Vehicle to np. megawypasiona fura Infinity FX45 :) a w USA byłem :) cdn...
|
|
rondo ma z założenia spowalniać ruch, a raczej go uspokająć też jestem ciekaw co to wyjdzie na wojska polksiego - jedno jest pewne - będzie łatwiej wyjechać z browarnej i poznańskiej a jak się wam widzą te wyczyny zieleniarzy na rondach przy teatrze?
|
|
A pogoda jaka bedzie w wakacje ktos wie ?
|
|
www.joemonser.org .....
|
|
zajebiste:d Zbych
|