wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Następny ksiądz zabił niewinne dziecko i i uciekł...

Zgadzam sie w powyższym stwierdzeniem. Przejżałem już dużo "portali" i mimo że lomza.info nie prezentuje się idealnie to mozna tam znalezc najciekawsze informacje odnosnie lomzy. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Następny ksiądz zabił niewinne dziecko i i uciekł...

Była i jest na stadionach i podczas manifestacji taka przyśpiewka:

"Pałą, pałą przez łeb tak Polska policja zaroabia na chleb"

Koledzy kibice, tak to już jest, że czasem się dostaje od Policji za nic. Pamiętam mój wyjazd mecz Legia -Widzew.
Szłem w kordonie, a Policja traktowała ludzi-kibiców Widzewa, którzy przyjechali na mecz do Warszawy gorzej niż....Bili pałami kibiców i poganiali ich.To nie był marsz w tym kordonie, to był maraton, wszyscy klibice w kordonie biegli, bo Policja w kordonie biegła. Ci co szli nie mogli iść musieli biec ulicami Warszawy do pociągu. Jak kibice szli to musieli biec bo Policja biła ich pałami.

A póżniej Policja się zastanawia skąd wśród kibiców, czy też strajkujących górników tyle agresji wobec Policji.

Co myslicie na temat LO Społecznego? A w szczególności o jego Dyrektorce??

---
PGG

Do voyagera

Kolego to , że policja klepie kibiców z nic to nie rozwiązuje problemu. To powoduje wzrost agresji ze strony kibiców.

Dziś policja tłucze kibiców jutro dostaje od kibiców płytami chodnikowymi iluś jest rannych policjantów.

Ja chodzę na mecze I ligi i widziałem wiele. Powiem ci , że nie jest przyjemnym widokiem sytuacja w której pali się 5 czy 10 samochodów policyjnych. Jeśli chcesz to zobaczyć to pochodz na mecze Legii, albo inne klubu.

Polecam ci voyager spotkanie z kibicami Cracovi Kraków lub Arki Gdynia. To są najniebezpieczniejsi kibice w Polsce. Poczytaj trochę o grupach tych kibiów.

Salve,

Tak - Polak Polakowi wilkiem czy wiczyca (zalezy na kogo sie trafii) - Sa jednak i tacy co pomagaja. Oczywiscie trzeba miec pieniadze aby zaplacic za ich usluge ale nie orzna a doradza....
W Anglii w Londynie jest taka firma = www.polang.com

Powodzenia

Gandalf de Grey

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org