Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mądre Władze,hahahahaha |
Nemo! no to gratuluje Ci serdecznie, że tak wszystko wlot łapałes i nie trzeba było Cie bić.Tylko pozazdrościć samodyscypliny i wrodzonego rozsądku!!Co to ostatniej Twojej uwagi-z kulturą odnosze sie do ludzi kulturalnych a do chamów po chamsku.Bo gnój, który sie rozsadzi na dwóch siedzeniach w autobusie, mimo że obok niego stoi kobieta np w ciąży,jest dla mnie gnojem i ma właśnie zasraną dupę a na mój szacunek nigdy nie zasłuzy.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mądre Władze,hahahahaha |
aha! a na temat mojej kultury to sie wypowiesz dopiero wtedy jak się lepiej poznamy:-)))
|
|
halina, rzeczywistość ma przyczyny leżące gdzie indziej, nie w biegych rewidentach. Moim zdaniem to brak dobrego nadzoru właścicielskiego poprzez zaniechanie udziału w procesie rozliczania i wyboru reprezentantów. Nie wystarczy tylko pogardłować. Trzeba pokazać sąsiadom, że może być lepiej. Nie chodzi mi tu o zamianę jednej sitwy na inną ale o rzeczywistą zmianę podejścia. Nie od dziś wiadomo, że okazja czyni złodzieja. Wyżej wyraziłem swoją opinię o tym, że zarządcy obecnie nie są najgorsi (może nawet dobrzy). Nie zmienia to jednak mojego przekonania, że we władzach kontrolnych zbyt często pojawiają się osoby niezbyt rozumiejące dzisiejsze realia gospodarcze i fnansowe (ci zadowolą sie dieta), ale także cisną się tam inni, którzy chcą w ten sposób wywierać presję na rzecz realizcji ich własnych celów. Od rozumu tzw. zwykłych członków i ich świadomości zagożeń wszystko zależy. W cytowanym przez SLM wątku o innej spółdzielni podawane są fakty, które całkowicie potwierdzają mój punkt widzenia. Ludzie nie chcą rewolucji, dopóki nie są do niej zmuszani. Niech więc lepsze wypiera dobre, o ile jest rzeczywiście lepsze. Gardłowanie i emocje to najgorsze lekarstwo. MrS, sorry, nie chciałem Cię urazić. Masz rację, że wszystko, co opisujesz jest wynikiem zaniedbań (o ile nie czegoś gorszego) w czasie trwania inwestycji . Winni są zarówno wykonawcy jak i nadzór. Nie zdziwię się, jeśli Twój wykonawca był w tym czasie członkiem władzy nadzorczej spółdzielni. Nie zmienia to jednak faktu, że za te buble i fuszerki zapłaci teraz obecny właściciel. To jest skutek grzechu powszechnego zaniechania (o czym piszę wyżej) i to dość drogo kosztuje. rudy błazen z druhem
|
|
tz... czyli krótko mówiąc,nie obarczajmy winą prezesów i włodarzy spółdzielni,że nas okradają z uśmiechem na ustach,tylko samych siebie,że ich nie pilnujemy,przez co okazja czyni złodzieja? nie,no całkiem zdrowe podejście.
|
|
na 100% jest rzecznikiem prasowym sadu :) cdn...
|
|
Internet bardzo dobry... tylko że w Vectrze za 59zł mam przepustowość łącza 128kb/s czyli transfer 16kB/s, a w IST za tą samą kwote transfer jest od 512kB/s do 6000kB/s... Więc czy bardzo dobry?
|
|
Pysiaczek masz RACJE do chamów po chamsku !! ]:-> Cycq twardą ręką hehe ;] Najbardziej mi sie tekst belli podoba "mysle, ze mozemy wymagac od dziecka tyle, ile je nauczymy-nic wiecej, ale i nic mniej" :D
|
|
Z okradaniem to może lepiej wpierw udowodnić. Reszta wypowiedzi celna aż do bólu. Nie wypada mieć pretensji do kozy, że zjadła kapustę, skoro jej na to pozwalamy. :) Łomżanin
|
|
BadBoyz- i tego się trzymajmy:-))))))))))
|
|
A GDZIE SOLIDARYZM SPOŁECZNY ???? |
zaraz bedzie padac . co wy na to ?? cdn...
|
|
Super, nie wiedziałem o tych dwóch bankomatach. W końcu do Łomży będzie można tylko z kartą przyjeżdżać;-) A tak na marginesie przejrzyj sobie ofery fortisu i volkswagen banku. Swego czasu oferowały darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów (niestety nie wiem jak jest teraz, ale zawsze możesz sprawdzić)
|
|
też mam z vectry, 1024, ale z cenami trochę przesadzają, bo aż 125 zł, a jak jest w inecie, czy jak to się teraz nazywa? może ktoś zna ceny itd, no i jak jest z przerwami dostaw tej usługi, bo słyszałem, że to nic specjalnego,
|
|
hehehe czemu , to dobrze ;]
|
|
SaneOne a co dso wychowania.... Niewżne czy to chłopiec, czy dziewczynka- wychowujemy DZIECKO.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |