Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu obiecali |
Ja pierd*** też nie mieli kogo wziąść tylko jakieś śmieszne hiphoplo o by ich ch** jak dla mnie za tą kase ściągneliby FIRME,WSP albo Hemp Gru a nie jakis pajaców ale cuż to jest decyzja naszego sponsora. A tu macie racje lepiej jak oddaliby tą kase na klub zamiast wynajmować jakąś "gwiazde muzyki"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu obiecali |
a jutro bedzie padal deszcz i *** nie bedzie baletow no chyba ze bedzie jakis namiocik to co innego
|
|
Przejedz sie do Robina na bema. Oni maja kilka busów ale czy tanio wynajmują to sam sie musisz przekonać. cdn...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie da się zarejestrować samochodu z lewym układem. najpierw trzeba go w 100% przerobić, a przy autach z angli w 99% nie kalkukuje się tego robić nawet ze względów bezpieczeństwach. bezpieczniej z Bony na misce zjechać z zawiązanymi oczami.
|
|
Ja tam bym wolał zamiast tego nowego stadionu nowy basen na przykład. Jak ŁKS jest taką promocją dla miasta, to taką samą promocją byłby dla kazdego innego sponsora, czyż nie? To dlaczego tak trudno znaleźć takiego? Może dlatego że sponsor umie liczyć i wie że to mu się średni opłaca? Finansowanie ŁKS przez miasto powinno się ograniczać jedynie do finansowania grup młodzieżowych, a pieniądzę przeznaczone na utrzymanie II ligowej drużyny dużo lepiej by było spożytkować, np. na dodatkowe zajęcia pozalekcyjne w szkołach np. z piłki nożnej, koszykówki. Na pewno łomżyńska młodzież dużo by więcej na tym zyskała. Jakiś czas temu byłem świadkiem jak pijana grupa nastolatków (tak na oko 16? lat) wracała z meczu - ledwo się na nogach trzymali i jestem pewien że wyniku nie znali na pewno. "nie wiem czy jestes z tego miasta , a kibicem nie jestes napewno!" To jak jesteś kibicem to zróbcie zbiórkę pomiędzy sobą po 250zł. 250zl x4000 daje nam milinon złotych. Mało? "Jest to napewno jaka reklama dla Łomży i tego biednego regionu!" I może jeszcze mi powiesz, że taka reklama spowoduje nowe inwestycję w Łomży?
|
|
Tak czytam co się dzieje w łomży i naprawde gratulacje ze ŁKS jest w drugiej lidze ale ta cała otoczka wam nie sprzyja prawde mówiąć jesli już to będzie jeden sezon II ligi w łomży, ktoś kiedyś mówił ze sport w mieście to najlepsza reklama oraz promocja tego miasta...hm... a łomża będzie miała II ligę ale jak tak dalej pójdzie to będziecie znani tylko z tego że przez łomżę jedzie się na mazury a i tego nie jest w stanie wykorzystać zarząd miasta, GRATULACJE!!! Mc Donalds umie!!! to widać w każdą niedzielę!! Modernizacja stadionu owszem musi być ale uważam, że jak już robić to robić wszystko, podgrzewana murawa oświetlenie itd.Dlaczego miałaby polska reprezentacja np, Młodzieżowa albo jeszcze inna nie grać czasem w łomży takie mam przemyślenie, poza tym tereny macie ładne kasę można bić na zgrupowaniach różnych drużyn i nie mówię tu o reprezentacjach tylko. Trzeba najpierw zainwestować!!!! Jeszcze raz brawo Dla ŁKS co innego miasto!! Legia Mistrz!!
|
|
Chciałem ogłosić konkurs pt. "Jak długo wytrzyma ptysiu91 bez pisania na forum ?", ale jak widać to już nieaktualne :). rudy błazen z druhem
|
|
P.S. cyt.: "Mieczkoś wyluzuj, jak my kibice napiszemy coś o policji to zaraz sie denerwujesz i wypisujesz tu niestworzone rzeczy, broniąc ich jak Żyd matke" To nie piszcie jak to nazwałeś tego "coś" o Policji i bedzie dobrze :) Zbych
|
|
tez mialem ten problem:p bo moja facetka z francuza tak tlumaczy ze ni w ząb...ale podstwa malych(ale postaw sie nauczylem:P) a oczym maja to byc prace?
|
|
Tematy : 1. Czy wolałbyś żyć na wsi czy w mieście ( wady i zalety miasta i wsi) 1. Doradz swoim francuskiem przyjacielom gdzie w Polse mogliby spędzić wakacje ( co powinnie ze sobą zabrac , jak dotrzec)
|
|
a ja jestem zamulony browarem, ale bym cie chętnie z francuza przepytał pozdrowionka)))
|
|
..koleżanka ma problem, a Wam świństwa w głowie ech......ludzie rozmineli się z wartościami... cdn...
|
|
Idz na pasaż tam robote znajdziesz napewno;] wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
spotkał mnie ogromny pech:-/ zaginął mi zeszyt z notatkami z biochemii i biofizyki w mini parku na rogu ul.polowej i sadowej a mam za 2 tyg egzamin z tego i na wszelakie sposoby chcialabym go odzyskac,bo bede miala straszna lipe... a byly tam i notatki z anatomii i fizjologii. Zeszyt z brązową okładką,na niej psina,format A4. jeżeli ktoś miał do czynienia z tymże przedmiotem,proszę o niezwłoczny kontakt. ps:proszę zaoszczędzić sobie głupich komentarzy cdn...
|
|
Nigdzie nic nie znalazłem na ten temat!
|
|
A ja polecam zespół PINK FLOYD.
|
|
pewnie już jakieś służby pożądkowe go wywaliły , musisz szybko pożyczyć nowe notatki
|
|
Panowie z Zarządu ŁKS. Nie dajcie się sprowokować kilku dupkom, którzy potrafią tylko używać organu gębowego (o ile można tak powiedzieć w odniesieniu do postów pisanych na forum) jak dziś jeden jamnik przed moją klatką. Moim zdaniem, wystarczy zachować spokój i robić swoje. I więcej nie będę tu zaglądał, bo od czytania niektórych anonimowych wpisów można zrobić blueeeeeeee.
|
|
nie dość że kudłata, to jeszcze roztrzepana :)))) he he
|
|
Wychodząc dzisiaj rano z klatki w moim bloku, zauważyłem nowe ogłoszenie w gablocie. Z wielkim zaciekawieniem prześledziłem cały tekst, który zapewne podniósł ciśnienie każdemu z mieszkańców. Mianowicie, ŁSM obwieściło wszystkim lokatorom, że od 5 czerwca zaczyna się remont bloku. Nie mam nic przeciwko remontom, jednak w jednym z podpunktów w/w ogłoszenia widnieje informacja o tym, że ekipa remontowa skuje terakotę na wszystkich balkonach w bloku a mieszkańcy są zobowiązani dostarczyć wykonawcy remontu nową terakotę. Balkony w moim bloku nie są małe (5,5 m2) więc wydatek związany z nową terakotą również nie jest groszowy. Zbulwersowany udałem się do administracji osiedla, gdzie jeden z pracowników poinformował mnie, iż kilka lat temu, przy budowie bloku użyto niewłaściwego materiału do wykładania balkonów. Materiał ten przecieka i powoduje zacieki. W odpowiedzi na mój stanowczy protest i zapowiedź, iż nie wpuszczę do swojego domu żadnej ekipy remontowej, usłyszałem (tutaj cytat) "A co? Będzie sie pan z nami bił? Nikt nie będzie pana pytał o zdanie. Do drzwi tez nikt nie zapuka bo właśnie rozstawiane jest rusztowanie. Poza tym, nowa terakota to śmieszny wydatek". Wydatek może i śmieszny, ale dlaczego mieszkańcy mają odpowiadać za błędy powstałe przy budowie budynku? Własnymi rękami go nie budowaliśmy. Nie my dobieraliśmy materiały. Kilka lat temu, kiedy sąsiad poszedł do spółdzielni z pytaniem, czy może położyć na balkonie terakotę, usłyszał, że może i nawet nie musi o to pytać, bo jest to oczywiste. Kiedy dzisiaj podobnie jak ja przeczytał ogłoszenie, udał się do administracji i usłyszał od tego samego pracownika (który kilka lat wcześniej stwierdził, że ułożenie na balkonie terakoty jest oczywiste i nie trzeba pytać o zgodę), cyt. "Może i tak mówiłem, a ma pan to na piśmie? Bo jak nie to nie mamy o czym rozmawiać". Ot, podejście do mieszkańca, dzięki któremu ten pacan ma co włożyć do gara. Gdzie do cholery podział się fundusz remontowy, który stanowi dużą część comiesięcznego czynszu? Całe to ogłoszenie to przecież jakaś kpina, a na cwaniaczka w okularkach złożę jutro pisemną skargę. Spotkaliście się może z podobnymi ogłoszeniami w Waszych blokach? Zbych
|
|
a pote jak Ci wejdzie na głowę to zobaczymy gdzie będziesz mógł sobie tę teorię wsadzić:P nie bić ale czasem jak naprawdę dzieciak nabroi to chyba można dać mu lekkiego klapsa pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Oki dajcie znać emial gdzie się zgłosić i ugadać szczegóły mogę pomóc w pracach fizycznie
|
|
Raczej już go nie znajdziesz.Codziennie z rana chodzi tam facet co zbiera papiery na makulaturę więc pewnie i Twoje notatki tak skończyły. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
to wreszcie niech ktos się wypowie konkretnie -np. ja myslę o Hondzie i BMW? oczywiscie disel. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |