Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polskie piekło |
Dodam jeszcze, że obecnie większość "stadionowych chuliganów", do których często tak pijesz, nie nosi żadnych szalików, wręcz przeciwnie ubieraja się tak aby być nierozpoznanym w tłumie. PS. Widzę, że wiedzę czerpiesz z onetu. Gratuluję źródła... cdn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polskie piekło |
basen jest normalnie jako lekcja w klasach 1-3 chyba jest co tydzien a w klasach 4-6 co 2 tygodnie. o ile dobrze pamietam bo sie tam uczyłem :P
|
|
Dobra robota
|
|
Wg mnie Sz. Zambrowska jest ciut za wąska. Ma być druga jezdnia, ale kiedy?
|
|
Może kogoś zainteresuje? Myślę, że warto włączyć się w ten projekt. Przedsiębiorco! Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą z innymi firmami w branży, w otoczeniu biznesu oraz z samorządem w Twoim regionie? Chcesz budować grupę firm, która dzięki współpracy będzie bardziej konkurencyjna? Chcesz stworzyć silną markę lokalną lub regionalną? Weź udział w dofinansowanych szkoleniach promujących clustering w regionie podlaskim! Kompletując grupę zadaniową, w której ma się znaleźć docelowo 31 firm w wybranych brażach organizatorzy starają się dotrzeć do przedsiębiorstw już współpracujących ze sobą, konkurujących ze sobą oraz do tych, pomiędzy którymi istnieje możliwość nawiązania współpracy. Grupa zadaniowa będzie składała się z firm produkcyjnych oraz z firm, które świadczą usługi firmom produkcyjnym w tej branży! Projekt ten dofinansowany jest w 80% dla Małych i Średnich Przedsiębiorstw oraz w 60% dla Dużych Przedsiębiorstw. uSpotkanie w I komponencie odbędzie się w Hotelu „Branicki” w Białymstoku 20 - 21.06.2006 (wtorek – środa) – Branża Mleczna 23 - 24.06.2006 (czwartek – piątek) – Branża Maszynowa 26 - 27.06.2006 (czwartek – piątek) – Branża Drzewna 28 - 29.06.2006 (wtorek – środa) – Branża Spożywcza Jesienią ruszy także moduł-turystyka Bliższe informacje:www.rcs-hr.pl, bogdan@pfrr.bialystok.pl Regionalne Centrum Szkoleniowe biuro projektu w Białymstoku, 15-441 Białystok, ul. Spółdzielcza 8 tel. (085) 748 23 46, fax. (085) 748 22 42
|
|
w mechaniaku LO jest ok :D chociaz powiem jedno, w LO trzeba sie uczyc, mechaniak to szkola dosyc trudna, trzeba duzo wysilku wlozyc aby zdac do nastepnej klasy =/ wiem cos o tym z mojej obecnej klasy z 31 osob zostanie 16 osob, zrobia nam niezla przesiewke =/ Zbych
|
|
Jak mechaniak przyjmuje ludzi od 60pkt to nic dziwnego ze im jest trudno zdac. A poziom wcale nie jest taki wysoki, wystarczy przeanalizowac wyniki zeszlorocznej matury.
|
|
Temat wielokrotnie poruszany na forum (szczególnie ostatnio). Wystarczy poszukać.
|
|
ty, pijana powietrzem, co jakis czas temu pisalas o wartosciach, o tym, jak ludzie sie z nimi rozmijaja...
|
|
MrS ja sie nie spotkałem bo mieszkam przelotem w Białym , ale gdybym zobaczył takie ogłoszenie to bym zerwał od razu , zaniósł do cfaniaczka w okularach i wsadził mu to w dupe hehe ;] Jedno WIELKIE NACIĄGANIE , chyba panowie "na górze" sie nudzą albo zbierają kase na wakacje na teneryfie ;] Powodzenia MrS życze i siły na tych z ŁSM !! Zbych
|
|
BadBoyz: pleciesz głupotki. Teraz już wiesz co będzie za parę lat. Nie wiadomo czy wogóle będziesz miał dzieci, ale już wiesz... Może je najpierw spłódź, wychowaj a dopiero na jakimś forum stwierdzaj jak to zrobiłeś. wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
nemo bardzy dobry artykuł , dzięki wielkie . w zasadzie nie można popadać w skrajoność od pobłażania i pozwalania na wszystko dziecku po jego katowanie. Klaps .. złotym środkiem ;] ?? Zbych
|
|
Czy ktos cos slyszal o transmisjach na żywo z mistrzostw swiata? W ktorych lokalach bedzie mozna to obejrzec? Tylko nie piszcie lokali w ktorych maja 14 calowe "Unimorki" i o ogródkach w których nie opłaca sie siedziec bo zimno i na łeb leje w razie deszczu :)...a no i o jatkowej tez juz wiem ze maja telebim...ale gdzie jeszcze? Jak cos wiecie to piszcie... wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Mrs po czesci masz racje. Dlaczego mowie po czesci?? Bo z jednej strony rozumiem Twoje zbulwersowanie zniszczeniem Twojego mienia, ale z drugiej strony podejrzewam, ze rzecz rozbija sie o izolacje pod pod posadzka na balkonie. Hehe sam wiesz jak sie kiedys budowalo :). Ja mam dla Ciebie propozycje, jaka kiedys sam dostalem podczas remontu - daj Spoldzielni oswiadczenie, ze rezygnujesz z wykonania izolacji, a wszelkie koszty ewentualnych szkod powstalych z braku jej wykonania pokryjesz z wlasnej kieszeni... :) - dziekuje - nei mialem wiecej pytan... Jurand
|
|
Hehe...Niestety na wyjazd do Niemiec mnie nie stac :) i wolałbym raczej na miejscu przy piwku ze znajomymi...Ogródki to wiem ze beda to transmitowac tylko ze pogoda taka nie "ogródkowa" Mam nadzieje ze na tej jatkowej bedzie ok...I mam nadzieje ze bedzie co ogladac :) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
po przeczytaniu artykułu i wysłuchaniu "Interwencji" --- żle widze dalszą przyszłość glownego ekonomisty vide pan sedzia Wyszynski! Dwa m-ce temu takze byl artykul na temat PPS i Wyszynskiego - zamiescilam swoje zdanie ALE POST ZNIKNAL W CIAGU 30 SEKUND! .Jak widac pan sedzia Wyszynski to "perpetum mobile" łomzyskiego sadu - na wszystkim się zna! na podzialach majatkowych(inna matematyka) na ginekologii a teraz się okazalo ,ze takze na gospodarce. NO,NO ze swieca szukac !!!!!!!!!!! tak dyspozycyjnego sedziego! Zbych
|
|
do mrs: 'czlowieku to jest Polska, jeszcze sie nie przyzwyczailes??' ;) wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
halina: nie oglądałem. O co chodzi? Co to za twór ten PPES?? To jakiś nowy zakład w Łomży? Zbych
|
|
W tym mieście ani władze miasta ani władze spółdzieni notabene radni nie szanują prywatnej własności robią co chcą, jak chcą a głos mieszkańców jest wołaniem samotnego wędrowca na pustyni.
|
|
zna moze ktos adres strony internetowej "rampy" czy tam "vip!!!!!!
|
|
cycq "cieciu malinowy"??? troochę finezji, doprawdy...
|
|
Antynka, odosobnione, gdyż mało matek się wypowiada. Panowie, którzy nie mają dzieci i w przyszłości "chcą hodować małych twardzieli" to tylko stan przejściowy między nieposiadaniem a posiadaniem dziecka. Z góry przepraszam panów za nazwanie ich "stanem", ale jakoś cięzko z elokwencją u mnie dziś:>
|
|
a dokladniej bar dla mlodych... tzn 17 do 20 lat.... przynajmniej mi sie tak wydaje
|
|
ja USA raczej wakcyjnie :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja tam zawsze delikatnie wymuszałem pierwszeństwo hehe :)... ale moim zdaniem ronda są ok, bo rzeczywiście dają możliwość wyjazdu z Kopernika czy Giełczynskiej (tam było trochę niebezpiecznie, bo nie było widać co jedzie z góry...), choć trochę spowolniły ruch na Szosie... mogły by być jednak trochę szersze... i te rondo przy Woj. Polskiego to też dobry pomysł, a co do tego przesunięcia w stronę Poznanskiej to zobaczymy jak wyszło po ukonczeniu... cdn...
|
|
tarczyn, podobno w sierpniu ma być dopiero prawdziwwie letnia pogoda. Ale może się mylę. Mam nadzieję, że sie mylę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |