Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywiad z Marczuk-Pazurą w ”Teraz my!” był autoryzowany !!! |
A jak wyjdziemy? i to jescze na 1 miejscu !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywiad z Marczuk-Pazurą w ”Teraz my!” był autoryzowany !!! |
Polska - Ekwador 2:0 Polska - Kostaryka 3:1 Polska - Niemcy 0:0 :] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
To chyba cud, ale muszę zgodzić się z Panem i władcą. Ponieważ nie wierzę w cuda, to wyjaśnienie jest proste - temat nie jest o polityce tylko o reprezentacji. Trzeba wierzyć i wspierać do końca. Na ŁKS-e jak coś się przydarzy przykrego, to jest "ŁKS nic się nie stało". To samo powinno dotyczyć reprezentacji. Oceny po Mundialu.
|
|
szkoda Kuszczaka chlopak bly dobry a teraz ta bramka bedzie mu sie snila w najgorszych koszmarach... mamy 2 niepewnych bramkarzy, a 3 to nie wiem co w ogole w kadrze robi (fabianski), w takiej chwili wlasnie potrzebny jest Dudek... gry Grzesia R. nie bede komentowal.... widac ze Jopowi brakuje szybkosci (gdzie jest Kłos) niezle zaprezentowal sie Jelen Takze ogolne wielkie gratulacje dla Janasa za kadre na mundial. kibicec na stadionie pokazali co o nim mysla i o calej grze reprezentacji... miejmy nadzieje ze zle dobrego poczatki ale w tej sytuacji trudno jest mi byc optymista
|
|
Ok ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a ja słyszałem, że to oni chcą zostać wypromowani przez gwiazdy ŁKS i laleczki Browaru Łomża. Tylko ciekaw jestem - ile odpalą na nasz klub za tą promocję. Ale skąd mieliby mieć jakąkolwiek kasę. Pewnie występują za "wikt i opierunek". Nikt mnie nie przekona, że za słuchanie tej muzyki trzeba kupować bilety wstępu!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Temu PANU/PANI w imieni mieszkancow tej ulicy chcialbym bardzo podziekowac....Podobno miala byc poszerzona do 7 metrow a w niektorych miejscach tego wogole nie widac, wrecz jest zwęzona, ale 7 metrow to przeciez powinien miec jeden pas ruchu a nie cala ulica!! Jest wystarczajaco miejsca z jednej i z drugiej strony, by poszerzyć ulice tak, by przejechanie nia nie sprawialo klopotow...Nie mysle tutaj o dwupasmowce(chociaz z powodzeniem mozna byloby ja zrobić) ale o normalnej szerokiej ulicy..Ostatnio 2 tiry mijaly sie na wyremonotwanym juz odcinku(przy browarze) i ledwo nie zawadzily o siebie na zakrecie... I wjazd na rondo(przy drodze do Lochtynowa) moglby by byc znacznie szerszy... A takze moze mi ktos wytlumaczy dlaczego teraz drogę prowadzą 2 metry od blokow mieszkalnych chociaz wczesniej byla ona o 20metrow od nich a w miejscu gdzie jeszcze niedawno ona tszła, nic nie zrobiono?? Jedyne pozytywne oznaki remontu to chodniki i ściezki rowerowe(chociaz ściezki powinny byc z asfaltu bo kola skacza na kostce brukowej)... A i rondo przy Wojska Polskiego...Czemu ono jest tak przesuniete w strone poznanskiej? przecież moglo by byc na srodku wojska polskiego... Jak już coś robić to porzadnie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |