Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MILION zł kaucji |
...ale o so choziii ?? ;DD DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MILION zł kaucji |
No zabłysnełes inteligencją Cycg,nie ma co ;/ Zbych
|
|
polecam Pasjonatę w Nowogrodzie, sama tam miałam, super!!!
|
|
Nie zamierzam dyskutować z idiotą. Nie zrozumieliście nawet wypowiedzi Malachita. Dno i wodorosty.
|
|
Autor: mix (---.chcgilgm.dynamic.covad.net) Data: 03-06-06 01:29 koleszko mieczkos: myslisz ze kazdego stac na zakupienie takiej cegielki ? Kogo bylo stac ten kupil, a kibice z mlynu niedosc ze poswiecaja swoj czas i pieniadze na przygotowywanie opraw, to jeszcze jedza na wyjazdy i w kazdej chwili sa gotwi walczyc o swoje barwy... Sympatyczny kolego z Chicago. Czy w demokratycznych Stanach na meczach piłki noznej też są "kibice z młynów"? I też walczycie o barwy? Polskie społeczeństwo ostatnio naoglądało się sporo w TV na temat kibiców i ich honoru (Kraków, Warszawa). Zaczyna mieć dość hord pijanych kiboli, którzy pod przykrywką honoru niszczą cudze mienie i zarzynają się nawzajem. Odpuść więc sobie pouczanie innych. Pozdrowienia
|
|
Sonata w Jedwabnem :D tam jest śliczna sala? wchodzi tam około 200 osóbek :)
|
|
Chciałbym sie was zapytać czy gdy oddaje telefon na gwarancje sprzedawca u którego kupiłem telefon i zostawiam go do naprawy gwarancyjnej musi mi dac w zamian telefon zastępczy na czas naprawy mojego.
|
|
ADDAL dzieki ,wyjełes mi te słowa z ust :) ale nie chce zaczynac znowu tego tematu bo i tak sie z nimi nie dogadamy ;/ Z tymi "ludzmi" nie da sie dogadac ;/ Pozdro
|
|
hmmmm, pewnie dlaniektórych (co spiewają po angielsku) ten język wydaje się być lepszym i łatwiejszym. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: mix (---.chcgilgm.dynamic.covad.net) Data: 03-06-06 17:47 napisał: "a powiedz mi kto sie w Lomzy zarzyna na meczu ? lol Widac ze nie masz zbytnio rozeznania, nawet jak by taka Jaga przyjechala to nikt by sie nie zarzynal wyluzuj" Popieram ADALLA: Przeczytaj niżej i zamknij buźkę, jeżeli udajesz, ze to niewinne zabawy. "Czterech rannych w szpitalu, ponad dwadzieścia osób zatrzymanych przez policję - to bilans zajść w Białymstoku, do których doszło przed meczem piłkarskim między miejscową Jagiellonią a Widzewem Łódź. Według świadków, jedna osoba została pchnięta nożem. Na miejscu znaleziono nóż i siekierę. W grudniu ub. roku zmarł w szpitalu, zaatakowany na ulicy 19-latek, przedstawiciel jednej ze zwaśnionych grup". Masz jeszcze coś do powiedzenia dzieciaku ??
|
|
Co tak ucichło w tym temacie, gdzie są rodowici łomżyniacy. Są to proste pytania, zarówno jedne jak i drugie, kto chociaż trochę interesuje się historią Łomży. Pozdrowienia.
|
|
Posyłam właśnie, ale nie wiem, czy dobrze robię... 1. Czy są tam np. organizowane zajęcia z ceramiki, albo jakies inne koła zainteresowań? 2. Zajęcia basenowe - ile razy w tygodniu? I czy to jest w ramach wych. fizycznego, czy też zamiast wuefu? 3. Nauczanie zintegrowane - jak to wygląda w praktyce? itp. itd. Help me!!! Jestem roztrzęsionym rodzicem przyszłego pierwszoklasisty, więc chyba rozumiecie me obawy :-)
|
|
Dziękuje mix ... Słuszna uwaga , w tym Klubie jest bardzo dużo pracy , myslę że Nasza misja dobiega końca i jeśli ma się tak stać to niech Nas zastąpią ludzie którzy wniosą nowego ducha , nową jakosć pracy oraz będą kontynuować to co najlepsze.... I najważniejsze że nie zepsują tego co osiągneliśmy... Ale ja ciągle wierzę że w poniedziałek samorząd lokalny wesprze jeszcze ten Zarząd w bardzo waznym momencie , i nie bedzie ważne że jest w nim Zajkowski , Piorunek i inni. My odejdziemy , zapewniam tylko dajmy szansę gry ŁKS-owi w II lidze , zostawy uprzedzenia ... Zostało jeszcze 27 dni ...
|
|
kto strzelał?
|
|
Maćku, powiedz coś bliżej odnośnie lokalizacji bo jakoś nie mogę skojarzyć gdzie to jest. Pniewo wiem, chodzi mi o konkretną lokalizację tego miejsca. Na cycqa nie zwracaj uwagi bo to cycek rybi :)
|
|
Ok, dzięki. :)
|
|
a skąd Maćku Twoje przpuszczenie, że to rodzina z Łomży??
|
|
nie, nie mam zamiaru z toba dyskutowac, bo taki to nigdy racji nie przyzna, ale po pierwsze po ch*** piszesz mi tu jakis kawalek z meczu ktory odbyl sie dawno temu i z ktorym Lomza nie ma nic wspolnego ? Chlopie powtorze ci jeszcze raz, gdyby nie bylo zorganizowanych kibicow w Lomzy to nie bylo by i tej drugiej ligi, bo po co tu grac jak nie ma kibicow ? A co do twojego zakonczenia, jak wruce to moze pobawimy sie w piaskownicy ? Fajnie bedzie, zapewniam. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Korki to będą na rondzie Wojska Polskiego/Poznańska/Browarna...
|
|
Reaper w mechaniaku tez jest LO osoboscie nie polecam mechanika uczylem sie tam i wspominam ta szkole jako meski klasztor pod wodza P.Baginskiej Dina
|
|
I chodzi na InternetDSL dzielonym z xxx użytkownikami… Zbych
|
|
za polmozbytem moga ci przelozyc
|
|
bella , no kiedys cos tam pisałam
|
|
Nie słuchaj , kontynuuj. koniu, czesław przytacza, to co sam napisał. A ty, jeśli już sam nie jesteś w stanie nic z sensem napisać, to nie wzywaj do zakończenia tej działalności. Może to bolesne, ale jeśli - jak domniemuję nic nie napiszesz, to zmuś sie i przeczytaj ze zrozumieniem , do czego sie odnosisz i co komenmtujesz. A moze to za duży wysiłek? Zapewniam Cię, że są tacy, którzy te wątki czytają. Czesław, tak trzymać! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
moi kochani a może odpowiecie sobie i mnie ---- z czego utrzymuje się SPÓLDZIELNIA??? pytanie przewrotne ALE ZMUSZA DO MYSLENIA! )))))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |