czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego Amerykanie nie muszą mieć wiz do Polski a Polacy do USA muszą ?

Do wiarusa ...

Oj widzę , że masz ochotę popracować dla ŁKS-u / bardzo się cieszę /...

Zapewniam , że nikt się stołków nie trzyma i niedługo dojdzie do zmian, jednak zanim to nastąpi proszę wyznacz naszych następców ;

Prezes Zarządu był ; Józef Kosiorek - będzie ..................................?
Viceprezes - odejdzie ; Maciej Zajkowski - bedzie .................................?
członek zarządu - odejdzie ; Robert Piorunek - będzie .................................?

Zapraszam ... Dodam , że mamy jeszcze dwa wakaty , wieć bedzie Tobie łątwo pięć nazwisk wpisać ....

Jeśli chodzi o politykę , to myślę że Prezes Józef Kosiorek miał rację - zdala od Klubu , sportu , biznesu itp - solidaryzuję się z nim w pełni ...

cdn...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego Amerykanie nie muszą mieć wiz do Polski a Polacy do USA muszą ?

Poczytaj na http://www.pdaclub.pl i na ich forum http://www.pdaclub.pl/forum/ to bedziesz wiedział o co chodzi.
Osobiscie bym nie polecił TOMTOM GO jest to dedykowane urządzonko pod mape TOM TOM która jest jedna z lepszych na rynku. Najlepszym rozwiązaniem jest chyba jakis Pocket PC z w budowanym modułem GPS lub podłaczanym na blutooch lub kabel. Są jeszcze rozwiązanie do telefonów tzw.Smartphone. Najlepiej kup sobie jakiegos palmtopa (Pocket PC) tu masz wybór. http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=646 A i jeżeli interesuje cie tylko jazda po polsce kupuj AutoMape. Jak europa to wspomniany tomtom.

Masz racje,nie dogadamy sie ;/ P.S Zakochanym to możnabyć w dziewczynie :)

cdn...

Ptysiu80: poważnie to przedwojenna Warmia Grajewo ??

bigi2004

Zapewne nic nie musi. Dobry, szanujący się sprzedawca sam dba o swojego klienta. Zapewne trzeba popytać znajomych, czy takie usługi oferują poszczególne punkty sprzedaży. Zapewne inaczej traktuje się klientów instytucjonalnych, ale tam sprzedaje się od razu kilkadziesiąt sztuk aparatów. Chyba, że miałeś taki zapis zawarty w umowie sprzedaży lub warunkach gwarancji.
Pozdrawiam.

cdn...

Dokładnie, wkradł się mały psikus ;) Lecz już i tak jest po fakcie... zapraszam do obejżenia foto-relacji pod linkiem http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7905

Musisz tam posłać to się dowiesz :)

Jest to niedaleko Łomży, na pewno często niektórzy z Was jeżdżą tam na grzyby.

Pozdrpwienia

cdn...

ooops, Racja Bello :-). Powinno być "oprócz", albo coś w tym stylu.

Gdy dziecko sprawia kłopoty to trzeba z nim do psychologa, ale najczęsciej dzieje się tak dzięki rodzicom, którzy nie radząc sobie z dzieckiem nie radzą sobie również ze sobą, niestety.

nemo masz racje, u nas to niemozliwe... ale mogliby chociaż ze 2 metry szerszą zrobic i byłoby już co innego.....

"Nie podoba mi się moje życie, ale ja podobno mam zły gust" Moja Koleżanka z pracy

.

MKS Kozienice - ŁKS Łomża 0:3 (0:0)

90minut.pl (link: http://www.90minut.pl/liga.php?id=1964)

MG MZKS Kozienice 0-3 ŁKS Łomża 3 czerwca, 16:00 (1.700)
Truszkowski 50, 65, Bałecki 75
wg niektórych źródeł ostatnią bramkę zdobył Bacławski

Pozdrawiam

Dwie ofiary śmiertelne i dwie osoby ranne - to bilans wypadku drogowego na trasie z Wrocławia do Strzelina. Około 6.30 z drogi krajowej nr 395 w Michałowicach wypadło rozpędzone BMW. Samochód uderzył w drzewo.

http://wiadomosci.onet.pl/1334117,11,item.html

Zauważcie, że większość pojazdów w czasie wypadku ląduje na drzewach i one też są częściowo przyczyną śmiertelnych ofiar.

Pozdrowienia

glut ale takowych komisji nie ma przy tz. "zdawaniu" a uwierz mi ze paru nauczycieli ZSMiO potrafi zrobic z czlwieka bloto :)

Zbych

A w jakich godzinach te ptasie koncerty się odbywają?
Próbowałem nagrać 1-2 miesiące temu ptasie trele z nad Narwii na zwykły odtwarzacz MP3 z funkcją dyktafonu. Efekt był dobry, choć na pewno nie taki jak profesjonalne nagrania. Trochę tylko przeszkadzały samochody przejeżdżające mostem. Spróbować można.
Jak je umieścić to juz inny problem. Chociaż jeśli ktoś ma Internet z IST-a, to nie problem potem zasysać.

Treść jest ukryta

głupie wy jestescie, kazda tatuaz nad tyłkiem , każda kolczyk w pepku bleee

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

Osoby decydujące sie na oddanie swojego pupila powinny 10 x sprawdzić w czyje ręce go oddają - przykładem jest historia psa riza, który został oddany osobie nieodopowiedzialnej.. delikatnie mówiąc;\
2 dni temu został znaleziony przez poprzedniego własciciela w chlewie pod Łomżą, brudny, zaropiały i wystraszony. Osoba która zadeklarowała się że się nim zaopiekuje po 2 tygodniach najwyraźniej znudziła się zabawką albo stwierdziła że nie podoła (nie wnikam) po uprzedniej próbie oddania go do schroniska (co się nie udało bo nie przyjmują tam takich psów) wyrzuciła go na Wojska Polskiego zamiast oddać poprzedniemu właścicielowi. Przez schronisko trafił na wieś...
Nie wiem co kieruje takimi ludźmi ale dla mnie jest to przerażajace, po co brać pod opiekę zwierzę, ściemniać że wszytko jest ok, żeby później wywalac je na ulicę?! Kretynizm, brak serca i mózgu :\\\

Czy ktoś może wie o której jest dziś koncert" publiqe" w vipie czy tam w rampie bo słyszałem że ma być na górze w lokalu

Dziś ŁKS miał trening w piątnicy a nie w stawiskach ja było mówione. Przeciez juz był artykół ze nie pozwolili im a oni trenowali. Czyżby zmienili zdanie ???

bagrmosen

waldek27
"
krisk na ul.Mazowieckiej są wywieszone informacje o czyszczeniu i o ustawieniu beczkowozów??? "

obserwuje jakis czas twoje wypowiedzi i patrze, zecaly czas piszesz ze znakami zapytania... i teraz nie wiem czy to jest pytanie do krisk'a bo sam nie wiesz i on ma sie przejsc zeby zobaczyc czy jest wywieszone i ci o tym napisac bo tobie sie nie chce wychodzic...czy jak?

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

szkoda...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org